Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
Czesc dziewczyny:)
Mam do was pytanie?
Chciala bym sie dowiedziec o zele do higieny intymnej nie zawierajace kwasu mlekowego?
Obecnie uzywam Plivafem F jest bardzo dobry ale niestety cena bardzo wzrosla.
Moze macie jakies dobre zele do polecenia w niskiej cenie bez kwasu mlekowego
Ja uzywam Venus z aloesem,jest dobry,wydajny i nie drogi 500 ml to koszt okolo 5-7 zl.Ale niestety posiada kwas mlekowy.Wiec przepraszam,ale nie pomoge w tej kwestii:) Pozdrawiam
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Dzieki za jaki kolwiek odzew w tej sprawie :d tez kiedys uzywalam Venus zielony bylam bardzo zadowolona ale dostalam jakiejs infekcji kiedys i lakarz polecil mi plivafem f ale jest drogi. No coz chyba kazdy zel ma kwas mlekowy
hej kobitki ja tez sie dolacze tez mam wenus taki zielony zgadzam sie jest bardzo wydajny mam go i mam...a kiedys miam jeszcze taki inny nie pamietam nazwy sa z tego rodzaju konwaliowe brzoskwiniowe i jeszcze jakis ja lubie zmieniac takz epewnie jeszcze wyprobuje jakis inny
Ankara czy ja wiem czy czesta zmiana zeli do higieny intymnej jest dobra? ja od 7 lat uzywalam tylko 2 pierwszy to byl lacdacy(czy cos w podobie) ale byl za drogi i zmienilam na venus i teraz od 6,5 roku uzywam tylko jednego
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
nie rozumiem dlaczego szukasz płynu do hig imt niezawierającego kwasu mlekowego..? Właśnie po to tam jest żeby "robił dobrze" Najlepszy z najlepszych LACTACYD! Prócz tego polecam ZIAJA INTIMA różne rodzaje
tak ma dzialanie przeciwgrzybiczne tylko ze ja wlasnie po takim zelu dostalam grzybicy ! wiec cos jest nie tak prawda:D dla tego pytam czy moze macie jakies specyfiki nie posiadajace mleka kwasowego? moja strefa intymna jest bardzo wrazliwa na podraznienia
i wlasnie przez taki zel z kwasem mlekowym zaczelam dostawac grzybicy;/ tylko plivafem mi pomogl sie wyleczyc ale jest zbyt drogi uzywam go 3 lata.
Higiena intymna to bardzo ważny temat, ponieważ o tę kwestię powinna dbać każda z nas. W jaki sposób to robicie? Używacie jakiś sprawdzonych preparatów do mycia? Chętnie poczytam o waszych doświadczeniach!
Płyn do higieny intymnej 4Organic Laktobionowy jest najlepszy. Mi wiernie służy juz od jakiegoś czasu., Okolice są po nim zadbane, czyste i skóra jest po nim nawilżona. Nie wysusza i nie powoduje podrażnień