Jak rozkręcić atmosferę w sypialni

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
actress
Miła Kobietka

Jak rozkręcić atmosferę w sypialni

Post autor: actress »

Cześć. Jak w temacie. W jaki sposób rozkręcić atmosferę w sypialni? Zupelnie nie mam ochoty na seks z facetem :(
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Re: Jak rozkręcić atmosferę w sypialni

Post autor: xena »

Ale ogólnie nie czujesz przyjemności z seksu czy po prostu nie kręci Cię seks z nim? Bo jest róznica :0 Może jakoś podkręćcie atmosferę? W sensie kup wibrator ewentualnie hiszpanską muchę?
fokaok
Jestem tu nowa :)

Post autor: fokaok »

moze kostki lodu albo bita smietana ? przniesienie sie z sypialni do kuchni łazkinki salony ?auta
zlopp

Post autor: zlopp »

zróbice coś czego nigdy nie robislice do tej pory :)
Strugarki dwustronne
Awatar użytkownika
actress
Miła Kobietka

Hmm Czy takie specyfiki działają?
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Ale jakie? Bo wibrator to na pewno powoduje o wiele większe podniecenie i o wiele lepszą stymulację (my czasami używamy do podkręcenia atmosfery podczas gdy wstępnej, można używać i u niej i u niego, mąż na przykład lubi jak smyram mu wibratorem jajeczka :P). Co do hiszpańskiej muchy to zależy jaką sobie kupisz bo są różne. Raczej nie masz co oczekiwać,że zadziala na Ciebie jakaś tania hiszpańska mucha jakie często są na allegro za 10 zł. Natomiast polecam sex elixir ( o którym dowiedziałam się tutaj na forum). Bardzo podnieca i aktualnie jest to jeden z naszych najlepszych wynalazków.
Awatar użytkownika
actress
Miła Kobietka

Nie ma przypadkiem efektów ubocznych?
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Nie zauwazyłam :) Za to chcica jest konkretna :P
edek3323232

Post autor: edek3323232 »

To na pewno jest bardzo trudne jak się tego nie potrafi.Trzeba się radzić lepszych.
sex opowiadania
Ada90

Post autor: Ada90 »

Powiedz co lubisz? Spytaj co on lubi. Nie tak na łapu capu przegadaj ten temat. I koniecznie dzień tylko.dla was dwojga może być piknik na odludzi nie trzeba hotelu wynajmować. Jeżeli ty lubisz coś czego on nie bardzo poproś go aby spróbował. Trudno mi powiedzieć czego facet mógłby nie polubić bardziej martwie się, ze on może się zafiksował.na czymś dziwnym i normalny seks go nie kręci jeżeli tak jest to może warto spróbować coś do czego nie byłaś przekonana. A nóz widelec się wam spodoba. I gadac gadac po proste pytanie "co Ci się najbardziej podobało?
Hania1878

Post autor: Hania1878 »

Ja to czesto mialam problem z seksem ale to zawsze wynikało ze stresu ,bo zabezpieczaliśmy się tylko prezerwatywą, teraz od kiedy stosuje antykoncepcję ,belarę biore to mam spontaniczny sex. Wiem ze nie bedzie niechcianej ciąży co bardzo mnie uskrzydla w sprawach łóżkowych.
Kate6969
Miła Kobietka

Post autor: Kate6969 »

Może soft bdsm? https://sensualmadness.pl/14-bdsm
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

Nam pomogły gadżety erotyczne. Polecam kupic sobie:
wibrator
kajdanki
jakieś delikatne filmy erotyczne w stylu emanuelle
fajny jest jeszcze sex elixir czyli hiszpanska mucha, na pewno o tym słyszałyście. Nie mialam do tego zaufania ale mąż sie uparł aby wypróbować tak więc spróbowaliśmy i efekt super !
Lukta
Miła Kobietka

Post autor: Lukta »

U nas jest bardzo podobna sytuacja. Próbowaliśmy oglądać filmy dla dorosłych ale to nie pomogło. I to różne ;/ Po prostu mnie to nie podnieca. NIe wiem czy nie mam może wyobraźni. A oglądalismy różne. I te bardzo zboczone i te lekkie typu emanuelle ( swoją drogą to nie wiem jak się można podniecać tym filmem bo jest po prostu kiepski). Afrodyzjaków nie kupowaliśmy ale widziałam, że jest tego sporo na allego. Tylko czy jest róznica pomiędzy tymi droższymi a tymi tańszymi?
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

No jasne ,że tak Nie nastawiaj się na to,że coś za 10 zł będzie działało. Jest to jedynie woda z jakimś olejkiem. Nie zaszkodzi ale w tym przypadku liczy się jedynie placebo. Jeśli chcesz sobie kupic afrodyzjak to kup sprawdzony, z naturalnych składników a takie już swoje kosztują. Dobry jest wspomniany sex elixir. Jest to koszt rzędu 50 zł za niewielką buteleczkę ale rzeczywiście działa. My mamy jedną ale używamy okazyjnie tak więc w ciągu pól roku ubyło jakieś 2.3. Wydajnoóść nie jest taka zła.
Lukta
Miła Kobietka

Post autor: Lukta »

Widzialam ten sex elixir w sieci i chyba też na allergo. To taka mała czerwona buteleczka z etykietą z kieliszkiem tak?
andrat
Fajna Kobietka

Post autor: andrat »

Tak, to jest taka mała czerwona buteleczka :) Ba, kupiłam ją sobie ostatnio
W dużym skrócie działa tak, że rośnie po nim napięcie seksulne. Doznania są jakby większe. Łatwiej też można dojść. Ot taka moja subiektywna ocena
kajka09

Post autor: kajka09 »

Ja myślę że jakaś fajna bielizna erotyczna damska, na przykład coś takiego jak tutaj - https://redino.pl/bielizna-i-odziez-ero ... zna-damska może dobrze podkręcić atmosferę :)
ODPOWIEDZ