Jaką pozycję lubisz najbardziej?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Jaką pozycję lubicie najbardziej?

misjonarską
12
23%
"od tyłu"
25
48%
na jeźdźca
7
13%
łyżeczki
3
6%
na siedząco (ona na nim)
2
4%
na siedząco (ona na stole)
2
4%
69
0
Brak głosów
inne (jakie?:) )
1
2%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
Lidka
Miła Kobietka

Re: Najfajniejsze pozycje

Post autor: Lidka »

agat pisze:A może któraś z tych pozycji :D
hahahahahaha :happy
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Hm, ja to uwielbiam wszystkie pozycje od tyłu ;-) Ale oczywiście najczęściej to na pieska. No i bardzo lubię na jeźdźca, bo wtedy albo mój partner, albo sama się dotykam i osiągam orgazm ;-) W innych pozycjach jeszcze mi się nie udało. Na pieska uwielbiam, ale wtedy nie mam szans na orgazm :-( Za to na łyżeczki mnie jakoś za bardzo męczy :-P Ale mój ukochany uwielbia tę pozycję ;-) Ach, no i bardzo też polubiłam ulepszoną misjonarską - czyli z nogami na ramionach mojego mężczyzny ;-) :sex1
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Natalka111
Jestem tu nowa :)

Post autor: Natalka111 »

lubimy klasycznie na "pagony" też jest fajnie:D jezdziec rzecz jasna i na bczku:PP czasem tez robimy różne eksperymenty:)
grzes990

Post autor: grzes990 »

a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieska :roll: choć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
dzo

Post autor: dzo »

grzes990 pisze:a ja wam zazdroszczę tych eksperymentów bo u nas wieje totalną nuda są dwie pozycje na jeźdźca i na pieska :roll: choć czasami mam ochotę poeksperymentować ale moja zona NIE
spróbuj ją w jakiś sposób przekonać do czegoś nowego ;)
grzes990

Re: Jaką pozycję lubisz najbardziej?

Post autor: grzes990 »

hejka dzo :drinkwine właśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
dzo

Post autor: dzo »

grzes990 pisze:hejka dzo :drinkwine właśnie tylko jak można przekonać kobietę do czegoś nowego skoro ona nie chce :patyk
zrób ładne oczy jak kot ze Shreka może ? 8-) 8-)

Nie wiem.. albo może stękaj jej codziennie to może w końcu się skusi ? A jak się przekona, że było fajnie to sama Cię później będzie namawiać na więcej 8-) :sex1 :sex1 :sex1

:drinkwine :drinkwine
gemma

Post autor: gemma »

Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górze :) Ta pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia ;) Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek) :P Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza ;) warto spróbować :) chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy :) gorąco polecam i piszcie jak wam poszło :) :sex1
Pannanna

Post autor: Pannanna »

gemma pisze:Ja najbardziej lubię na jeźdźca, kiedy to ja jestem na górze :) Ta pozycja sprawia mi największą frajdę, ale mam jeszcze jedną godną polecenia ;) Kobieta leży na brzuchu ze złączonymi nogami. Lekko unosi pośladki, tak by facet mógł w nią wejść (nie w tyłek) :P Kiedy wejdzie, pośladki wracają na swoje miejsce i to facet decyduje o tempie, wchodzi głębiej. Ta pozycja jest bardzo fajna dla obu stron, bo wejśćie do kobiety jest wtedy ciaśniejsze i facetowi sprawia to większą przyjemność, ale kobieta też ma zdecydowanie lepsze doznania, niż np. na misjonarza ;) warto spróbować :) chociaż za pierwszym razem może być troszkę ciężko z tym, żeby facet wszedł, kwestia wprawy :) gorąco polecam i piszcie jak wam poszło :) :sex1
Tak , tak , tak :) Ta pozycja jest mega przyjemna .... mój ukochany ją uwielbia , tak samo ja. Moja ulubiona. Facet trzyma kontrole nad wszystkim i nade mną :P Pozycje od tyłu rządzą ! :)
79madlena

Post autor: 79madlena »

Ja tradycyjnie po bożemu:) jestem nieśmiała i tak jest najlepiej:)

Miła Kobietka

Post autor: mechaniczka92 »

Ja lubię "po bożemu", bo jestem nieśmiała, mam kompleksy i czuję się bezpieczniej, kiedy on jest na mnie. Lubię też od tyłu i mój partner bardzo lubi, ale ja się wstydzę kiedy on się tak do mnie zabiera...
Oh, I could write a milion stories,
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Awatar użytkownika
agape84
Miła Kobietka

Post autor: agape84 »

Nie bede oryginalna, tez najbardziej lubie od tylu, wlasnie kiedy leze na brzuchu a partner na mnie. Nie wiem do konc aczy to zalicza sie do pozycji ale uwielbiam tez milosc francuska. :D
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Każda pozycja jest bardzo przyjemna,ciężko wybrać mi to ą najbardziej i najlepsza... W seksie trzeba próbować rożnych rzeczy,eksperymentować. A sama nieśmiałość- warto ją moim zdaniem przełamać.
alice27

Post autor: alice27 »

Ja najbardziej lubię pozycję klasyczną gdyż strasznie podnieca mnie czucie ciężaru ciała mężczyzny na sobie, kontakt wzrokowy, i bycie pod nim. Lubię też na pieska.
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Na jeźdźca, łyżeczki i piesek i pół łyżeczka (kobieta na plecach a ja na boku) :)
laij

Post autor: laij »

Zdecydowanie jeździec
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Zdecydowanie od tyłu na pieska :) Moja ulubiona pozycja :) i ta w której mój Ł ma kontrolę nad wszystkim :)
Awatar użytkownika
Karolina23x

Post autor: Karolina23x »

Na jeźdźca najlepiej ! :)
Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Post autor: envelop »

Od tylu, uwielbiam!
I na łyżeczki tak z rana też fajnie :D
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Arabskie. Poważnie...!
Od tyłu też świetna i dobrze sprawdzająca się w miejscach publicznych na stojąco... No co? :roll:
Misjonarz też jest dobry, gdy kobieta chce poczuć tego faceta nad sobą, jego silne ramiona, barki albo tą bliskość kiedy facet pochyla się i ten jego oddech ląduje na karku... Wystarczy.
envelop pisze: I na łyżeczki tak z rana też fajnie :D
O tak.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Akurat w przypadku łyżeczki to doznania są o wiele mniejsze niż na jeźdźca lub od tyłu,te dwie pozycje są moimi ulubionymi,czasem sama lubię mieć kontrolę a czasem wole jak to facet przejmie inicjatywę:)
joanna_joanna

Post autor: joanna_joanna »

Moją pozycją pożądaną jest odwrócony jeździec i od tyłu :)
Awatar użytkownika
kokoszanel
Super Gaduła

Post autor: kokoszanel »

ja nic nie zaznaczyłam bo tak naprawdę jestem elastyczna i nie lubię tylko jednej ... :)
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"

~ Coco Chanel
outka

Post autor: outka »

Jedna ulubiona? Nuda! Na różne sposoby i w różnych miejscach to jest to :)
Zegarki Bisset - outlet
Awatar użytkownika
cersei

Post autor: cersei »

widzę od tyłu góruje, u mnie tak samo :)
ODPOWIEDZ