Czy wszystkie spodenki..
Czy wszystkie spodenki..
Na lato muszą być aż tak krótkie? Mam krzywe nogi, zero mięśni na udach, dużą przerwę między nogami, i co mam takie nogi pokazywać? Chodzę w spodniach cały rok i chciałabym też to robić latem, ale nie mogę nic ciekawego znaleźć, same mega krótkie, wycięte.
https://ebrokerpartner.pl/polecajacy/dsT5F
Re: Czy wszystkie spodenki..
W Mohito widziałam takie dłuższe ostatnio, nie wiem czy sa akurat dżinsowe ale są na pewno materiałowe takie lekko przed kolano. Tez nad nimi mysle 
na działach męskich są dłuższe, ale nie wiem, czy nie ma zabyt dużo materialu w kroku
spróbuj
Grunt to dobrać coś dla siebie! 
Cześć wszystkim! Polecam wam zapoznać się z moją stroną dentysta w Wałbrzychu
taka moda, że wszystkie tak powycinane, ze ledwo tyłek zakrywają :/ cieżko znaleźć coś dłuższego
Wydaje mi się że kwestia jest po prostu znaleźć odpowiednie. A skoro jest chęć zakupu, to jest też i sprzedaż...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Warto też poszukać w sklepach internetowych, na przykład SPAM Faktycznie ciężko jest ostatnio znaleźć spodenki w pełni zakrywające pośladki, ale nie można się poddawać! Ja znalazłam już kilka par
Może warto też rozejrzeć się za kombinezonami, zazwyczaj mają dłuższe spodenki.
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 3:52 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Hejka zawsze możesz spróbować takie spodenki za kolana np. spodenki Amber z Cross jeansu, są takim odpowiednikiem dawnych tzw.rybaczków.
Ja je bardzo lubię nosić zwłaszcza teraz jak tak gorąco.
Ja je bardzo lubię nosić zwłaszcza teraz jak tak gorąco.
Może to nie są krótkie spodenki, ale dobrze maskują różne defekty ciała spodenki Kendall boyfriend z Cross jeansu, mam je już jakiś czas kończą się przed kostką, a w połowie łydki, ładnie wyglądają, maskują niedoskonałości ciała
Co jest plusem, bo sama mam nieco krzywe nogi niestety. W obecną pogodę wolę je założyć, niż gotować się w długich spodniach po same stopy. Może to jest dla ciebie jakieś wyjście
Napisz co myślisz.
Spokojnie da się coś znaleźć w męskim kroju, niestety trzeba trochę poszukać albo kupić typowo męski wzór. Ale zgadzam się, te spodenki, które są coraz krótsze to rzeczywiście trochę tragedia, przynajmniej mnie się zupełnie nie podobają.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu