Jak Go odzyskać?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
zlamaneserce
Jestem tu nowa :)

Jak Go odzyskać?

Post autor: zlamaneserce »

Słuchajcie dziewczyny i kobiety, mam problem. Rozstałam się ze swoim facetem. Miałam dać mu czas na odpoczynek, a więc dałam. Teraz normalnie ze sobą rozmawiamy, tylko przez internet lub sms. Powiedział, że nie chce mnie zobaczyć, ale że obiecał szansę na spotkanie, to się widzimy w niedzielę. On wie, że ja go bezgranicznie kocham i wie, że w moich oczach będzie zawsze planem A. Kochane, zerwaliśmy przez moje błędy, wiem to i przyznaję się do tego. Chcę to naprawić. Jak mam go odzyskać i mu to pokazać, by znów byśmy byli szczęśliwi?
Pomóżcie
nomoresadness
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Jak Go odzyskać?

Post autor: Adidasowa »

Kiedy się spotkacie porozmawiajcie szczerze. Pokaż mu nawet swoimi gestami jak bardzo Ci zależy. Przede wszystkim jeśli popełniałaś dużo błędów, które były przyczyną rozstania musisz się zmienić. Jeśli chcesz go odzyskać musisz się trochę poświęcić. Sama wiem po sobie. Starałam się kilka miesięcy żeby odzyskać swoją miłośc i do tej pory jesteśmy razem. Pokazuj mu na każdym kroku, że Ci zależy i że się zmieniasz...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hmmm.. chyba on tez musi chcieć powrotu...
W trakcie spotkania, nie popełnij błędu/błędów przez które się rozstaliscie...
i jeżeli faktycznie się zmieniłaś, i chcesz sie zmienić, to mu o tym otwarcie powiedz ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
zlamaneserce

Adidasowa pisze:Kiedy się spotkacie porozmawiajcie szczerze. Pokaż mu nawet swoimi gestami jak bardzo Ci zależy. Przede wszystkim jeśli popełniałaś dużo błędów, które były przyczyną rozstania musisz się zmienić. Pokazuj mu na każdym kroku, że Ci zależy i że się zmieniasz...
uwierz mi, że na każdym kroku, jeśli mam okazję, pokazuję mu to. Chcę wierzyć, że będziemy razem, tylko boję się tego spotkania, bo nie wiem co zrobić, jak się zachować, by powiedział mi "tak"
nomoresadness
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

bądz sobą, ale jak mówiłam,nie popełnij błędów przez któe się rozstaliście..
i bądz z nim szczera...
zlamaneserce

[quote="Kayira"
W trakcie spotkania, nie popełnij błędu/błędów przez które się rozstaliscie...
i jeżeli faktycznie się zmieniłaś, i chcesz sie zmienić, to mu o tym otwarcie powiedz ;)[/quote]
Nie popełniam, nawet jak jestem stara to się pilnuję, by tego nie zrobić... Mówię mu o tym otwarcie, ale w rzeczywistości, na spotkaniu jak mu powiem też będzie inaczej... Obiecał mi szansę i powiedział wczoraj, że mi ją da. Ale to wszystko z jego strony - jego słowa. bardzo mi zależy i znam go, więc trzymam się myśli, że to doceni..
nomoresadness
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ale sama rozmowa to i tak mało ;) musisz po prostu mieć okazję mu pokazać , że się zmieniłaś i zmieniasz dla niego ;)
a na to potrzebujecie czasu...
skoro obiecał dać Ci szansę to pewie słowa dotrzma ;)
G****

Post autor: G**** »

A dlaczego sie rozstaliscie? Co w ogole bylo przyczyna rozstania?
Bo to tez duzo zalezy od tego....
zlamaneserce

zanna456 pisze:A dlaczego sie rozstaliscie? Co w ogole bylo przyczyna rozstania?
Bo to tez duzo zalezy od tego....
dużo się denerwowałam, szukałam że tak to nazwę powodów by tylko się z nim kłócić, ciągle chodziłam smutna i zła na niego, to jest najważniejszy powód. drugi, to że wychodziliśmy wszędzie razem, nie dawałam mu spokoju. Ale to zrozumiałam, i nawet mogę się z nim spotykać raz w tygodniu.
nomoresadness
G****

A czy to byl taki powazny zwiazek?
zlamaneserce

zanna456 pisze:A czy to byl taki powazny zwiazek?
był, to był nasz pierwszy związek, mieliśmy plany na przyszłość wspólną, obietnice dotyczące naszego życia. Byliśmy razem 2lata.
nomoresadness
G****

No ale skoro sie rozstaliscie to musialo cos powaznego sie stac... I nie mozesz go zmuszac zeby wrocil do Ciebie, bo nic na sile...
Tak jak opowiadasz swoj historie to mi kogos przypominasz....
Jak masz na imie?
zlamaneserce

zanna456 pisze:No ale skoro sie rozstaliscie to musialo cos powaznego sie stac...
Jak masz na imie?
Martyna.
No dla mnie to było poważne, ale wierzę, że kocha mnie...
nomoresadness
Awatar użytkownika
briserlecoeur
Miła Kobietka

Post autor: briserlecoeur »

Myślę, ze nie powinnaś się NARZUCAĆ, ale starać... Czasami mężczyźni tez potrzebują czuć, ze kobiecie na nich zależy.Więc staraj się o niego.. Ale pozwól też Mu zatęsknić.To bardzo wazne ! On musi poczuć, ze brakuje mu Ciebie.
Myślę,ze nie załatwisz tego jednym niedzielnym spotkaniem. To odzyskiwanie go może trwać i tygodnie. Bo on musi zobaczyć, ze się poprawiłaś.
Myślę, ze było mu ciężko tak ciągle znosić Twoje kłotnie i pretenske o byle co.
Nie załamuj sie,ze nie wyjdzie od razu. Potrzeba czasu :)

Ubieraj się ładnie dla niego. Pisz sms... ale nie Ty zawsze pierwsza. Najpierw pisz Ty przez np. tydzień, a potem czekaj na jego ruch.
Briserlecoeur - Jestem ar­tys­tką ulot­nej chwili.
ODPOWIEDZ