Jak przytyc :)
Jak przytyc :)
Dziewczyny mam problem ze swoja wagą,chce przytyc.Ale nie wiem jak.Nie jest źle ale jednak chciałabym troche kilogramów przybrac,czułabym sie napewno lepiej
Pomożecie? :*
Re: Jak przytyc :)
przenoszę temat, bo jednak bardziej odpowiedni w dziale , odchudzania i diet 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- Alabastrowa
- Miła Kobietka
1. Dlaczego chcesz przytyć?
2. Mogłabyś mi napisać ile ważysz, ile masz wzrostu?
3. Mogłabyś podać przykładowy jadłospis z całego dnia?
Będzie mi łatwiej się wypowiedzieć : )
2. Mogłabyś mi napisać ile ważysz, ile masz wzrostu?
3. Mogłabyś podać przykładowy jadłospis z całego dnia?
Będzie mi łatwiej się wypowiedzieć : )
Cholera, wszyscy szukają recepty na odwrotny problem
No ale tycie to przede wszystkim zwiększenie kaloryczności Twojej codziennej diety. Najłatwiej zwiększyć dostatek kalorii poprzez dołożenie węglowodanów (ryż, makaron) oraz białka zwierzęcego w postaci mięsa

Najlepiej postawić na makarony, kurczaki i ryż. W kwestii przybrania masy warto przyjrzeć się diecie kulturystów i sportowców.
e-papieros - moja strona o elektronicznych papierosach
-
karolcia23
- Jestem tu nowa :)
Prosta metoda na przytycie
1.Głodzenie się rano
2.Obżeranie się na noc
Jednak nie radzę Ci stosować tej metody... Nie warto tyć lepiej zostać przy swojej wadze
1.Głodzenie się rano
2.Obżeranie się na noc
Jednak nie radzę Ci stosować tej metody... Nie warto tyć lepiej zostać przy swojej wadze
feromony - Coś co działa na każdego
Waze 49 kg mój wzrost to 167 cm,a jem ogolnie to na co mam ochote a mianowicie rano jakies kanapeczki czasami jakis jogurcik lub drożdzówka.Na obiad ziemniaki jakies miesko i suróweczka.A na kolacje tez wpadna jakies kanapki no i niekiedy kiełbaska i jakas sałatka 
Chętnie oddam Ci moje kilogramy, chcesz? Wyślę pocztą, na mój koszt 
Hej
Przede wszystkim nie popadaj w skrajność typu obżeranie się na noc na siłę. Regularne posiłki (5-6 w ciągu dnia), bez przejadania się. Ktoś wyżej już pisał, zwiększ ilość posiłków węglowodanowych, do tego więcej białka np pochodzącego z mięs, jaj itp. Odrobina tłuszczyku też Ci nie zaszkodzi
Byle by nie na noc, nie jest to wskazane dla zdrowia a ono przecież najważniejsze w tym wszystkim. Pomimo, iż nie chcesz schudnąć tylko przytyć, nie zapominaj o regularnym ruchu. Na pewno dobrze zrobiłaby Ci siłownia. Jeżeli masz pieniądze, to oczywiście dietetyk oraz indywidualny trener i sukces murowany
FORUM DLA MAM wystawione na sprzedaż! Zostań nową właścicielką!
allegro.pl/forum-internetowe-forumdlamam-pl-phpbb3-i4387220130.html
Zgadzam się, zwiększ kalorycznośc posiłków a będzie dobrze
Godzina posiłków nie ma znaczenia jeśli jesz 4 godziny przed snem to jest git.
Godzina posiłków nie ma znaczenia jeśli jesz 4 godziny przed snem to jest git.
tory przeszkód
-
adamiakmatinka
- Jestem tu nowa :)
Śniadanie chińczyk, obiad - kebab, kolacja - pizza. Raz w tygodniu też KFC nie zaszkodzi
. A tak na poważnie wystarczy zdrowo się odżywiać i nasza waga będzie taka jak być powinna.
A gdzie w tym wszystkim zdrowie??
przecież ono jest najważniejsze
FORUM DLA MAM wystawione na sprzedaż! Zostań nową właścicielką!
widzę że nie tylko ja mam kłopoty z tyciem
od lat stoje w miejscu i wygladam jak patyk mogę jeść za 10 ciu i nic waga ani drgnie
A to dobre wszystkie chcą schudnąć a ty przytyć, więc może dieta z jajek i boczku, czekolady bogate w cukry, dużo lodów... i już
Widocznie masz swietna przemiane materii i pokarmy ktore spozywasz
w blyskawicznym tempie po prostu spalasz.
Moj tato tak ma , bo rzeczywiscie zjada po 2 obiady i je doslownie jak przyslowiowy kon i jest ciagle szczuply.
Podobnie jak zreszta ja , z tym ze ja nie jadam miesa ani zadnych slodyczy , bo nie lubie i mi nie smakuja.
A wiec jest to moj i tylko moj wybor.
w blyskawicznym tempie po prostu spalasz.
Moj tato tak ma , bo rzeczywiscie zjada po 2 obiady i je doslownie jak przyslowiowy kon i jest ciagle szczuply.
Podobnie jak zreszta ja , z tym ze ja nie jadam miesa ani zadnych slodyczy , bo nie lubie i mi nie smakuja.
A wiec jest to moj i tylko moj wybor.
-
Pletwa Reborn
Ja próbuje przytyć od jakiegoś czasu, ale mimo że jem o wiele więcej waga stoi w miejscu. Jednak jestem zdania, że w żołądku nie ma czarnej dziury. Trzeba zacząć jeść po 3 śniadania, 3 obiady i 3 kolacje dziennie skoro trzeba :O Cel to 5kg w ciągu miesiąca. Musi się udać!
o matko, ja zastanawiam się jak schudnąć, a tu takie problemy...
jeść co popadnie, dokładnie nie ograniczać się, dosłownie niebo jak dla mnie:)
Na przytycie nie ma recepty, bo twój organizm zawsze znajdzie sposób na utrzymanie tej wagi, jaka jest. Karmienie się na siłę nie jest zdrowe, a jak ktoś z natury ma dobrą figurę, to znaczy, że żadne pożywienie jej nie zmieni. Jedynie sprawy hormonalne mogą coś zmienić.
-
Pletwa Reborn
Skąd w ogóle masz takie info?Kaliope pisze:Na przytycie nie ma recepty, bo twój organizm zawsze znajdzie sposób na utrzymanie tej wagi, jaka jest. Karmienie się na siłę nie jest zdrowe, a jak ktoś z natury ma dobrą figurę, to znaczy, że żadne pożywienie jej nie zmieni. Jedynie sprawy hormonalne mogą coś zmienić.
ja tylko żartowałam^^ ale w sumie nie koniecznie jest to sprawa hormonów, może być, ale jest dużo czynników, które mogą mieć takie objawy, ale jak ktoś się bardzo uprze to uda mu się przytyć, warto porobić wszystkie badania i iść do lekarza:)
ja od 2 lat próbuje az wkoncu dalam sobie spokoj i oddalam swoje rzeczy do krawcowej, wszystko zwężone i po temacie. 
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
u mnie przyczyną problemów z przytyciem (za to schudnąć mogę raz dwa) byłą tarczyca.