Jaka bielizna?
-
Kropka.nad.i
- Jestem tu nowa :)
Jaka bielizna?
Jestem ciekawa co każda z was zakłada kiedy ma dojść do zbliżenia. Nie zwracacie na to uwagi, czy może starannie dobieracie strój?
Re: Jaka bielizna?
Różnie, nie zawsze to jest ekstra wypasiona bielizna. A czasem po prostu nic 
Immoral.pl
Zależy od dnia. Jeśli zapowiada się kolacja przy świecach, to ja też powinnam być przecież przygotowana odpowiedni.
))))
Ale tak to raczej byleby by to był komplet i by bielizna była czysta. I tak przeważnie noszę koronkową bieliznę, więc raczej zawsze dobrze się prezentuję. ;>
Ale tak to raczej byleby by to był komplet i by bielizna była czysta. I tak przeważnie noszę koronkową bieliznę, więc raczej zawsze dobrze się prezentuję. ;>
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
Ja się do stroju zawsze przykładam
mam kilka kompletów różnych i w zależności od nastroju zakładam. Oczywiście mówię o takich zaplanowanych wieczorach bo niektóre trafiają się sporadycznie. Nawet jak się mieszka z partnerem, jest w długim związku warto się od czasu do czasu "odszykować", oni to lubią nawet jak nie mówią że tak codziennie też jest ok. A jak ogólnie u was z ochotą na seks? ja zmieniłam tabletki na belarę i jest bajecznie
na poprzednich libido za słabe miałam.
- potockarose89
- Jestem tu nowa :)
Przede wszystkim - wybieram taką, w której czuję się seksowna. Dobrze, jeśli pokrywa się to z tym, co mój partner lubi. ;> Ale mimo wszystko najważniejsze jest, żebym ja się sobie podobała. 
Ja kupuję tutaj https://sensualmadness.pl/16-komplety-b ... erotycznej
Witajcie! Od kilku lat nabywałam bieliznę w moim ulubionym punkcie w galerii. Niestety z przyczyny pandemii został zamknięty i dzisiaj poszukuję alternatywy online - gdzie wy nabywacie bieliznę? Nie chcę kupować byle czego, zależy mi na sprawdzonych modelach i punktach sprzedaży, nawet premium. Takie jak np. https://ekskluzywna.pl/bielizna-damska ale szukam tez innych.
sama szukam jakiejs ładnej, mega erotycznej bielizny. Moze jakies kompleciki do przebierania? Macie jakies swoje ulubione sklepy?
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Sporo jest takich sklepów, ja nawet sama ostatnio zamawialam dla siebie kilka kompletów 
A mozesz dac namiar? zamowilabym cos fajnego, juz nudą wieje w naszej sypialni, trzeba cos wykombinowacmalinowatrufla pisze:Sporo jest takich sklepów, ja nawet sama ostatnio zamawialam dla siebie kilka kompletów
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
No powiem ci ze na superlove.pl jest tego cala masa, fajne kategorie, rózne , najrozniesze stroje, bielizna
co dusza zapragnie. Na pewno cos fajnego zamowisz
A macie jakieś fajne promki na bieliznę z okazji Dnia Kobiet?
Osobiście najbardziej lubię Intymna.pl , póki co tylko raz musiałam przypomnieć się że pieniędzy za zwrot nie dostałam ale nie robili z tym problemu i przelew przyszedł. Trzeba też uważać na pośredników z rzeczami od chińczyków bo w regulaminie wpisane jest że zwrot do Chin trzeba wysłać a sama paczka też potrafi nie dojść, znaczy nacięłam się, a małą zakupoholiczką pod kątem bielizny jestem. Musieliśmy nową komodę zamówićszpilka pisze:sama szukam jakiejs ładnej, mega erotycznej bielizny. Moze jakies kompleciki do przebierania? Macie jakies swoje ulubione sklepy?
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
taka jaka podoba się tobie albo wam :d ja lubie koronki i przebieranki, kupuje na superlove bo maja jakosc fajna i duze rozmiary 
E tam to nie ma znaczenia