Usuwanie zmarszczek

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
karola_kol
Jestem tu nowa :)

Usuwanie zmarszczek

Post autor: karola_kol »

Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was korzystał z usługi laserowego usuwania zmarszczek za pomocą Alma Harmony XL Pro w klinice Anlaya? Znalazłam ich ofertę pod adresem anlaya.pl/pricelist/321-laser-alma-harmony-xl-pro i rozważam skorzystanie z tego zabiegu. Jestem ciekawa, jakie macie doświadczenia z tym zabiegiem - czy był skuteczny, jak długo trwały efekty i czy były jakieś efekty uboczne? Będę wdzięczna za wszelkie opinie i sugestie!
skrzypaczka

Re: Usuwanie zmarszczek

Post autor: skrzypaczka »

W dzisiejszych czasach coraz więcej osób decyduje się na różnego rodzaju zabiegi, które maja na celu zredukowanie widoczności zmarszczek. Najlepiej udać się do specjalisty, który doradzi jaki zabieg będzie najlepszy. https://drwolfingerclinic.pl/ ta klinika to odpowiednie miejsce.
wielguska

Post autor: wielguska »

Ja na zmarszczki stosuj kosmetyki z Bielendy, mam sprawdzona linię Ujedrniające Peptydy, nie są drogie, a bardzo skuteczne, polecam
kowbojka

Post autor: kowbojka »

Wypróbuj sobie serum pod oczy i na powieki z reishi z Orientany. To serum rewelacyjnie ujędrnia skórę wokół oczu. Jest treściwe, ale też nie przeciąża skóry. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze :)
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Ja lubię korzystać z medycyny estetycznej, moja kosmetolog ma sprawdzone produkty np. botoks prosto z apteki DOZ więc mogę jej zaufać.
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

Widziałam ostatnio, że w aptekach DOZ jest bardzo duża dostępność jeśli chodzi o botoks. Można zamówić go online i odebrać w wybranej aptece stacjonarnej. Cenowo też jest moim zdaniem atrakcyjnie.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Tak, DOZ ma od jakiegoś czasu w swojej ofercie botoks, jak dla mnie spora wygoda (mam salon), cenowo naprawdę przyzwoicie.
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Warto pamiętać, że botoks w aptekach jest na receptę, ale faktycznie w dozie mają w dobrych cenach
Likusska

Post autor: Likusska »

Hitem na zmarszczki jest Hydrolat ze Styraxu. Mega do zniszczonej, wysuszonej skóry, działa jak botoks. Polecam . Już po kilku dniach używania skóra jak porcelanowa ,wygładzona, nawilżona i ujędrniona 
amisska

Post autor: amisska »

Na zmarszczki świetne serum kupiłam z Bielendy z tej linii dostępnej w Biedronce – Skin Academy Solution
melonka

Post autor: melonka »

Też bardzo lubie kosmetyki polskiej Bielendy. Polecam na zmarszczki linię z olejem z dzikiej róży Royal ROse
dobek
Miła Kobietka

Post autor: dobek »

Dziewczyny, z całym szacunkiem do medycyny estetycznej — wiadomo, że czasem to jedyne wyjście, ale warto pamiętać, że każdy zabieg niesie ryzyko powikłań. Opuchlizna, zaczerwienienia czy nawet reakcje alergiczne — to wszystko może się zdarzyć, a skóra różnie reaguje. Jeśli planujecie coś zrobić przed ważnym wydarzeniem, jak komunia czy wesele, lepiej dać sobie czas na dojście do siebie.

A teraz coś od siebie! Całkiem przypadkiem trafiłam na produkt, który naprawdę pomógł mi wygładzić zmarszczki i rozjaśnić przebarwienia — i to bez igieł! Miałam mały wypadek — kropla gorącego tłuszczu prysnęła mi na twarz. Ktoś na forum polecił mi krem na blizny po oparzeniach Editt — tak dosłownie się nazywa. Jest oparty na naturalnych składnikach, jak wyciąg z cebuli (który stymuluje produkcję kolagenu), acerola, aloes i masło shea.

Nie tylko pomógł mi uniknąć blizn, ale zauważyłam, że moje tzw. plamy starcze i drobne zmarszczki zaczęły znikać!

Co najlepsze — krem kosztuje 24,90 zł i można go dostać w Konopnej Farmacji w Poznaniu (na Ratajczaka), ale jest też dostępny online: Krem na blizny po oparzeniach Editt.

To świetna opcja dla tych, które chcą zadbać o swoją skórę, ale boją się igieł (jak ja!). Może komuś się przyda!
mitka

Post autor: mitka »

W Biedronkach dobre kosmetyki przeciwzmarszczkowe kupiłam. z Bielendy linia Skin Academy Solution
korni

Post autor: korni »

Na zmarszczki doskonały jest Olejek Busajna, znakomicie skóre wygładza, ujedrnia, nawilża, polecam
ODPOWIEDZ