Imprezy dla dzieci
-
evka
Imprezy dla dzieci
Mam goracy temat na szybko potrzebuje pomyslow na zorganizowanie zabawy dla dzieci grupy wiekowe rozne moj pomysl to klaun robiacy zwierzatka z balonow ,malowanie buzi co jeszcze pomuzcie na 19 ide do soltysa ktory oczekuje fajnych pomyslow

-
Luśka
Re: Imprezy dla dzieci
super:) szkoda że wcześniej nie przeczytałam posta:( fajnym pomysłem jest też urządzenie czegoś w rodzaju karaoke albo mała gala tańca czy cos w tym rodzaju:)
-
evka
hihihihi bedzie karaoke dla dzieci i doroslych
malowanie na duzych kwadratach z tektury
po kilka dzieci przy jednym ,kulanie pilki duzeeeeeeeeeeej,dmuchany zamek,kucyk, wata cukrowa,popkorn,recytowanie wierszy i piosenek to juz u mnie hhiihihi dzieci do 18 a potem rodzice zondza
po kilka dzieci przy jednym ,kulanie pilki duzeeeeeeeeeeej,dmuchany zamek,kucyk, wata cukrowa,popkorn,recytowanie wierszy i piosenek to juz u mnie hhiihihi dzieci do 18 a potem rodzice zondza
-
evka
I zapomnialam powiedziec wam kochane ze meza wrobilam i bedzie przy grilu hihihi
ale byl zaskoczony i stwierdzil ze zwariowalam hihi ale nie byl zly
Ja bede jak juz dzieciaki sie zmyja do domow pomagac innym dziewczynom nalewac zurek ,albo bigos albo fasoolke po bretonsku to sie jeszcze zobaczy
bedzie zajefajnie zwlaszcz czesc z dzieciakami moje dziewczyny maja prikas zeby sie nauczyly jakis wierszy matka prowadzi to niech dadza dobry przyklad
i beda mi pomagac rozdawac nagrody wszystkich wkopalam jak sie sie nabijali to teraz maja za swoje hiih 
-
meredith
Się wkopałaś he he
a co pózniej z tymi dziećmi po 18? Rodzice rządzą po 18, a dzieciaki gdzie? Z kim?
-
hanka32
No no evka ale Ci się fucha szykuje jako gospodyni hi hi hi szefowa imprezy
no no 
-
hanka32
Przyjdę zobaczyć jak sobie radzisz przy obsłudze imprezy.Tylko nie wiem gdzie i kiedy aczkolwiek domyślam się gdzie 

-
hanka32
No to się nie załapię hi hi hievka pisze:22 od 15 tylko dla mieszkancow
-
evka
Swietny pomysl ale zostawie to sobie na nastepny raz bo na jutro juz zaplanowane i gotowe juz
dzieki haniu 
Witam!
mnóstwo podpowiedzi możesz znaleźć na partybox.pl! Sklep internetowy sprzedaje gadżety typowo imprezowe dla ludzi w każdym wieku!
Jeśli chodzi o dzieciaki to ostatnio popularne są piniaty
........
Mają odlotowe zestawy (hawaje, piraci, gangstarzy, indianie, zwierzęta....bajki) słomek, talerzyków, kubeczków, balonów, serpentyn, sztućców, gier... i innych gadżetów.
.........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
mnóstwo podpowiedzi możesz znaleźć na partybox.pl! Sklep internetowy sprzedaje gadżety typowo imprezowe dla ludzi w każdym wieku!
Jeśli chodzi o dzieciaki to ostatnio popularne są piniaty
........
Mają odlotowe zestawy (hawaje, piraci, gangstarzy, indianie, zwierzęta....bajki) słomek, talerzyków, kubeczków, balonów, serpentyn, sztućców, gier... i innych gadżetów.
.........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Zorka
Zdjęcie jak z amerykańskiego filmu, tak takie właśnie atrakcje urządza się dzieciakom na birthday party 
Swietne. Chyba się zdecyduje urządzić dziecku podobną impreze urodzinową.
Budujesz dom zobacz ciepłe okna