Jak go poznać
Jak go poznać
Witam wszystkie kobiety na forum, ciesze sie, ze tu jestem.... i potrzebuje Waszej pomocy.
Otoz jestem kobieta po 40 wolna i nie mam wielu mozliwosci poznania jakiegos fajnego faceta. Cztery miesiace temu zmienilam prace i jest blisko mojego biura supermarket, czasami robie tam zakupy i tu sie zaczyna.....jest w nim pewien ochroniarz, ktoremu widze to, podobam sie, zreszta on mi tez, jest mniej wiecej w moim wieku , usmiechamy sie do siebie, dzien dobry i to tyle, a ja bym chciala go poznac tylko nie wiem jak ? Jestem atrakcyjna kobieta w pewnym wieku i ten pan moze sobie myslec, ze jestem zajeta, zreszta ja tez nie wiem czy on jest wolny. Wiem, pomyslicie sobie, ze mam "malolackie" problemy, ale ja mam dosc mojej samotnosci....... Moje pytanie, czy czekac, az On jakos zareaguje, czy mi wypada podejsc do niego i zaproponowac np spacer, kawe. Boje sie, ze sie osmiesze jak to zrobie, jezeli on jest zajety.
Jak Wy kochane kobiety byscie zrobily ?
Otoz jestem kobieta po 40 wolna i nie mam wielu mozliwosci poznania jakiegos fajnego faceta. Cztery miesiace temu zmienilam prace i jest blisko mojego biura supermarket, czasami robie tam zakupy i tu sie zaczyna.....jest w nim pewien ochroniarz, ktoremu widze to, podobam sie, zreszta on mi tez, jest mniej wiecej w moim wieku , usmiechamy sie do siebie, dzien dobry i to tyle, a ja bym chciala go poznac tylko nie wiem jak ? Jestem atrakcyjna kobieta w pewnym wieku i ten pan moze sobie myslec, ze jestem zajeta, zreszta ja tez nie wiem czy on jest wolny. Wiem, pomyslicie sobie, ze mam "malolackie" problemy, ale ja mam dosc mojej samotnosci....... Moje pytanie, czy czekac, az On jakos zareaguje, czy mi wypada podejsc do niego i zaproponowac np spacer, kawe. Boje sie, ze sie osmiesze jak to zrobie, jezeli on jest zajety.
Jak Wy kochane kobiety byscie zrobily ?
-
mika537
Re: Jak go poznać
najlepiej podejsc do niego pod jakims pretekstem, nawiazac rozmowe i jesli sie milo potoczy to zaproponuj jakies wyjscie do odwaznych swiat nalezy, nie czekaj az facet zrobi pierwszy krok, bo tak jak mowisz-moze myslec sobie ze masz meza, powodzenia!:)
Dzieki za rade, przy najblizszej okazji sprobuje, moze sie uda nawiazac rozmowe.
-
WeselneZaplecze
Czasem warto zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę, aby coś zyskać! Więc powodzenia i koniecznie daj znać jak poszło 
-
Nala
Oczywiście, że warto spróbować! Do odważnych świat należy. A Ty nie masz nic do stracenia 
-
mika537
nie ma za co, napewno się uda:) możesz zapytać np czy nie wie gdzie coś tam jest i rozmowa sama się pozniej rozkreci:)!
-
oOosylwiaoOo
Oczywiście, że możesz pierwsza do niego zagadać:D Nie ma co się bać:) Nie masz nic do stracenia, a za to możesz wiele zyskać:)
-
Kassandra
Kochana,
wypatrz albo zapytaj kiedy kończy zmianę i zapytaj go czy pomoże Ci z ciężkimi zakupami, które właśnie zamierzasz zrobić. Taki silny mężczyzna i Ty w potrzebie... A potem zapytaj jak mu się możesz odwdzięczyć...
K.
wypatrz albo zapytaj kiedy kończy zmianę i zapytaj go czy pomoże Ci z ciężkimi zakupami, które właśnie zamierzasz zrobić. Taki silny mężczyzna i Ty w potrzebie... A potem zapytaj jak mu się możesz odwdzięczyć...
K.
Też tak uważam, do odważnych świat należy!!!!! Stracisz najwyżej tyle, że powie NIE
To jest rzadna strata!