Piegi
Piegi
Pewnie wiele z was ma piegi wraz z pojawieniem się słońca. Ja je mam przez cały rok ale na lato ich ilość jest dużo większa. Czy macie jakieś pomysły żeby je skutecznie rozjaśnić? Nie lubię swoich piegów i chciałabym je jakoś usunąć:)
Re: Piegi
r-ola pisze:Kurczę, nie wiem, a opalenizna pewnie je tylko wzmaga?
Może są jakieś zabiegi laserowe na zmniejszenie widoczności piegów?
Z tego co słyszałam to są ale ja wolałabym raczej bardziej naturalną opcję:)
Ogórek albo cytyna ? Chyba na pewno ogórek działa wybielającolusia123 pisze:Czy macie jakieś pomysły żeby je skutecznie rozjaśnić? Nie lubię swoich piegów i chciałabym je jakoś usunąć:)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- pączkuszka
- Jestem tu nowa :)
Również mam piegi, ale w sumie tak jak kiedyś ich nie lubiłam tak teraz myślę, że mają one swój urok 
„Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu” – Antoine de Saint-Exupéry, „Mały Książę”
- casablanca_89
identyczna sytuacja jak u pączkuszką
nakładałam dość kryjące podkłady by zatuszować te piegi, a teraz widzę, ze niektóre osoby robią sobie nawet tatuaże żeby wyglądały one jak piegi 
„Człowiek nigdy nie ogląda się na to, co zrobione, ale na to patrzy, co ma przed sobą do zrobienia” – Maria Skłodowska-Curie.
- SashaWelur
może po prostu coś pierw warto nałożyć co neutralizuje kolor czerwony/pomarańczowy a dopiero później podkład?