Jak zagadac do chlopaka

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
tina123

Jak zagadac do chlopaka

Post autor: tina123 »

Hej, chce sie was poradzic w waznej sprawie. Strasznie mi sie podoba chlopak z rownoleglej klasy. Od jakiegos czasu usmiecham sie do niego, zauwazylam,ze on tez to odwzajemnia:) tylko teraz nie wiem jak do niego zagadac, boje sie ze czar prysnie. Moja kolezanka chodzi z nim do klasy, moze ten fakt jakos mi ulatwi to zadanie ?
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Re: Jak zagadac do chlopaka

Post autor: sylwia1991 »

Moim zdaniem nie powinnaś robić pierwszego kroku i nie brać od tej koleżanki numeru do niego. Dalej się uśmiechaj i pokaz ze kumplujesz się z ta dziewczyna z jego klasy. Przebywaj z nią na przerwach tak żeby widział. To on powinien wziąć od niej nr do ciebie. Bo jak ty to zrobisz to może cie odebrać nie tak jak byś chciała. Ze zagadujesz tak do każdego czy coś w tym stylu
Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2012 10:40 am przez sylwia1991, łącznie zmieniany 1 raz.
tina123

Wydaje mi sie , ze masz racje:)) Myslisz ,ze to zadziala?
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Przechodziłam takie coś. Jak byłam młodsza pisałam pierwsza do chłopaka bo tez były uśmiechy. Ale tylko się zbłaźniłam. Może spróbuj od komentarza zdjęcia na fb i z ta koleżanką kombinujcie. Miejmy nadzieje ze gościu jest kumaty ; )
Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2012 10:39 am przez sylwia1991, łącznie zmieniany 1 raz.
tina123

pozostaje tylko jedna kwestia czy wgl jestem w jego typie
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

No jesli nic nie zrobi to wyjdzie na to ze chyba nie albo zajety. Powodzenia hej; )
tina123

a moze zakombinowac tak, ta kolezanka zaaranzuje to ze niby potrzebuje pomocy z np. chemii czy cos. (ciekawe czy zrozumialby taka aluzje)
Chociaz niee to chyba glupi pomysl......
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Nie nie takie cos to tylko w filmach : )
tina123

aahaa ,czyli powinny pozostac usmiechy i modlenie sie zeby ten gosc sie pokapowal:P
wampirek
Jestem tu nowa :)

Post autor: wampirek »

Podejdź i powiedz że wydaje się fajnym gościem i chciałabyś go zaprosić na kawe/piwo. 95% skuteczności
http://www.pan-wampir.pl - wysysa wszelakie sekrety bez krwi ofiary:)
tina123

:D ciekawe , tylko czy to nie jest przypadkiem tak jak wyzej napisane , wystepuje tylko w filmach?
wampirek
Jestem tu nowa :)

Post autor: wampirek »

Nie szukaj aramaty aby zabić muchę :)
Zadziwiające jak ludzie lubią sobie utrudniać życie w najprostszych sprawach, po co kombinować? Podejdź i prosto z mostu, będzie trochę stresu i trzeba się przełamać ale lepszej metody nie znam. A liczenie na farta albo że coś się ułoży dokładnie tak jak powinno to jakoś do mnie nie trafia. Może dlatego że zazwyczaj jestem tym pechowcem ;)
http://www.pan-wampir.pl - wysysa wszelakie sekrety bez krwi ofiary:)
ODPOWIEDZ