Zgadzam się, mają tę akcję "Ceny niskie jak dawniej", sporo różnych promocji, warto zaglądać na stronę. Mi się udało kupić fajne meble na taras, a ostatnio też trochę zabawek na dzień dzieckaTrotka pisze:Carrefour ma sporo fajnych promocji, można dorwać fajne rzeczy do domu czy też dla dzieci, warto tam zaglądać przy okazji zakupów spożywczych.
Informacje o promocjach
Re: Informacje o promocjach
Jak chcesz coś jeszcze to teraz mają w Carrefour w gazetce leżaki plażowe ale takie większe, zabudowane. Jak dla mnie idealne na taras, a do tego - 50%docha pisze:Zgadzam się, mają tę akcję "Ceny niskie jak dawniej", sporo różnych promocji, warto zaglądać na stronę. Mi się udało kupić fajne meble na taras, a ostatnio też trochę zabawek na dzień dzieckaTrotka pisze:Carrefour ma sporo fajnych promocji, można dorwać fajne rzeczy do domu czy też dla dzieci, warto tam zaglądać przy okazji zakupów spożywczych.
A korzystacie z aplikacji Carrefour? Ja sobie zainstalowałam, zawsze to dodatkowe zniżki, a od 2 października w dowolnym dniu tygodnia jest rabat minus 10% na zakupy z tą aplikacją.Theila pisze:Jak chcesz coś jeszcze to teraz mają w Carrefour w gazetce leżaki plażowe ale takie większe, zabudowane. Jak dla mnie idealne na taras, a do tego - 50%docha pisze:Zgadzam się, mają tę akcję "Ceny niskie jak dawniej", sporo różnych promocji, warto zaglądać na stronę. Mi się udało kupić fajne meble na taras, a ostatnio też trochę zabawek na dzień dzieckaTrotka pisze:Carrefour ma sporo fajnych promocji, można dorwać fajne rzeczy do domu czy też dla dzieci, warto tam zaglądać przy okazji zakupów spożywczych.
I tak już na zawsze zostanie? Czy to jakaś czasowa promocja?anita_an pisze: A korzystacie z aplikacji Carrefour? Ja sobie zainstalowałam, zawsze to dodatkowe zniżki, a od 2 października w dowolnym dniu tygodnia jest rabat minus 10% na zakupy z tą aplikacją.
W aplikacji Carrefoura można znaleźć sporo promocji, na weekend jest sporo okazji, ja tam często korzystam z tych kuponów.
Wczoraj na stronie przeglądałam gazetki, jak do tego dojdzie jeszcze rabat z aplikacji i część promocji z gazetkach to całkiem nieźle można zaoszczędzić. Może jutro się do Carrefour wybiorę zobaczyć co fajnego jest.
Eveline ma w swoim sklepie online spore przeceny, polecam zajrzeć, sama nieźle się obkupiłam 
Cześć,
Jeśli, któraś z was interesuje się bądź jest zainteresowana organizacją, planowaniem eventów to mam dla was świetny kurs! W bardzo przystępnej cenie. możecie się z niego dużo dowiedzieć, może być on również początkiem nowego biznesu. https://emtg.pl/event-manager-planowani ... eventowym/ . Serdecznie wam polecam.
Pozdrawiam
Jeśli, któraś z was interesuje się bądź jest zainteresowana organizacją, planowaniem eventów to mam dla was świetny kurs! W bardzo przystępnej cenie. możecie się z niego dużo dowiedzieć, może być on również początkiem nowego biznesu. https://emtg.pl/event-manager-planowani ... eventowym/ . Serdecznie wam polecam.
Pozdrawiam