W imieniu firmy kosmetycznej chciała bym zadać wam pytanie, ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? Tylko szczerzę, w końcu każda pewnie w jakiś sposób dba o siebie
Ile wydajecie na kosmetyki?
-
an124
Ile wydajecie na kosmetyki?
Witam,
W imieniu firmy kosmetycznej chciała bym zadać wam pytanie, ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? Tylko szczerzę, w końcu każda pewnie w jakiś sposób dba o siebie
-
LoveSummer
- Jestem tu nowa :)
Re: Ile wydajecie na kosmetyki?
A też jestem ciekawa..
bo ja chyba wydaję za dużo.. 
-
jalola
Wydaje mi się, że wydaję ok 100 zł miesięcznie, ale znam takie co wydaja 500 zł i narzekają, że mają wszystkiego mało. ale to już są kosmetyki z wyższej półki. ja się zadowalam rosmanem 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
Lubię wydawac dużo na kosmetyki, ale oczywiście oszczędności i kupuję jak na razie tylko najpotrzebniejsze i wydaję ok. 60zł miesięcznie.
Ja to różnie bo zależy co i kiedy potrzebuje. Czasem wystarcza raz na jakiś czas kilkadziesiąt złotych. Ale głównie kosmetyki kupuje jak mi się coś kończy. Czasem lubię kupić drogi kosmetyk by zwiększyć w ten sposób swoją satysfakcję i jednocześnie by był on skuteczny. Tak jak np kupiłam m2lashes eyelash activating serum do pielęgnacji i wzrostu rzęs. Zapłaciłam za ten jeden produkt sporo ale wystarczy mi na pół roku a poza tym jest super bo skuteczny więc nie żałuję. Ale czasem wiadomo kupuję też tańsze kosmetyki które są ze względu na cel przeznaczenia tak tanie. Ogólnie ciężko jest mi określić jaką kwotę miesięcznie. Ostatnio około 500zł bo kupiłam ten do rzęs i kilka innych drobnych. Staram się nie żałować pieniędzy na kosmetyki, ponieważ lubię o siebie dbać i zawsze dobrze wyglądać.
około 200 zł miesięcznie...niestety nie jest to tanie...ja generalnie używam dermokosmetyków a one kosztują, ale są dobre ;o)
Europejski nakaz zapłaty jest bardzo przydatny.
- EvilGirl^^
- Miła Kobietka
Ja około 200/300 zł a najwięcej na takie rzeczy jak kremy do rąk czy balsamy... specjalnie dla mnie powinny stworzyć takie ogromne zestawy bo zawsze idę dokupić a jeszcze to a jeszcze tamto a przy okazji znowu coś kupię i tak w kółko 
Być kobietą, być kobietą......
-
islandofwonder
Witam wszystkie kobietki i dziewczynki 
Jeśli chcecie wydać mało na fajne kosmetyki, osobiście polecam kosmetyki z firmy Mariza. Wiem, że jest to mało znana polska firma, ale to dlatego, że jest całkiem młoda, na rynku jest dopiero od 25 lat.
Niestety te kosmetyki można nabyć tylko u konsultantek, czyli np u mnie!
Wysyłam Wam link do katalogu:
http://issuu.com/loreen-pl/docs/mariza_ ... 0#download
z własnego doświadczenia mogę polecić:
- bazy pod makijaż (25,60zł)
- fluid matująco-kryjący (11,60zł) PROMOCJA!
- matujący puder ryżowy (17,90zl)
- puder sypki (11,40zł) PROMOCJA!
- puder w kulkach (18,80zł)
- tusz do rzęs Long Lash (18,90zł) PROMOCJA!
- róże do policzków (13,90zł), matowe (9,90zł) PROMOCJA!
- lakiery do paznokci (7,60zł) REWELACYJNE!
- krem do stóp na pękające pięty (8,80zł)
To są produkty, które sama przetestowałam i jestem z nich zadowolona!
Możecie również nabyć je z 30% rabatem!
ZAPRASZAM DO ZAMAWIANIA I KONSULTOWANIA SIĘ ZE MNĄ!
Jeśli chcecie wydać mało na fajne kosmetyki, osobiście polecam kosmetyki z firmy Mariza. Wiem, że jest to mało znana polska firma, ale to dlatego, że jest całkiem młoda, na rynku jest dopiero od 25 lat.
Niestety te kosmetyki można nabyć tylko u konsultantek, czyli np u mnie!
Wysyłam Wam link do katalogu:
http://issuu.com/loreen-pl/docs/mariza_ ... 0#download
z własnego doświadczenia mogę polecić:
- bazy pod makijaż (25,60zł)
- fluid matująco-kryjący (11,60zł) PROMOCJA!
- matujący puder ryżowy (17,90zl)
- puder sypki (11,40zł) PROMOCJA!
- puder w kulkach (18,80zł)
- tusz do rzęs Long Lash (18,90zł) PROMOCJA!
- róże do policzków (13,90zł), matowe (9,90zł) PROMOCJA!
- lakiery do paznokci (7,60zł) REWELACYJNE!
- krem do stóp na pękające pięty (8,80zł)
To są produkty, które sama przetestowałam i jestem z nich zadowolona!
Możecie również nabyć je z 30% rabatem!
ZAPRASZAM DO ZAMAWIANIA I KONSULTOWANIA SIĘ ZE MNĄ!
Kochana... Piękno kosztuje
Ja wydaję tak około 200zł miesięcznie
Hurtownia kosmetyków – szeroki asortyment, konkurencyjne ceny
-
ence
to prawda, trzeba wydawać, żeby wyglądać, al doliczyć jeszcze do tego perfumy co 2 miesiące to 300 zł jak nic!
-
fiksi
faktycznie kosmetyki mocno nadwrężają mój budżet, do tego uwielbiam chodzić do nowych sklepów, także tez wychodzi to jakieś 200-300 zł miesięcznie.
teraz czekam mnie wyprawa po balsamy i olejki do nowego sklepu także może być tego wiecej nawet;p
teraz czekam mnie wyprawa po balsamy i olejki do nowego sklepu także może być tego wiecej nawet;p
-
fiksi
zazwyczaj w roznych miejscach, teraz chce wyprobowac bath&body, slyszalam o tych kosmetykach, ale nie bylo ich wczesniej u nas, a ostatnio otworzyli sklep w Warszawie.ence pisze:a gdzie kupujesz takie rzeczy?
-
ence
uu no to ja mam kawałek do Warszawy ;p ale może jak będę przejazdem to wpadnę i zobaczę. Gdzie dokładnie?
- EvilGirl^^
- Miła Kobietka
Dokładnie to Złote tarasy i Galeria Mokotów:)
Być kobietą, być kobietą......
U mnie bywa różnie standardowo tak ok 200-300 uzywam tylko dwuch firm mam delikatne cialo wiec uzywam kosmetykow razem z moimi chlopcami nie licząc perfum bo wtedy ta kwota rośnie kilku krotnie kocham piękne oryginalne perfumy i jestem w stanie zapłacić ok 1000 za perfum
- saweczka25
Miesięcznie wydaję na kosmetyki do 200 zł, głównie antyperspiranty i kremy do rąk.
Ostatnio byłam w salonie Sephora i jak zobaczyłam te ceny... to jeden kremik bo już nie krem to wydatek rzędu 300 zł.
Może gdybym była milionerką to bym się skusiła, ale 300 stówki za małą tubkę kremu, to chyba przesada.
Ostatnio byłam w salonie Sephora i jak zobaczyłam te ceny... to jeden kremik bo już nie krem to wydatek rzędu 300 zł.
Może gdybym była milionerką to bym się skusiła, ale 300 stówki za małą tubkę kremu, to chyba przesada.
sport i rekreacja
W stówce się na pewno mieszczę, a jak dobrze pójdzie i nic mi się akurat nie kończy to potrafię wydać tylko jakieś 20 zł na kosmetyki kolorowe, lakiery, cienie, błyszczyki, pomadki itd.
Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspaniałą cechę. Zmieniają się.
-
ence
saweczka25 pisze:Miesięcznie wydaję na kosmetyki do 200 zł, głównie antyperspiranty i kremy do rąk.
no rzeczywiście powalają cenami. Ja jak już mam chodzić do drogerii w galerii to tylko do Bath & Body Works, tam nie wypłukują tak mojego portfela.
-
gwiazdak
Prawdę mówiąc wszystko zależy do mojego widzi mi się ile wydaje.
Raz mam hopla na punkcie jak najtańszych, raz kupuje bardzo drogie.
Grunt to nie zwariować
Raz mam hopla na punkcie jak najtańszych, raz kupuje bardzo drogie.
Grunt to nie zwariować
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
To zależy od miesiąca,ale myślę że tak mniej niż 100zł miesięcznie to na pewno. Warto na bieżąco szukać różnych promocji w sklepach internetowych oraz drogeriach.