Z planszowym uwielbiam Tabu. Ta gra jest genialna na jakieś spotkania towarzyskie, śmiechu i emocji co niemiara
Gry komputerowe, gry planszowe
Re: Gry komputerowe, gry planszowe
Kurcze, też czasem lubię włączyć sobie jakaś gierkę i być straconą dla świata przez jakiś czas. Ale to już muszę "podłapać fazę" na granie. Jak mnie najdzie, tak na poważnie to każdą wolną chwilę siedzę i klikam. Najgorzej jest z Simsami i Rollercoaster Tycon, matko boska to straszne pożeracze czasu! Ale w Mario Forever też się grywało, i jeszcze w taką przyjemną gierkę o takim piesku, który ciągnął za sobą stworki i musiał je zamrażać, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej gry 
Z planszowym uwielbiam Tabu. Ta gra jest genialna na jakieś spotkania towarzyskie, śmiechu i emocji co niemiara
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
W gry komputerowe żadne nie gram, ponieważ dla mnie to czarna magia
Ale w gry planszowe jak najbardziej gram
Moją ulubioną jest monopol, w który gram przynajmniej raz na 3 dni razem ze swoim mężem i dziećmi 
zobacz
ja lubię sobie pograć w GTA
tak sobie cofam się do lat dzieciństwa.
Jak dla mnie trochę zbyt brutalne. Wolę z braciakiem pograć w fifę:P
medicot
GTA może chodzić na windows7? w sumie też bym pograłaaga.pol88 pisze:ja lubię sobie pograć w GTAtak sobie cofam się do lat dzieciństwa.
Kto wykona porządne elewacje warszawa? Proszę o pomoc.
Tu też się zapytam
Babki a grywacie w coś na Waszych pięknych różowych smartfonikach ? Mam misję właśnie aby zwerbować kilka kobiet do sojuszu w grze - bez Was czat jest nudny
Kingdoms of Camelot Battle For The North
Miłośniczki Androida:
https://play.google.com/store/apps/deta ... b2JpbGUiXQ..
Fanki iPhone & iPad
https://itunes.apple.com/us/app/kingdom ... 46099?mt=8
Gdyby któraś z Was była chętna zapraszam do mnie sojusz Poland Kingdom
Wasz Drogo
Babki a grywacie w coś na Waszych pięknych różowych smartfonikach ? Mam misję właśnie aby zwerbować kilka kobiet do sojuszu w grze - bez Was czat jest nudny
Kingdoms of Camelot Battle For The North
Miłośniczki Androida:
https://play.google.com/store/apps/deta ... b2JpbGUiXQ..
Fanki iPhone & iPad
https://itunes.apple.com/us/app/kingdom ... 46099?mt=8
Gdyby któraś z Was była chętna zapraszam do mnie sojusz Poland Kingdom
Wasz Drogo
Niezmiennie w Angry Birds w tramwaju/autobusie :0
pojechałam oglądać mieszkania pruszcz gdański
Ja lubię gry komputerowe - teraz gram w wiedźmin 3 dziki gon - niemniej jednak wciąż mam też sentyment do planszówek - szczególnie do gry monopoly 
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:49 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
fotograf ślubny warszawa
Ja też lubię grać na komputerze. Zazwyczaj w World of Tanks ale zależy od nastroju 
Człowiek potrzebuje w życiu miłości. Tylko inspektor budowlany bydgoszcz miłość ma sens na tym świecie, chociaż jest nielogiczna. W moim sercu krzyczy pustka. Serce tonie, ale nie chce desperacko łapać się byle czego. Czeka na coś wyjątkowego... tylko co jeśli będzie za późno i utonie?
-
AnaStazJa
W Wiedźmina nie grałam, aczkolwiek próbowałam
Mimo wszystko doszłam do wniosku, że tego typu gry to jednak nie dla mnie. Bardziej bawię się w strategie typu Cywilizacja czy Disciples, jakoś prędzej mi podchodzą nie wiem czemu
Co do planszówek to bardzo lubię grać w nie razem z moim młodszym rodzeństwem czy chłopakiem kiedy za oknem pada deszcz i nie ma nic ciekawego do roboty. Bardzo dobry sposób na nudę i miłe spędzenie czasu z rodzinką czy znajomymi
Co do planszówek to bardzo lubię grać w nie razem z moim młodszym rodzeństwem czy chłopakiem kiedy za oknem pada deszcz i nie ma nic ciekawego do roboty. Bardzo dobry sposób na nudę i miłe spędzenie czasu z rodzinką czy znajomymi
RTS lubie
ostatnio zaliczyłam Red Alert 3 w końcu ^^
Odkad pamietam zawsze przeklinałem jak wjeżdzałem na parking lotniskowy gdańsk
Ja wolę raczej gry planszowe. Ostatnio namiętnie grywam w Osadników z Catanu. Są świetni 
Planszowe jak najbardziej, kiedyś bardzo intensywnie grałam w Monopol, teraz różnie. W osadników też grałam, całkiem fajne.
Kiedyś też sporo grałam na PC. Ostatnio odkrywam uroki PS3, głównie jakieś taneczne i logiczne gry
A gracie w jakieś gry przeglądarkowe?
Kiedyś też sporo grałam na PC. Ostatnio odkrywam uroki PS3, głównie jakieś taneczne i logiczne gry
A gracie w jakieś gry przeglądarkowe?
W przeglądarkowe nie, ale gram w planszówki typu monopolly/eurobiznes i w Twistera oczywiście 
pozdr.
tanie hotele warszawa
tanie hotele warszawa
ja ostatnio dopiero odkryłam Angry Birds i gram w to namiętnie:) lepiej późmo niż wcale:)
Polecam okucia do szkła
mój facet wciągnąl mnie w World of Warcraft
no cóż.. prawie nałóg 
gdziś tam próbowałam w Diablo3, ale nie przypadło do gustu
czasem pogram w coś na telefonie
ale...nie stronię od klasycznych planszówek, typu eurobiznes czy chińczyk
który nie raz pokazał że jest idealny na imprezę
no i ostanio zakupiłam bierki i karty
gdziś tam próbowałam w Diablo3, ale nie przypadło do gustu
czasem pogram w coś na telefonie
ale...nie stronię od klasycznych planszówek, typu eurobiznes czy chińczyk
który nie raz pokazał że jest idealny na imprezę
no i ostanio zakupiłam bierki i karty
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
To z takich planszówek na imprezy polecam Pędzące Żółwie. Ciekawie wypada też Prawo dżungli, oprócz myślenia trzeba też zaangażować trochę aktywności fizycznej. Wychodzi z tego niezły ubaw
Ostatnio grałam też w Carcassonne, też do kombinowania. Bardzo przyjemne. Póki co na wersji podstawowej, ale czekam aż kupimy dodatki, wtedy będzie można naprawdę poszaleć.
W diablo też kiedyś grałam i dwie pierwsze części naprawdę mnie wciągnęły. Trzecią widziałam tylko "przez ramie", ale opinie zebrała ponoć dobre. Póki co nie miałam czasu sprawdzić.
Ostatnio grałam też w Carcassonne, też do kombinowania. Bardzo przyjemne. Póki co na wersji podstawowej, ale czekam aż kupimy dodatki, wtedy będzie można naprawdę poszaleć.
W diablo też kiedyś grałam i dwie pierwsze części naprawdę mnie wciągnęły. Trzecią widziałam tylko "przez ramie", ale opinie zebrała ponoć dobre. Póki co nie miałam czasu sprawdzić.
Ja ostatnio przerzuciłam się na gry karciane takie jak np. Sabotażysta czy Dixit. Świetne gierki, takie proste, ale jak wciągają za to
Niezły ubaw dla całej rodziny 
krs on line
Ja często ze znajomymi grywam w alkochińczyka 
agencja detektywistyczna kraków
Nie słyszałam jeszcze, żeby komuś udało się ukończyć tą grę. 
Pola
Bo tu nie chodzi o skończenie gry, tylko wykończenie przeciwników 
A ja zazwyczaj lubię pograć albo w Scrabble albo w Eurobiznes
Wymień swoje przewody wentylacyjne
Need more power...
Eurobiznes jak dla mnie
Wcześniej na świat patrzyłam przez okna drewniane, teraz mam telewizor.
FarmVille na facebooku to jest chyba jedyna gra, której od czasu do czasu poświęce troche czasu... poza tym raczej trzymam się z daleka od tych złodziei czasu.
Z gier komputerowych w sumie wyrosłam
ale jełśi już to zwykłe kulki, tetris itp. Kiedyś lubiłam Age of Empire ale to wciąga strasznie i można spędzić kilka godzin grając.
Wolę gry planszowe i spotkania przy nich. Gramy w Scrable, Eurobiznes a z bardziej rozrywkowych Keltis. Czasem warcaby lub karty
Wolę gry planszowe i spotkania przy nich. Gramy w Scrable, Eurobiznes a z bardziej rozrywkowych Keltis. Czasem warcaby lub karty