Film dla dwojga...
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Film dla dwojga...
Hej. Potrzebuje pomocy. Nie wiem jaki wybrać film na seans filmowy z chłopakiem? Pomóżcie, proszę...
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Re: Film dla dwojga...
ja byłam ostatnio na "Tylko nie miłość" bardzo fajna francuska komedia z motywem miłosnym, poszłam na ten film przypadkiem, bo akurat nic nie leciało o tej godzinie, ale mimo wszystko byłam z koleżanką zaskoczona, ze tak dobry ten film
Natalia Sabała pisze:Hej. Potrzebuje pomocy. Nie wiem jaki wybrać film na seans filmowy z chłopakiem? Pomóżcie, proszę...
To zależy w jakich filmach gustujesz. Czy to mają być horrory, komedie, sensacje itp. bo tak to jest ciężko cokolwiek doradzić
konto w jakim banku ?
-
karmazynowa
- Jestem tu nowa :)
ja np uwielbiam teraz coo leci Bezsenność Seatlle ale to raczej nie dla facetów 
noce w rodanthe , wybacz ale bede mowila Ci skarbie , wybacz ale chce sie z Toba ozenic fajne filmy 
-
a_gatka
"Jedyne wyjście" - polecam! Mocny film będący studium o kłamstwie. Bardzo wciąga.
-
modnisia711
- Jestem tu nowa :)
to zalezy jakie filmy lubicie... może jakiś troche straszniejszy ? zawsze bedziesz mogla sie przytulic...a faceci to lubią.
"sierota" zaskakujący, ale mało straszny, ogólnie polecam

"sierota" zaskakujący, ale mało straszny, ogólnie polecam
Ja ze swoim chłopakiem często oglądam bajki i filmy familijne 
Wybraliśmy się ostatnio do kina na "Ralpha Demolkę", a w domowym zaciszu z przyjemnością pooglądaliśmy jednym ciągiem "Hugo i jego wynalazek", "Potwory i Spółka" i "Hotel Transylwania"
Ale jeśli miałabym wskazywać coś romantyczniejszego, to niezawodne jest "To właśnie miłość" i "Zakochany bez pamięci" - mój Luby, mimo niechęci do zwyczajnych komedii romantycznych, obejrzał te filmy niemalże z przyjemnością
Wybraliśmy się ostatnio do kina na "Ralpha Demolkę", a w domowym zaciszu z przyjemnością pooglądaliśmy jednym ciągiem "Hugo i jego wynalazek", "Potwory i Spółka" i "Hotel Transylwania"
Ale jeśli miałabym wskazywać coś romantyczniejszego, to niezawodne jest "To właśnie miłość" i "Zakochany bez pamięci" - mój Luby, mimo niechęci do zwyczajnych komedii romantycznych, obejrzał te filmy niemalże z przyjemnością
Chcesz wszystkie widzieć i wiedzieć? monitoring kraków Ci to zapewni.
A to jeszcze dużo zależy od tego jaki to chłopak, założycielka tematu nie zaznaczyła czy to jej czy taki który ma dopiero zostać jej lubym:)
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Myślę, że z chłopakiem można obejrzeć każdy film tylko musi wam obojgu się podobać:)
Amantium irae amoris integratio.
Ja z misiem oglądamy wszystko od bajek przez komedie i fantastyke aż po romanse, nie lubimy horrorów i tego nie oglądamy 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Może "Q"? taki gorący ;0)
Oglądałam ostatnio komedie Think like a man. Całkiem zabawna, myślę że jeśli się spodoba to Tobie, jak i również chłopakowi.
Salveo - masaż w Warszawie
Przydałaby mi się jakaś ciekawa propozycja, bo kolega wpada jutro, niby ma wbić z jakimś filmem, ale kto wie...
mogłabym mieć jakiegoś asa w rękawie
coś szczególnie polecacie jeszcze?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Vicki, Cristina, Barcelona; To właśnie miłość; Narzeczony mimo woli, a z takich mniej romantycznych to np Tysiąc słów z Eddym Murphy. Nam się bardzo podobał.
"To miasto ma czarodziejską moc, wie pan o tym, Danielu? Zanim się człowiek obejrzy, wejdzie mu pod skórę i skradnie duszę."
Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
Uwielbiam klimat Barcelony. http://www.holabarcelona.pl/
Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
Uwielbiam klimat Barcelony. http://www.holabarcelona.pl/