Jak sprawić mu nieziemską rozkosz?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mirrranda
Jestem tu nowa :)

Jak sprawić mu nieziemską rozkosz?

Post autor: mirrranda »

Hej ;)
Jestem młodą kobietą, a mój facet ma 38 lat i jest o wiele bardziej doświadczony ode mnie.
Jesteśmy razem 2 lata, ostatnio się zaręczyliśmy, a on jest facetem, z którym straciłam dziewictwo. No i mam trochę wątpliwości co do swojego doświadczenia łóżkowego...
Chciałabym wiedzieć, jak sprawić, żeby po prostu odleciał? Żeby pomyślał, że nigdy wcześniej nie było mu tak dobrze?
Poradźcie coś ;)
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca..."
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Jak sprawić mu nieziemską rozkosz?

Post autor: Adidasowa »

To po prostu musi wypłynąć od Ciebie:) Może ubierz seksowną bieliznę, użyj jakiegoś pięknie pachnącego balsamu czy perfum, zrób fajny makijaż i roztrzepaną fryzurę.. faceci to lubią:)
No i popieść go od serca, wszystko co bys mu chciała zrobić, bez wstydu, w końcu jest twój:) a następnie seks. Przejmij inicjatywę, rzuć go na łóżko to ZAWSZE działa:d
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Ciężko powiedzieć co może sprawić przyjemność facetowi, o którym żadna z nas nie ma pojęcia zielonego :) Jesteście razem 2 lata więc zdążyłaś już poznać jego upodobania. "Uderz" w jakieś jego czułe punkty. Jedni lubią sexowną bieliznę, inni prowokacje słowne, a jeszcze inni kompletną dominacje.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Tu powinni się wypowiedzieć panowie obecni na forum, w końcu oni wiedzą najlepiej co faceci lubią.... No panowie, doradźcie coś...
No, jak mówi Theila powinnaś już wiedzieć co on lubi.... a może sama znajdziesz coś czego on jeszcze nie doznał a mu się spodoba... czyli np to co mówi Adasia, może np nikt nie robił przed nim striptizu.... faceci to lubią
Awatar użytkownika
aii
Gadatliwa Kobietka

Post autor: aii »

Wystarczy próbować wszystkiego i go bacznie obserwować. Przecież kazdy facet jest inny i co innego może mu się podobać. Na pewno zaobserwujesz co mu sprawia niebiańska przyjemność.
Papusza

Post autor: Papusza »

aii pisze:Wystarczy próbować wszystkiego i go bacznie obserwować. Przecież kazdy facet jest inny i co innego może mu się podobać. Na pewno zaobserwujesz co mu sprawia niebiańska przyjemność.

AII nie mogę Ci wysłać wiadomości na PRIV.
Rey
Fajna Kobietka

Post autor: Rey »

Każdy facet uwielbia długiego, namiętnego lodzika :p
Awatar użytkownika
ujagny_blog

Post autor: ujagny_blog »

Rey pisze:Każdy facet uwielbia długiego, namiętnego lodzika :p

Co racja to racja.
Polecam książkę znanego seksuologa Iana Kernera - "Jego orgazm później".
Nie miałam problemów łóżkowych, a przeczytałam z czystej ciekawości. Mój narzeczony do dziś nie może wyjść z podziwu, co potrafię zrobić ustami.
Jagna
http://ujagny.blog.pl/
Awatar użytkownika
Anastazja099
Fajna Kobietka

Post autor: Anastazja099 »

Obserwacja reakcji, zobaczysz co lubi, czego nie i po miesiącu będziesz omijać szerokim łukiem rzeczy na które on nie zareagował tak jak się spodziewałaś a robić z nim to co uwielbia :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Dokładnie tak :) Przeciez tak naprawę nikt nie wie, czego pragnie Twój męzczyzna, lepiej od Ciebie :)
Aniaa023

Post autor: Aniaa023 »

Dokładnie, zapytaj go po prostu
http://swiatnalesnikow.pl/
karolinq12
Miła Kobietka

Post autor: karolinq12 »

moze jakies zabaweczki?: )
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
ODPOWIEDZ