GOTUJĄCY MĘŹCZYZNA
GOTUJĄCY MĘŹCZYZNA
uwazam ze ma to swoje wielkie plusy zwlaszcza jak super gotuje.. natomiast ja zaczynam widziec minusy jak sama ucze sie gotowac a on czas robi tak jakby chcial mi powiedziec ze on jest w tym lepszy " tak robi przyszla pani domu" troche mnie to demotywuje do dalszej nauki itd...
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: GOTUJĄCY MĘŹCZYZNA
Nie przejmuj się, tacy zawsze są. Rób coś po swojemu i nie przejmuj się. Wszak każdy z nas ma inny smak. Ja gotuje dobrze (zero skromności
) nie jakoś wyjątkowo super ale znowu paskudnie też nie ale mój mąż jadał zupełnie inne potrawy i inaczej przyrządzone. Po kilku razach wnikania w gary w końcu dał sobie spokój bo wiedział, że niczego konkretnego nie osiągnie a ja mogę sobie gotować spokojnie.
Amantium irae amoris integratio.
i jest bardzo seksi.. . 
hehe faktycznie jest w tym coś seksownego, gdy facet gotuje, a tak poza tym to mogłabym mieć męża kucharza
z resztą nie widzę siebie w roli kury domowej i jeśli chodzi o gotowanie wolałabym dzielić obowiązki 
Uwielbiam jak mój facet dla mnie gotuje
Kiedy mu się to zdarza, to najważniejsze jest, żebym mu nie przeszkadzała i nie wtrącała się - lubi ugotować od początku do końca samodzielnie
Poza tym stara kucharska zasada głosi że http://pozytywna.pl/obrazek/4406/

Mężczyzna, który potrafi gotować to jeden z największych skarbów jakie można trafić 
Niewiedza jest czymś, z czego możemy sobie zdawać sprawę transport osób wrocław i nie wiedzieć czgo dotyczy, lecz w momencie, w którym ją zignorujemy a dokładnie rzecz ujmując zignorujemy chęć jej zaspokojenia wtedy bez wątpienia ktoś ją wykorzysta przeciwko nam...
no fakt jest to skarb ale czasem mi głupio że to on robi a nie ja... poza tym tekst kiedyś poleciał "co myslisz ze ja bede wracal z pracy a Ty bedziesz czekala az Ci obiad zrobie" a ja moze nie mam takiej weny jak on ze umiem zrobic z niczego cos..
nigdy nikt mnie nie uczyl gotowac co prawda cos tam zrobie ale nie za duzo.
a ja mam takiego w domu, kucharz zawodowy, chociaż od lat nie pracuje w tej branży to jednak w domu gotuje 
-
Gabriell
Nie ma się co przejmować, a jeśli cały czas Cie krytykuje to niech sam codziennie gotuje, skoro jest taki wspaniały
myślę że takim zachowaniem szybko byś utarła mu nosa!
Uwielbiam jak mój X gotuje
Ogólnie lubię gotujących mężczyzn ;D
Np od śmierci ojca nie ruszyłam placków ziemniaczanych, bo nikt nie zrobił takich co by mi smakowały, aż do momentu aż X zaczął robić
są rewelacyjne 
Ogólnie lubię gotujących mężczyzn ;D
Np od śmierci ojca nie ruszyłam placków ziemniaczanych, bo nikt nie zrobił takich co by mi smakowały, aż do momentu aż X zaczął robić
.. bo w oczach tkwi siła duszy...