Gdzie trzymacie pralkę?
Gdzie trzymacie pralkę?
Witam
Powiedzcie mi drogie Panie, gdzie Wy trzymacie pralkę? Mam tutaj na myśli jej lokalizację... w jakiej części domu, gdzie stoi u Was pralka? W nowych domach raczej pralki nie montuje się w łazience, prawda?
Powiedzcie mi drogie Panie, gdzie Wy trzymacie pralkę? Mam tutaj na myśli jej lokalizację... w jakiej części domu, gdzie stoi u Was pralka? W nowych domach raczej pralki nie montuje się w łazience, prawda?
Jeśli masz w planach podróż ze swoim dzieckiem na wakacje, zobacz obowiązkowo, jakie są hotele przyjazne dzieciom i gdzie nie będzie problemu z Twoimi dzieciakami
Takich hoteli jest naprawdę sporo 
Re: Gdzie trzymacie pralkę?
ja mam pralnie na parterze...taka letnia kuchnia,i tam mam maly koncik na praleczke:)
To chyba zależy od powierzchni. Ja mam pralkę w łazience w piwnicy. Ale wśród moich znajomych często spotykam się z tym, że mają pralki w kuchni. Taka lokalizacja ma sens, o ile kuchnia jest np. długa i można pralkę wmontować szeregowo w cały ciąg innych mebli.
Łazienka, aczkolwiek zastanawiamy się z moim czy jej nie przenieść na przedpokój do zabudowanej wnęki.
- BlackAngel
- Jestem tu nowa :)
U mnie stoi w łazience ale gdybym miała tylko możliwość urządzić sobie oddzielne pomieszczenie jako pralnie nawet bym się nie zastanawiała 
Takie są najgorsze, co w ciszy kochają swój krzyk...
Ja akurat tam gdzie mam pralkę mam puste pomieszczenie i planuję kupić tam też jakieś SPAM aby trochę urozmaicić to pomieszczenie. Chyba, żeby te stoły bilardowe dać jednak do części mieszkalnej?
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 11:00 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
orientalna
- Miła Kobietka
Ja mam pralkę we wnęce kuchennej, bo jest wtedy średnio widoczna ale jednocześnie łatwo dostępna. W łazience tak czy inaczej nie byłoby dla niej miejsca.
U nas pralka stoi w łazience 
Niektórzy pralkę mają w garderobie. Jak dla mnie standardowym miejscem na pralkę jest łazienka.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
W kuchni 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
U mnie w łazience, ale mam dużą łazienkę, więc mam pralkę obok regału, a nad nia powieszona półkę.