Gynalgin a współżycie
-
Karo
Gynalgin a współżycie
Witam dziewczyny chciała bym się zapytać czy coś się stanie jak raz kochałam się z chłopakiem podczas brania gynalginu?? Mam zakazenie bakteryjne ktore niby nie jest przenoszone droga płciową. Ale raz z chłopakiem się zapędzilismy i teraz się boje. Mozecie mi pomóc. Plisss 
-
Natalia Ephemer
Re: Gynalgin a współżycie
Post stary, ale tak na przyszłość. W czasie przyjmowania leków dopochwowych i leczenia zakażeń miejsc intymnych odpuszczamy sobie wszelkie aktywności seksualne. Raz - dla Dziewczyny będzie to nieprzyjemne, dwa - stwarza ryzyko zakażenia faceta.
Jeżeli już się zapędziliście i odwrotu nie ma: sugeruję stosować prezerwatywę.
Ale tak w ogóle to mamy swoje rozumy i myślmy. Lepiej odpuścić sobie na kilka dni niż potem leczyć powikłania i dodatkowo zarażać kochaną osobę.
Jeżeli już się zapędziliście i odwrotu nie ma: sugeruję stosować prezerwatywę.
Ale tak w ogóle to mamy swoje rozumy i myślmy. Lepiej odpuścić sobie na kilka dni niż potem leczyć powikłania i dodatkowo zarażać kochaną osobę.
-
Julcia27
Re: Gynalgin a współżycie
Ale gynalgin nie przeszkadza - tzn. według mnie jest to trochę mało komfortowe, ale jakoś wielka tragedia nie powinna się stać, co najwyżej estetycznie wygląda to mało interesująco