Ginekolog w Krakowie
Ginekolog w Krakowie
Poszukuję miejsca w Krakowie, które oferuje wsparcie dla kobiet w okresie menopauzy. Czy możecie polecić specjalistów lub placówki medyczne, które zapewniają kompleksową opiekę w tym zakresie? Chciałabym, żeby lekarz zapisał mi coś na złagodzenie objawów.
Re: Ginekolog w Krakowie
Ja mogę polecić ogólnie enel med mają nowoczesny sprzęt i większość badań bez problemu zrobisz u nich nawet jak masz skierowanie spoza no i terminy normalnie nie trzeba czekać nie wiadomo ile przynjaniej ja tak mam w pakiecie 
-
Samborka22
- Miła Kobietka
Jeśli potrzebujesz wsparcia w okresie menopauzy, to warto rozważyć gabinet na Os. II Pułku Lotniczego 50/26 w Krakowie. Tutaj knapik-rybka.
org .pl masz namiar na ich stronkę, możesz poczytać coś więcej. Pani doktor Knapik-Rybka jest tam ceniona za swoje profesjonalne podejście, zarówno do młodych pacjentek, jak i do kobiet w okresie menopauzy.
org .pl masz namiar na ich stronkę, możesz poczytać coś więcej. Pani doktor Knapik-Rybka jest tam ceniona za swoje profesjonalne podejście, zarówno do młodych pacjentek, jak i do kobiet w okresie menopauzy.
- damaris.effertz
- Jestem tu nowa :)
Konsultacja online to świetne rozwiązanie, gdy z różnych powodów nie jesteś w stanie dotrzeć do gabinetu lekarskiego osobiście. Z takiej opcji mogą skorzystać osoby, które są na zagranicznych wakacjach, nie są w stanie samodzielnie się przemieszczać, mają problemy żołądkowe lub duże obłożenie w pracy.
Lekarz online – w czym może Ci pomóc?