Gdzie lepiej zamowic towar?

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
alexwilk91
Jestem tu nowa :)

Gdzie lepiej zamowic towar?

Post autor: alexwilk91 »

Witam kolegów i koleżanki na forum. Zastanawiam się nad zakupem nowego telewizora do domu. W sklepach internetowych ten sam model można kupić taniej niż na Allegro. Natomiast większość tych sklepów to małe firmy. Co wy o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
teremka
Miła Kobietka

Re: Gdzie lepiej zamowic towar?

Post autor: teremka »

ja bym nie zamawiała raczej tak dużego towaru jak telewizor wysyłkowo, nie dość, że strach że przyjdzie uszkodzony to po drugie jest to nie mały koszt, a małe sklepy są niepewne.
Halinka

Post autor: Halinka »

Może poszukaj jakiegoś sklepu internetowego w Twojej okolicy albo względnie blisko. I fajnie gdyby dało się odebrać osobiście. Jeśli chodzi o tak duże i drogie sprzęty to ja jednak nie ryzykowałabym kupna w ciemno :)
Awatar użytkownika
Kelby
Miła Kobietka

Post autor: Kelby »

Jak sklep jest długo na rynku i ma dobre opinie w internecie to bym się ni bała. Sama kupiłąm w internecie, ale w sklepie, który ma sówj własny transport ( nie bałam się, że uszkodzą po drodze).
Rey
Fajna Kobietka

Post autor: Rey »

Najlepiej jednak w sprawdzonych sklepach, np euro agd rtv masz online z odbiorem i gwarancją w stacjonarnym sklepie.
ann89

Post autor: ann89 »

Czy ja wiem, czy przez internet to większe ryzyko.. Większość ludzi i tak nie sprawdza towaru na miejscu w sklepie, tym bardziej że to nie takie proste, więc i tak na jedno wychodzi.
Tableo.eu - tablice magnetyczne
marlon

Post autor: marlon »

Mały sklep to wcale nie znaczy gorszy, jak dla mnie. Owszem, sieciówki mają lepsze prawa gwarancyjne, ale to nie zawsze jest zasadą.
Wynajem busów - Laurico
sky37

Post autor: sky37 »

W dzisiejszych czasach różnica jest naprawdę minimalne i powoli stacjonarne zakupy zdają się odchodzić do lamusa historii. Normalna rzecz.
Konwerter mediów - Navi-net.pl
ODPOWIEDZ