hahahahahahaagat pisze:A może któraś z tych pozycji
Jaką pozycję lubisz najbardziej?
Re: Najfajniejsze pozycje
Hm, ja to uwielbiam wszystkie pozycje od tyłu
Ale oczywiście najczęściej to na pieska. No i bardzo lubię na jeźdźca, bo wtedy albo mój partner, albo sama się dotykam i osiągam orgazm
W innych pozycjach jeszcze mi się nie udało. Na pieska uwielbiam, ale wtedy nie mam szans na orgazm
Za to na łyżeczki mnie jakoś za bardzo męczy
Ale mój ukochany uwielbia tę pozycję
Ach, no i bardzo też polubiłam ulepszoną misjonarską - czyli z nogami na ramionach mojego mężczyzny

"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
Natalka111
- Jestem tu nowa :)
lubimy klasycznie na "pagony" też jest fajnie:D jezdziec rzecz jasna i na bczku:PP czasem tez robimy różne eksperymenty:)
a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieska
choć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
-
dzo
spróbuj ją w jakiś sposób przekonać do czegoś nowegogrzes990 pisze:a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieskachoć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
Re: Jaką pozycję lubisz najbardziej?
hejka dzo
właśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
-
dzo
zrób ładne oczy jak kot ze Shreka może ?grzes990 pisze:hejka dzowłaśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
Nie wiem.. albo może stękaj jej codziennie to może w końcu się skusi ? A jak się przekona, że było fajnie to sama Cię później będzie namawiać na więcej
Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górze
Ta pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia
Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek)
Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza
warto spróbować
chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy
gorąco polecam i piszcie jak wam poszło

-
Pannanna
Tak , tak , takgemma pisze:Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górzeTa pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia
Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek)
Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza
warto spróbować
chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy
gorąco polecam i piszcie jak wam poszło
![]()
-
79madlena
Ja tradycyjnie po bożemu:) jestem nieśmiała i tak jest najlepiej:)
- mechaniczka92
- Miła Kobietka
Ja lubię "po bożemu", bo jestem nieśmiała, mam kompleksy i czuję się bezpieczniej, kiedy on jest na mnie. Lubię też od tyłu i mój partner bardzo lubi, ale ja się wstydzę kiedy on się tak do mnie zabiera...
Oh, I could write a milion stories,
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Nie bede oryginalna, tez najbardziej lubie od tylu, wlasnie kiedy leze na brzuchu a partner na mnie. Nie wiem do konc aczy to zalicza sie do pozycji ale uwielbiam tez milosc francuska. 
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Każda pozycja jest bardzo przyjemna,ciężko wybrać mi to ą najbardziej i najlepsza... W seksie trzeba próbować rożnych rzeczy,eksperymentować. A sama nieśmiałość- warto ją moim zdaniem przełamać.
Ja najbardziej lubię pozycję klasyczną gdyż strasznie podnieca mnie czucie ciężaru ciała mężczyzny na sobie, kontakt wzrokowy, i bycie pod nim. Lubię też na pieska.
- redorange666
- Samiec
Na jeźdźca, łyżeczki i piesek i pół łyżeczka (kobieta na plecach a ja na boku) 
Zdecydowanie jeździec
Zdecydowanie od tyłu na pieska
Moja ulubiona pozycja
i ta w której mój Ł ma kontrolę nad wszystkim 
- Karolina23x
Od tylu, uwielbiam!
I na łyżeczki tak z rana też fajnie
I na łyżeczki tak z rana też fajnie
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Arabskie. Poważnie...!
Od tyłu też świetna i dobrze sprawdzająca się w miejscach publicznych na stojąco... No co?
Misjonarz też jest dobry, gdy kobieta chce poczuć tego faceta nad sobą, jego silne ramiona, barki albo tą bliskość kiedy facet pochyla się i ten jego oddech ląduje na karku... Wystarczy.
Od tyłu też świetna i dobrze sprawdzająca się w miejscach publicznych na stojąco... No co?
Misjonarz też jest dobry, gdy kobieta chce poczuć tego faceta nad sobą, jego silne ramiona, barki albo tą bliskość kiedy facet pochyla się i ten jego oddech ląduje na karku... Wystarczy.
O tak.envelop pisze: I na łyżeczki tak z rana też fajnie
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Akurat w przypadku łyżeczki to doznania są o wiele mniejsze niż na jeźdźca lub od tyłu,te dwie pozycje są moimi ulubionymi,czasem sama lubię mieć kontrolę a czasem wole jak to facet przejmie inicjatywę:)
-
joanna_joanna
Moją pozycją pożądaną jest odwrócony jeździec i od tyłu 
- kokoszanel
- Super Gaduła
ja nic nie zaznaczyłam bo tak naprawdę jestem elastyczna i nie lubię tylko jednej ... 
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
Jedna ulubiona? Nuda! Na różne sposoby i w różnych miejscach to jest to 
Zegarki Bisset - outlet
widzę od tyłu góruje, u mnie tak samo