Film dla dwojga...

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Film dla dwojga...

Post autor: Natalia Sabała »

Hej. Potrzebuje pomocy. Nie wiem jaki wybrać film na seans filmowy z chłopakiem? Pomóżcie, proszę...
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
bettti86
Extra Kobietka

Re: Film dla dwojga...

Post autor: bettti86 »

ja byłam ostatnio na "Tylko nie miłość" bardzo fajna francuska komedia z motywem miłosnym, poszłam na ten film przypadkiem, bo akurat nic nie leciało o tej godzinie, ale mimo wszystko byłam z koleżanką zaskoczona, ze tak dobry ten film
miljakow
Jestem tu nowa :)

Post autor: miljakow »

Natalia Sabała pisze:Hej. Potrzebuje pomocy. Nie wiem jaki wybrać film na seans filmowy z chłopakiem? Pomóżcie, proszę...

To zależy w jakich filmach gustujesz. Czy to mają być horrory, komedie, sensacje itp. bo tak to jest ciężko cokolwiek doradzić :P
konto w jakim banku ?
karmazynowa

Post autor: karmazynowa »

ja np uwielbiam teraz coo leci Bezsenność Seatlle ale to raczej nie dla facetów :)
KamilaS
Fajna Kobietka

Post autor: KamilaS »

noce w rodanthe , wybacz ale bede mowila Ci skarbie , wybacz ale chce sie z Toba ozenic fajne filmy ;)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

"Jedyne wyjście" - polecam! Mocny film będący studium o kłamstwie. Bardzo wciąga.
modnisia711

Post autor: modnisia711 »

to zalezy jakie filmy lubicie... może jakiś troche straszniejszy ? zawsze bedziesz mogla sie przytulic...a faceci to lubią.
"sierota" zaskakujący, ale mało straszny, ogólnie polecam ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Olifantka

Post autor: Olifantka »

Ja ze swoim chłopakiem często oglądam bajki i filmy familijne :D
Wybraliśmy się ostatnio do kina na "Ralpha Demolkę", a w domowym zaciszu z przyjemnością pooglądaliśmy jednym ciągiem "Hugo i jego wynalazek", "Potwory i Spółka" i "Hotel Transylwania" :D

Ale jeśli miałabym wskazywać coś romantyczniejszego, to niezawodne jest "To właśnie miłość" i "Zakochany bez pamięci" - mój Luby, mimo niechęci do zwyczajnych komedii romantycznych, obejrzał te filmy niemalże z przyjemnością :)
Chcesz wszystkie widzieć i wiedzieć? monitoring kraków Ci to zapewni.
roxxy681
Miła Kobietka

Post autor: roxxy681 »

A to jeszcze dużo zależy od tego jaki to chłopak, założycielka tematu nie zaznaczyła czy to jej czy taki który ma dopiero zostać jej lubym:)
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Myślę, że z chłopakiem można obejrzeć każdy film tylko musi wam obojgu się podobać:)
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

Ja z misiem oglądamy wszystko od bajek przez komedie i fantastyke aż po romanse, nie lubimy horrorów i tego nie oglądamy ;)
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Rey
Fajna Kobietka

Post autor: Rey »

Może "Q"? taki gorący ;0)
mag95

Post autor: mag95 »

Oglądałam ostatnio komedie Think like a man. Całkiem zabawna, myślę że jeśli się spodoba to Tobie, jak i również chłopakowi.
Salveo - masaż w Warszawie
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Przydałaby mi się jakaś ciekawa propozycja, bo kolega wpada jutro, niby ma wbić z jakimś filmem, ale kto wie... :D mogłabym mieć jakiegoś asa w rękawie :> coś szczególnie polecacie jeszcze?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
MagdaER

Post autor: MagdaER »

Vicki, Cristina, Barcelona; To właśnie miłość; Narzeczony mimo woli, a z takich mniej romantycznych to np Tysiąc słów z Eddym Murphy. Nam się bardzo podobał.
"To miasto ma czarodziejską moc, wie pan o tym, Danielu? Zanim się człowiek obejrzy, wejdzie mu pod skórę i skradnie duszę."
Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
Uwielbiam klimat Barcelony. http://www.holabarcelona.pl/
ODPOWIEDZ