GRA o TRON
-
numeria
GRA o TRON
Z wielkim zapalem podeszlam do drugiego sezonu serialu na HBO Gra o tron ... super polecam !!! Pierwszy sezon obejrzalam z malzonkiem lykajac odcinki jeden za drugim ... Serial z trescia w ktora nie da na dlugo o sobie zapomniec serwujac coraz to nowe emocje ... Przymierzam sie do ksiazki o tym samym tytule w kilku tomach (podobno bo jeszcze nie mialam okazji trzymac jej w dloniach ) 
Re: GRA o TRON
Serial godny polecenia! Też mi się podoba!
- quillathee
- Miła Kobietka
TAK TAK TAK!
Ale druga seria już niestety dużo słabsza. Co prawda to dopiero 3 odcinki, mam nadzieję, że będzie lepiej!
Ale druga seria już niestety dużo słabsza. Co prawda to dopiero 3 odcinki, mam nadzieję, że będzie lepiej!
Ja wierzę, że się rozkręci. I seria miała jedną charyzmatyczną postać więcej - Starka, a od jego uśmiercenia poszło w dół. Pojawiły się nowe postacie, ale mnie wyraziste (sama klasa aktorów mówi sama za siebie). Oprócz Starka uśmiercili jeszcze wiele innych postaci, które wydawałoby się miały spory wpływ na serial. Karła nie mogą uśmiercić. 
-
poziomkaa
Ja czekam, aż w końcu się coś rozkręci z tymi innymi zza Muru, no i kiedy Callessi ze swoimi smokami wkroczy do akcji 
- quillathee
- Miła Kobietka
Khaleesi od samego początku była moją ulubienicą
Szkoda, ze Drogo nie żyje... Bardzo chętnie własnymi rękami zamordowałabym Joffreya, no przecież już nie mogę znieść tego bachora! Jak zwykle za bardzo się wczuwam ;P
-
gosienkapl
- Jestem tu nowa :)
rozkręca się bardzo powoli, nie mam tyle cierpliwości, sięgnęłam po książki 
-
Radiance
Serial jest na podstawie książki, kto czytał ten wiedział że tak się stanie. Też go lubiłamnumeria pisze:Drogo ... hmmmmmm .... ze tez tak obcieli mu role no ..![]()
Obecnie jestem pod wrażeniem roli Petera Dinklage, czyli serialowego Tyriona Lannistera. Zasłużył na tego złotego globa
Znajomi zachęcili mnie do oglądania i tak raz w tygodniu razem zasiadaliśmy do Gry o Tron. Bardzo mi się spodobało. Problem polega na tym, że zaczęłam oglądać od któregoś tam odcinka 2 sezonu, a pierwszego nie nadrobiłam. Miałam to zrobić w wakacje, ale jakos sama nie umiem się z to zabrać. Kilku znajomych czytało ksiązkę i szczerze polecali.
Pierwszy sezon, prawie za jednym zamachem widziałam całość..
drugi sezon już nie ak apetycznie..
a trzeciego nawet nei skończyłam...
strasznie się ciagnie, chyba bym bardziej wolała film... ;/
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Wspaniały serial , godny polecenia
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Kayira pisze:Pierwszy sezon, prawie za jednym zamachem widziałam całość..
Też tak mam!
Z tym, że drugiego nie skończyłam, a trzeciego nawet nie miałam przyjemności zacząć oglądać !
Ale chyba bym z chęcią film obejżała... 
o ile by powstał
o ile by powstał
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No film tak 
Serial lubię i zarażam nim znajomych, choć - jak to zwykle bywa - wolę książki. Co prawda Dany i Sansa denerwują mnie do granic możliwości, ale reszta bohaterów jak najbardziej na tak, zwłaszcza Królowa Cierni, Littlefinger i Tywin Lannister.
my nawet nie mieliśmy siebie w planach, a
teraz budzę się i zasypiam z Twoim imieniem
na ustach
teraz budzę się i zasypiam z Twoim imieniem
na ustach