Horrory

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
Panna_M

Horrory

Post autor: Panna_M »

Oglądacie ?
Nie boicie się potem?
jakie lubicie ogladać?

Ja przepadam za Ring, The Amityville :)
evka

Re: Horrory

Post autor: evka »

Ja nie znosze chororow ale meredith lubi te z udzialem pajakow hihhi :diabel :diabel :happy :happy Tez mam dzis zarabisty humor hihihiii :shock:
hanka32

Post autor: hanka32 »

Ja nie oglądam horrorów bo zaś sama przeżywam horror hi hi hi :wazzuup
Panna_M

Post autor: Panna_M »

Ja uwielbiam oglądać, ale nie sama, z kimś :)
agat

Post autor: agat »

Ja horrory nie koniecznie lubię. Wolę thrillery . Nie przepadam za lejącą się krwią na ekranie itp. Wolę jak napięcie budowane jest w inny sposób , bardziej psychologiczny.
evka

Post autor: evka »

Uwielbiam filmy psychologiczne ;)
meredith

Post autor: meredith »

evka pisze:Ja nie znosze chororow ale meredith lubi te z udzialem pajakow hihhi :diabel :diabel :happy :happy Tez mam dzis zarabisty humor hihihiii :shock:
nic innego nie mogłaś wymyślić? :evil: :diabel
jagoda

Post autor: jagoda »

nie oglądam horrorów bo potem ciężko mi zasnąć przez dobre kilka dni :) wolę coś lekkiego i przyjemnego a z horrorów które oglądałam w moim życiu najbardziej zapadł mi w pamięć the ring
Leukone

Post autor: Leukone »

horrory lubię , sama jednakże boję się oglądać :?
więc musi mi ktoś towarzyszyć podczas seansu :D .
Pogłos, Ring, Amityville, Zły skręt, Wzgórza mają oczy, Egzorcyzmy Emili Rose, 13 duchów, Oszukać przeznaczenie, Teksańska masakra piłą mechaniczną , Piła. :?
jagoda

Leukone ten kolorek razi w oczka ;)
Leukone

wiem, wiem i dlatego już go nie używam ;)
jagoda

:)
milka89

Post autor: milka89 »

Ja ostatnio oglądałam naprawdę dobry horror pt. W paszczy szaleństwa (z ang. in the mouth full of madness).
Streszczając fabułę: autor napisał książkę i zaginął wydawca wynajął do jego poszukiwania detektywa, w trakcie poszukiwań detektyw znalazł się w fikcyjnym(?) mieście z książki i dalej to masakra.... polecam tym, którzy lubią się bać a widok flaków i krwi nie przyprawia o mdłości
Leukone

krwawe walentynki , polecam :) ;)
CzarnoBiala

Post autor: CzarnoBiala »

Uwielbiam horrory, oglądałam ich całe mnóstwo.
Najbardziej lubie filmy nagrywane tak jakby kamerą amatorską, co daje wrażenie autentyczności, np. Blair witch project, Rec, Paranormal Activity.
Z czystym sumieniem mogę polecić Egzorcyzmu Emily Rose, nie ma flaków i krwi, a film niesamamowicie trzyma w napięciu
króliczek8982

Post autor: króliczek8982 »

Piła
pstro

Post autor: pstro »

CzarnoBiala pisze: Najbardziej lubie filmy nagrywane tak jakby kamerą amatorską, co daje wrażenie autentyczności, np. Blair witch project, Rec, Paranormal Activity.
Ja też lubie takie, chyba najbardziej, ostatnio nawet znalazłam w necie taki filmik, myslałam, że to zapowiedź jakiegoś filmu -
... re=related
Okazało się, że to zapowiedź książki Dolina Szkieletów, ale tez fajnie :P