Imprezy dla dzieci

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
evka

Imprezy dla dzieci

Post autor: evka »

Mam goracy temat na szybko potrzebuje pomyslow na zorganizowanie zabawy dla dzieci grupy wiekowe rozne moj pomysl to klaun robiacy zwierzatka z balonow ,malowanie buzi co jeszcze pomuzcie na 19 ide do soltysa ktory oczekuje fajnych pomyslow :bicz :D
evka

Re: Imprezy dla dzieci

Bede prowadzic zabawe z dziecmi wiersze i piosenki :kwiatek
Luśka

Post autor: Luśka »

super:) szkoda że wcześniej nie przeczytałam posta:( fajnym pomysłem jest też urządzenie czegoś w rodzaju karaoke albo mała gala tańca czy cos w tym rodzaju:)
evka

hihihihi bedzie karaoke dla dzieci i doroslych :happy malowanie na duzych kwadratach z tektury
po kilka dzieci przy jednym ,kulanie pilki duzeeeeeeeeeeej,dmuchany zamek,kucyk, wata cukrowa,popkorn,recytowanie wierszy i piosenek to juz u mnie hhiihihi dzieci do 18 a potem rodzice zondza :happy
evka

I zapomnialam powiedziec wam kochane ze meza wrobilam i bedzie przy grilu hihihi :diabel :diabel :angrywife ale byl zaskoczony i stwierdzil ze zwariowalam hihi ale nie byl zly :lol: Ja bede jak juz dzieciaki sie zmyja do domow pomagac innym dziewczynom nalewac zurek ,albo bigos albo fasoolke po bretonsku to sie jeszcze zobaczy :cooking bedzie zajefajnie zwlaszcz czesc z dzieciakami moje dziewczyny maja prikas zeby sie nauczyly jakis wierszy matka prowadzi to niech dadza dobry przyklad :happy i beda mi pomagac rozdawac nagrody wszystkich wkopalam jak sie sie nabijali to teraz maja za swoje hiih :diabel
meredith

Post autor: meredith »

Się wkopałaś he he :lol: a co pózniej z tymi dziećmi po 18? Rodzice rządzą po 18, a dzieciaki gdzie? Z kim?
evka

To pomysli hihihi meredith :witch
hanka32

Post autor: hanka32 »

No no evka ale Ci się fucha szykuje jako gospodyni hi hi hi szefowa imprezy :diabel no no :lol:
evka

szefowa to ja niebede ale nudzic sie tez niebede :angrywife
hanka32

Przyjdę zobaczyć jak sobie radzisz przy obsłudze imprezy.Tylko nie wiem gdzie i kiedy aczkolwiek domyślam się gdzie :swing
evka

22 od 15 tylko dla mieszkancow
hanka32

evka pisze:22 od 15 tylko dla mieszkancow
No to się nie załapię hi hi hi :angrywife
hanka32

A może klaun chodzący na szczudłach :swing
evka

Swietny pomysl ale zostawie to sobie na nastepny raz bo na jutro juz zaplanowane i gotowe juz :) dzieki haniu :kiss2
jagoda

Post autor: jagoda »

oby pogoda dopisała :)
evka

Pogoda dopisala.
jagoda

Post autor: jagoda »

to super :mrgreen:
alasowka
Jestem tu nowa :)

Post autor: alasowka »

Witam!
mnóstwo podpowiedzi możesz znaleźć na partybox.pl! Sklep internetowy sprzedaje gadżety typowo imprezowe dla ludzi w każdym wieku!
Jeśli chodzi o dzieciaki to ostatnio popularne są piniaty
........
Mają odlotowe zestawy (hawaje, piraci, gangstarzy, indianie, zwierzęta....bajki) słomek, talerzyków, kubeczków, balonów, serpentyn, sztućców, gier... i innych gadżetów.
.........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zorka

Post autor: Zorka »

Zdjęcie jak z amerykańskiego filmu, tak takie właśnie atrakcje urządza się dzieciakom na birthday party :)
Awatar użytkownika
aniamazk
Jestem tu nowa :)

Post autor: aniamazk »

Swietne. Chyba się zdecyduje urządzić dziecku podobną impreze urodzinową.
Budujesz dom zobacz ciepłe okna
ODPOWIEDZ