Jaka wódka na wesele?
Re: Jaka wódka na wesele?
Ja bardzo często na ślubach spotykałam się z wódką Stock lub właśnie Żubrówka Biała.
-
a_gatka
Polanin żadna rewelacja szczerze mówiąc. A wódka... ma być zimna, ot co. 
-
Czarnuszka
- Jestem tu nowa :)
Ja na swoim weselu miałam Pana Tadeusza. Sprawdzona wódka, bardzo ładna butelka, która fajnie prezentuje się na stole. Jednak wiadomo, że każdy ma różne doświadczenia jeśli chodzi o alkohol. Wystarczy jedno negatywne doświadczenie i już ktoś może być uprzedzony do danego trunku: )
my wybraliśmy Strumbrasa z kłosem, cena niewielka dość i wygląda przyzwoicie, o jakości już nie mówiąc 
a finlandia?
teraz wódek a wódek, do wyboru do koloru
Ja najczęściej spotkałam się z krupnikiem, luksusową, wyborową, żubrówką białą. Filandia bardzo rzadko a Polanin chyba na jakimś weselu był, fakt butelka inna niż zawsze także jeżeli ktoś chce coś oryginalnego..
Finlandia chyba mniej popularna ze wzgledu na cene
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Pewnie tak, ale przynajmniej ich czysta nie jest już tak delikatna, jak była kiedyś. Smakuje moim zdaniem znacznie gorzej. Pure Vodka jest ok. Ale też ja nie jestem jakimś nałogowym smakoszem czystej
Piję raczej sporadycznie, bardziej do towarzystwa, ale nie twierdzę, że nie lubię.
dokłądnie, kupując finlandię płaci się za markę, no i faktycznie muszę przyznać że jest inna niż kiedyś ale coś za coś. Dla każdego coś innego jak to mówią:)
Polanin o którym wspominacie to dobra wódka.Fajną opcją jest również możliwość graweru.
ja widziałam na weselu u przyjaciółki, że mieli na wódce własne naklejki i w sumie nie wiem nawet jaka to wódka.
Jednak towarzystwu posmakowała
Jednak towarzystwu posmakowała
http://www.mamajakty.pl
Żołądkowa gorzka;-)
Chyba jednak stanie na Panu Tadeuszu 
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Jeśli chodzi o czystą to zdecydowanie Gutt Pure. Nie wiem czy znacie, też długo szukaliśmy, a w sumie dowiedzieliśmy się o niej na imprezie u kolegi. Mega delikatna, bardzo przyjemna w smaku, ogólnie zdecydowanie górna półka jakościowa i moim zdaniem dokładnie taka powinna być wódka. Mylę się?
My będziemy mieli VLADIMIR Smirnoff;)
Nabywając telefon, musisz dopasować jego możliwości do swoich potrzeb... sprawdzenie infomacji o telefonie
Wódka jak wódka, każda dobra;D Ale myślę że Chrobry najlepszy 
No nie wiem czy każda dobra, mi jakoś np Sobieski nie podchodzi.
https://jakatorebka.pl/
A tam
po pierwszym kieliszku wszystko będzie smakować tak samo 
STOCK bardzo smaczna, muszę przyznać, że no w tym wypadku czuć różnicę 
-
Babcia Zosia
- Jestem tu nowa :)
Czyste chyba smakiem się nie różnią 
piekarnia bydgoszcz - najlepsza piekarnia w mieście
myy mielismy stocka 
u nas była Wódka Weselna z Polanina. Znaleźliśmy ich na targach ślubnych i tak bardzo sposobały się nam ich butelki, że musieliśmy zamówić kilka, a z kilku zrobiło się kilkadziesiąt... Ale nie żałujemy, bo gościom smakowała bardzo a to najważniejsze!