Witam
Mam chyba nietypowy problem. Jestem z chłopakiem pół roku, mam prawie 20 lat więc chyba nic dziwnego, że w tym okresie doszło już do zbliżeń. Jednak ostatnio coś sie zmieniło, jakoś nie mam ochoty na jakiekolwiek zbliżenie. Szczytem spełnienie jest kiedy mam J. obok siebie i moge go przytulić, porozmawiać. On zauważył co sie dzieje i sam jest zdziwiony skąd nagle taki brak ochoty. Wiem, że mnie kocha i nie nalega, ale widzę, że go to męczy, mnie zresztą też. Mieszkam z rodzicami więc wmawiam sobie, że to stres przed nakryciem, ale przecież wcześniej też mogli nas nakryć a jakoś się tym nie martwiłam. Już sama nie wiem co się dzieje i jak z tym walczyć, boje się, że coś ze mną nie tak...
Brak ochoty...
-
gabriela494
- Miła Kobietka
Brak ochoty...
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
-
margaret18
- Miła Kobietka
Re: Brak ochoty...
Wiesz, mialam ten sam problem z moim bylym chlopakiem i wydaje mi sie ze po prostu mnie juz nie pociagal tak jak kiedys tym bardziej ze przestawalam juz miec jakies uczucia do niego, i szczerze mowiac nasz seks nie byl najlepszy, nie do konca potrafił mnie zaskopoic..
-
gabriela494
- Miła Kobietka
Twoje uczucia gasły, a u mnie jest przeciwnie, dlatego to mnie dziwi. Nie umiałabym teraz zyć bez niego, nigdy nie miałam tak silnej więzi z chłopakiem.
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
Są przecież tabletki zwiększające lipido
może porozmawiaj z ginekologiem o tym?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Na naszą ochotę na seks ma wpływ zbyt wiele czynników więc ciężko mi powiedzieć jak ci pomóc i w czym leży problem więc trochę po zgaduję. Często jest tak że kobiety nie mają ochoty przez zmęczenie. Jesteś młoda osobą więc pewnie uczysz się pracujesz do tego dokładasz domowe obowiązki i kiedy spotykasz się z J. chcesz się przytulić a nawet zdarza ci się przy nim zasnąć. To ostatnie jest może trochę żartem ale wypoczęty organizm ma duży wpływ. Wyjedzcie gdzieś na weekend a skorzystacie oboje:) Może mieć na to wpływ również twoja owulacja. Kobiety różnie zachowują się w poszczególnych tygodniach np. zaraz po okresie nie mają ochoty na nic poza spaniem później zjadłyby konia z kopytami a następnie kochałyby się trzy razy dziennie. Możecie spróbować jakiś urozmaiceń żeby nakłonić cię do pieszczot. Jeśli nie trafiłam może napiszesz coś więcej to pomyślimy:)
-
karolinq12
- Miła Kobietka
porozmawiaj z nim, moze wkurza cie jego podejscie do tej sprawy?
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)