Jak przygotowujecie się do ślubu (wygląd)
-
SzaraMysza
- Jestem tu nowa :)
Jak przygotowujecie się do ślubu (wygląd)
Hej. Macie jakieś złote rady? Wiadomo, że na dzień ślubu zamówiłam makijażystkę i fryzjerkę, ale chodzi mi o przygotowania ogólne. Mój ślub już we wrześniu tego roku. Mam malutkie dziecko i nie ukrywam, że ciężko z czasem na ćwiczenia. Nieregularnie, ale ćwiczę. Zainwestowałam też w urządzenie do peelingu kawitacyjnego, a także zaczęłam robić wcierki we włosy. Żeby wzmocnić się od środka, piję herbatki ziołowe takie jak skrzyp, czy te nowe z serii liptona, Beauty itd. Od ciąży piję tez kolagen i teraz właśnie przeszłam na serię Beauty, która zawiera witamine E i krzem. Oczywiście, wiernie piję kolagen collibre, bo według mnie jest najlepszy. Myślę jeszcze o jakichś zabiegach na ciało, żeby "zaatakować" jeszcze od zewnątrz. Co polecacie?
-
OlgaOlczyk
- Jestem tu nowa :)
Re: Jak przygotowujecie się do ślubu (wygląd)
Ja sobie zafundowałam makijaż permanentny
super wyszło bardzo polecam i polecam klinikę Unident z Wrocławia bo nie wszędzie robią tak ładnie jak tam z tego co się orientuję
Ja dość mocno wkręciłam się w pielęgnację ciała i w ogóle
Ważny jest wybór obrączek i powiem wam, że nie jest to proste, u nas zajęło to sporo czasu. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na obrączki od jubilera https://savicki.pl/ i powiem wam, że było warto.
Mała dieta, aby zrzucić kilka niepotrzebnych kilogramów to w moim przypadku była podstawa. 
Wynajem wspaniaych atrakcji na Twoje wesele https://partyvision.pl/ Fotobudka 360
Myślę, że dla każdej kobiety ważny jest wygląd. Lubimy dobrze wyglądać
Z pewnością tego dnia chcemy błyszczeć i do tego nadaje się idealnie biżuteria, która podkreśli wszystkie nasze atutu.
Przepiękną biżuterię ślubną można zakupić w Briju.
Warto zobaczyć na stronie.
Polecam
Z pewnością tego dnia chcemy błyszczeć i do tego nadaje się idealnie biżuteria, która podkreśli wszystkie nasze atutu.
Przepiękną biżuterię ślubną można zakupić w Briju.
Warto zobaczyć na stronie.
Polecam
warto się dużo wcześniej wybrać do kosmetyczki, nie robić zabiegów tuż przed
Wybór obrączek nie taki łatwy jak by się wydawało. Warto iść do dobrego jubilera, który zna się na fachu.
Osobiście polecam wyroby marki Briju. Sama tam kupuję i jestem bardzo zadowolona.
Oprócz obrączek posiadają świetną biżuterię ślubna i nie tylko.
Osobiście polecam wyroby marki Briju. Sama tam kupuję i jestem bardzo zadowolona.
Oprócz obrączek posiadają świetną biżuterię ślubna i nie tylko.
Zrobiłam sobie kilka zabiegów jak mezoterapia, ogólnie sporo ćwiczyłam przed.