Gdzie warto zjeść na mieście?
Re: Gdzie warto zjeść na mieście?
najlepiej szukać jakiegoś baru mlecznego
Nie tylko. Czasami są restauracje, które mają oferty lunchowe i za 15 zł można zjeść dwudaniowy obiad.
-
Olka
Dziś jadłam śniadanie w blue city (Warszawa) i polecam się tam wybrać, jeśli macie ochotę na pyszne i zdrowe śniadanko na początek pracowitego dnia
zjadłam bardzo smaczne naleśniki 
Jeżeli chodzi o Kraków to ja moge z ręką na sercu polecić tylko Mekonga pyszne i świeże jedzenie można przyjść z dziećmi i na naprawdę nieduże pieniądze zjeść dobry duży posiłek.
A ja mogę polecić Hard Rock Cafe
Zawsze jak jestem gdzieś w pobliżu to muszę wpaść na burgera. Albo jeszcze jest Jeff's.
W Warszawie warto jest wybrać się do Besuto . Chyba nie skłamię jeśli powiem, że jest tam najlepsze sushi w całej stolicy. Podoba mi się wystrój ponieważ jest łądnie, spokojnie.Zielono, bambusy. Zupełnie inny świat niż na zewnątrz. CHodzimy tam często z koleżanką na zestawy lunchowe ( sama wybieram głównie philadelfia maki - pycha ! ). Ostatnio spróbowałam japońskich zup. Nie przypadły mi do gustu, wolę tradycyjne sushi. Jak na centrum nie jest również drogo. Sama najadam się do syta nawet tym najtańszym zestawem lunchowym ( większego raczej bym nie wcisnęła w siebie).
Gdzie warto zjeść w Warszawie? Chodzi mi głównie o sushi.