Gdzie trzymacie pralkę?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
szarek
Jestem tu nowa :)

Gdzie trzymacie pralkę?

Post autor: szarek »

Witam
Powiedzcie mi drogie Panie, gdzie Wy trzymacie pralkę? Mam tutaj na myśli jej lokalizację... w jakiej części domu, gdzie stoi u Was pralka? W nowych domach raczej pralki nie montuje się w łazience, prawda?
Jeśli masz w planach podróż ze swoim dzieckiem na wakacje, zobacz obowiązkowo, jakie są hotele przyjazne dzieciom i gdzie nie będzie problemu z Twoimi dzieciakami ;) Takich hoteli jest naprawdę sporo ;)
merlinka

Re: Gdzie trzymacie pralkę?

Post autor: merlinka »

ja mam pralnie na parterze...taka letnia kuchnia,i tam mam maly koncik na praleczke:)
Awatar użytkownika
krokusss
Miła Kobietka

Post autor: krokusss »

To chyba zależy od powierzchni. Ja mam pralkę w łazience w piwnicy. Ale wśród moich znajomych często spotykam się z tym, że mają pralki w kuchni. Taka lokalizacja ma sens, o ile kuchnia jest np. długa i można pralkę wmontować szeregowo w cały ciąg innych mebli.
roxxy681
Miła Kobietka

Post autor: roxxy681 »

Łazienka, aczkolwiek zastanawiamy się z moim czy jej nie przenieść na przedpokój do zabudowanej wnęki.
Awatar użytkownika
BlackAngel

Post autor: BlackAngel »

U mnie stoi w łazience ale gdybym miała tylko możliwość urządzić sobie oddzielne pomieszczenie jako pralnie nawet bym się nie zastanawiała :)
Takie są najgorsze, co w ciszy kochają swój krzyk...
karmazynn
Miła Kobietka

Post autor: karmazynn »

Ja akurat tam gdzie mam pralkę mam puste pomieszczenie i planuję kupić tam też jakieś SPAM aby trochę urozmaicić to pomieszczenie. Chyba, żeby te stoły bilardowe dać jednak do części mieszkalnej?
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 11:00 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
orientalna
Miła Kobietka

Post autor: orientalna »

Ja mam pralkę we wnęce kuchennej, bo jest wtedy średnio widoczna ale jednocześnie łatwo dostępna. W łazience tak czy inaczej nie byłoby dla niej miejsca.
Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

U nas pralka stoi w łazience :ok:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Niektórzy pralkę mają w garderobie. Jak dla mnie standardowym miejscem na pralkę jest łazienka.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

W kuchni :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

U mnie w łazience, ale mam dużą łazienkę, więc mam pralkę obok regału, a nad nia powieszona półkę.
ODPOWIEDZ