Gdzie w Warszawie w miarę szybko zapisać się na USG piersi?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Siedemmska
Miła Kobietka

Post autor: Siedemmska »

magicznanatura
Jestem tu nowa :)

Re: Gdzie w Warszawie w miarę szybko zapisać się na USG pier

Post autor: magicznanatura »

Jak ma być szybko to tylko prywatnie. Ja regularnie badam piersi, zawsze w Multimedzie. U nich terminy są naprawdę króciutkie, zadzwoń jutro i zapytaj, na pewno zapiszą Cię jeszcze w tym samym tygodniu. Ostatnio za takie badanie płaciłam u nich 220 zł.
ketma
Miła Kobietka

Re: Gdzie w Warszawie w miarę szybko zapisać się na USG pier

Post autor: ketma »

Jeśli chodzi o Multimed, to potwierdzam. Oni mają kilka przychodni w Warszawie, ale wiem, że są też w innych miejscowościach, więc jeśli szukacie, to warto sprawdzić, gdzie się znajdują oddziały. Jeśli chodzi o poziom obsługi, to moim zdaniem podchodzą do tego perfekcyjnie. Tak naprawdę trudno się o cokolwiek przyczepić, bo raz, że szybki termin, dwa: pełna informacja, trzy: pomoc i sugestie na miejscu. Od razu opis wyników i sugestie, co dalej. Na pewno robią wrażenie pod względem organizacyjnym, ale ogólnie to po prostu tak powinno przybiegać.
ODPOWIEDZ