Zamówiłam sobie płytki na fasadę i teraz próbuję ogarnąć, jak je na tych ścianach zewnętrznych zamontować, założyć, przybić... czy co się z nimi powinno robić. Ja się na budowlanko-remontówce kompletnie nie znam! A zrobić trzeba, tylko nie ma mi kto pomóc - to może na tym forum ktoś mi coś poradzi, pokaże
jak się kładzie klinkier?
jak się kładzie klinkier?
Na jakiś klej, podkład czy jak?
Zamówiłam sobie płytki na fasadę i teraz próbuję ogarnąć, jak je na tych ścianach zewnętrznych zamontować, założyć, przybić... czy co się z nimi powinno robić. Ja się na budowlanko-remontówce kompletnie nie znam! A zrobić trzeba, tylko nie ma mi kto pomóc - to może na tym forum ktoś mi coś poradzi, pokaże
?
Re: jak się kładzie klinkier?
No, dawać te poradnikidenkoo pisze:Na jakiś klej, podkład czy jak?
Zamówiłam sobie płytki na fasadę i teraz próbuję ogarnąć, jak je na tych ścianach zewnętrznych zamontować, założyć, przybić... czy co się z nimi powinno robić. Ja się na budowlanko-remontówce kompletnie nie znam! A zrobić trzeba, tylko nie ma mi kto pomóc - to może na tym forum ktoś mi coś poradzi, pokaże?
Bo jak tak dalej pójdzie, to stos płytek z feldhaus pl/pl/produkty/29/elewacja-klinkierowa będzie leżał wieczność, aż się skruszy w piasek po iluś dziesiątkach albo setkach lat