Jak z nim o tym porozmawiać ??

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Miśka2434
Jestem tu nowa :)

Jak z nim o tym porozmawiać ??

Post autor: Miśka2434 »

Chce przeprowadzać z moim chłopakiem rozmowę tylko nie wiem jak mam ją zacząć , problem polega na tym że okazuje mi mało uczuć niż na początku naszego związku , chciałabym żeby sam od siebie mi okazał , pokazał że mu zależy , od paru dni jestem głębkiem nerwów ... chciałabym z nim przeprowadzić na ten temat rozmowę tylko nie wiem jak
mary_pink1664
Miła Kobietka

Re: Jak z nim o tym porozmawiać ??

Post autor: mary_pink1664 »

zapytaj mu sie czy Cie kocha bo Ci tego nie okazuje... pozdrawiam :kiss2
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Po prostu powiedz mu jakie masz odczucia.
A Ty czasem się nie zmieniłaś? Wiesz, bo faceci zmieniają swoje zachowanie względem nas na chłodniejsze albo nieco obojętne, gdy stajemy się zbyt wymagające i nie ma takiej swobody jak na początku związku. Czyli -zmieniamy smycz na krótki łańcuch. ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ankara 25
Miła Kobietka

Post autor: Ankara 25 »

witaj a ja mysle ze facetom trzeba mowic wprost o swoich odczuciach facet sam sie nie domysli a jesli nawet sie domysli to Ci o tymnie powie.Powiedz mu ze tesknisz za tym jak bylo miedzy wami kiedys i ze czujesz ze nie jest juz tak samo..podkresl w delikatny sposob ze nie okazuje Ci juz milosci czy uwagi tak jak kiedys i spytaj co jest tego przyczyna na koniec dodaj ze zalezy Ci na poprawie waszych relacji bo bardzo go kochasz i jest dla Ciebie wazny powodzenia i trzymaj sieps.ile jestescie para??
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Zgodzę się z tym -faceci nie są jasnowidzami tak samo jak my.
Ale też dużo rzeczy zależy od naszego zachowania.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witam cię koleżanko. Jak z nim zacząć? to proste krótko zwięźle i na temat bez owijania w bawełne ;)
Adrian
:P
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Tak Adrian prosto i na temat szczerze
kastijo
Jestem tu nowa :)

Post autor: kastijo »

Dokładnie. Najlepiej powiedzieć prosto z mostu co Ci leży na wątrobie niż cały czas robić podchody. Przynajmniej oszczędzisz sobie nerwów i dowiesz się jak on postrzega wasz związek.
http://www.clarismeble.pl/lozka+tapicerowane,c19.html
ODPOWIEDZ