Ile lat ma wasz mąż/partner?
Re: Ile lat ma wasz mąż/partner?
My jesteśmy w tym samym wieku.Praktycznie jest różnica miesiąca i kilku dni.W tym roku oboje obchodzimy 40 urodziny. 
Mój w czerwcu kończy 30 lat a ja mam 25 i taka różnica mi odpowiada.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
mój jest tylko o rok starszy:) 
Dokładnie zgadzam się z przedmówczyniąmeredith pisze:eee tam, nie martw się Kochana, 7 lat to wcale nieduża różnicaPanna_M pisze:U mnie różnica też może lekko zaszokować... 7 lat. Ja mam 18 a on 25.Ważne, że się Kochacie i rozumiecie
Mój narzeczony a niedługo mąż ma 26 lat u Nas są 4 lata różnicy, więc to nie tak wiele chyba? 
Mój facet ma 32 lata a ja 23, więc różnica jest całkiem spora, bo to aż 9 lat ale jak dla mnie super. Nie odczuwam żadnej wiekowej "przepaści" =) 
Ostatecznie jestem kobietą... i bardzo mnie to cieszy!
Najwazniejsze jest to ze sie kochanie a wiek nie gra żadnej roli:)Olensa pisze:Mój facet ma 32 lata a ja 23, więc różnica jest całkiem spora, bo to aż 9 lat ale jak dla mnie super. Nie odczuwam żadnej wiekowej "przepaści" =)
-
Lily of the Valley
Dokładnie, to tylko liczby. Liczy się uczucie.
Heh mój facet jest starszyo 13 lat 
a u nas roznica wiekowa to 2 lata. Ona ma 23 no a ja 21
:):)
-
Uciecdaleko
- Jestem tu nowa :)
Mój partner ma 32 lata a ja 19. 13 lat różnicy, 2 szczęśliwe lata razem.
Czas pokazał, kto jest kim...
Między mną a mężem jest 14 lat różnicy.Ja mam 30,a on 44 lata 
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
ja ma 29 a mój partner 25 , uważałam wcześniej ,że to nie kłopot ,ale z perspektywy czasu wydaje mi się ,że młodszy facet to nie jest dobre rozwiązanie.
U mnie ksiażkowo :)Mąż starszy o dwa lata.(podobno jest udowodnione naukowo, że emocjonalnie kobieta jest o dwa lata dojżalsza niż mężczyzna, dlatego partner pownien być starszy) Wiadomo teoria teorią a w praktyce bywa różnie 
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
-
cherrylady
U mnie też małe zaskoczenie, mam 15 lat a on 22, czyli 7 lat różnicy 
- ewelina123
A u mnie 8 lat
Ale dogadujemy się świetnie. Wiadomo czasami jest wymiana zdań ale musi być żeby nie było nudno
Mój partner jest starszy ode mnie o 11 lat. Powiem Wam, że jak dla mnie to idealnie!
Wiem, że niektórzy mogą powiedzieć, że to sporo, ale ja widzę to zupełnie inaczej. Poza tym najważniejsze jest uczucie! Miałam już kilka związków do tej pory i zazwyczaj moi partnerzy byli starsi ode mnie o 2-3lata. Za każdym razem odczuwałam jakby między nami była ogromna przepaść emocjonalna (niestety przez swoje doświadczenia czuję się dużo starsza niż wskazuje na to mój rocznik), a teraz nie ma czegoś takiego! Oczywiście wiem, że to tylko teoria, bo to zależy od doświadczeń każdego człowieka, więc można trafić nawet i na młodszego mężczyznę, ale bardzo dojrzałego. Mi się do tej pory tak nie udało trafić, stąd moje uprzedzenie do małej różnicy wieku
Mój obecny partner potrafi nieźle szaleć, ale to tylko taki "zakręcony wariat"
Emocjonalnie jest bardzo dojrzały i za to dziękuję życiu każdego dnia! 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Mój mężczyzna starszy jest 12 lat ode mnie, ale jesteśmy bratnimi duszami, i mimo małych problemów w postaci jego Ex, wierzę że to z nim stworzę związek na całe życie 
- dzidzia1304
Kurde naprawde szokujace:/ Moim zdaniem w takim przypadku nie ma mowy o prawdziwej milosci.kinius33 pisze:No to teraz ja zszokujęMoje szczęście (to większe
) ma 38 lat; 21,5 roku różnicy. I jest super.
Hm... Z jednej strony 21,5 roku różnicy to nie jest jakoś ogromnie dużo (np. córka mojej nauczycielki ze szkoły podstawowej wyszła za 60 lat starszego faceta - btw Łapickiego, który dziś zmarł - wtedy uważam, że to na pewno nie jest miłość), ale w sytuacji, gdy dziewczyna ma 16 lat, a facet 38, to właśnie ciężko mówić o wielkiej miłości...dzidzia1304 pisze:Kurde naprawde szokujace:/ Moim zdaniem w takim przypadku nie ma mowy o prawdziwej milosci.kinius33 pisze:No to teraz ja zszokujęMoje szczęście (to większe
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
Niezwyczajna
Miedzy mną i moim partnerem tez jest 5 lat :) ja mam 20, a jestesmy ze sobą od 4 i chyba już tak zostanie :)
Nawet nie sądziłam że róznica 5 lat jest tak popularna :)
Nawet nie sądziłam że róznica 5 lat jest tak popularna :)
A dlaczego to niby nie może być prawdziwa miłość?Tinuviel pisze:Hm... Z jednej strony 21,5 roku różnicy to nie jest jakoś ogromnie dużo (np. córka mojej nauczycielki ze szkoły podstawowej wyszła za 60 lat starszego faceta - btw Łapickiego, który dziś zmarł - wtedy uważam, że to na pewno nie jest miłość), ale w sytuacji, gdy dziewczyna ma 16 lat, a facet 38, to właśnie ciężko mówić o wielkiej miłości...dzidzia1304 pisze:Kurde naprawde szokujace:/ Moim zdaniem w takim przypadku nie ma mowy o prawdziwej milosci.kinius33 pisze:No to teraz ja zszokujęMoje szczęście (to większe
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.