Gdzie kupujecie zabawki?
-
Kolaboracja
Re: Gdzie kupujecie zabawki?
często przez internet ale kupuje sprawdzone zabawki lub z atestami -bezpieczne dla maluszka
-
edalida1812
- Jestem tu nowa :)
Ja kupuje na allegro wyłącznie.
-
WielkiZbyszek
- Miła Kobietka
bardzo lubię SPAM
a dla starszego syna SpAM 
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 1:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Ja kupowałam w maxzabawki i jest OK.
Często kupuje przez internet. Fajne rzeczy można też znaleźć w sklepach typu "wszystko po 4 zł" 
-
wawrzyniec
- Jestem tu nowa :)
Przeważnie w zwykłych sklepach, ale zdarza mi się także online 
Szukasz militariów w niskich cenach? Zapoznaj się z naszą ofertą: http://www.usarmy.pl/niesmiertelniki-do ... 172_1.html
Również kupuję online, albo allegro albo sklepy internetowe, jak ostatnio (maxzabawki)
Pozdrawiam, Karmazynowa
Ja przeważnie kupuję w necie, szukam przez wyszukiwarki w zależności o jaki produkt mi chodzi. Ostatnio zakupiłam na SPAM 
Ostatnio zmieniony śr sty 29, 2014 4:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Buduję swoje życie na miłości fundamencie ...
Najczęściej na portalach aukcyjnych, ewentualnie w marketach
W tk-max'ie
często są zabawki renomowanych producentów w przyzwoitych cenach.
-
blond_ania
Chciałam kupić prezent dla trzylatka, ale nie mam pomysłu... Zastanawiałam się nad czymś takim jak Biker (widziałam kiedyś małego chłopca na czymś takim), nie wiem czy kojarzycie coś takiego? Rowerek bez pedałów,dziecko musi utrzymać równowagę i odpychać się nóżkami. Myślicie, że to byłby fajny prezent? Gdzie coś takiego można kupić?
-
Kolaboracja
w internecie są często fajne promocje,możecie zerknąć na bajkową chatkę,tani market,dino, smyk
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja kupuję zabawki w lokalnym sklepie z zabawkami. Powiem Wam jednak w tajemnicy, że w sieci Biedronka bardzo często można znaleźć zabawki drewniane, którymi chętnie bawi się mój przedszkolak 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Ja polecam sklep internetowy, SPAM oczywiście jeśli ktoś jest z Poznania może zrobić bezpośrednio zakupy w lokalu który mieści się na ul. Podgórna 3
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2014 10:25 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Przez internet albo w marketach
na promocjach.
-
renataxx
Różnie, moja córeczka która chodzi dopiero do szkoły podstawowej w Łodzi SPAM i staram się aby korzystała raczej z zabawek dydaktycznych. Czasami mówi mi, że jej koleżanki mają jakieś nowe super zabawki, czy gadżety. wtedy staram się poszukać ich w sieci i zobaczyć cenę. Zazwyczaj kończy się tak, że zamawiam je przez internet.
Ostatnio zmieniony pn kwie 28, 2014 10:42 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPAM
Ja głównie w internecie
, czasami w markecie moge odnaleźć coś ceiekawego,zawsze poluję na przeceny i promocje
Szkoda płacić tyle kasy na zabawki gdzie dziecko bawi sie przez chwilę 
jesli jest to upragniona lalka, czy inne zabawka, o ktorej marzy to przez internet, ale zdarzylo mi sie kupic w komisie, ladne, nie zniszczone i w rozsadnej cenie, ale to zalezy co sie trafi:)
kupowałam wczoraj książki dal rodziny na święta i na internetowej księgarni matras są też zbaawki dla dzieci. Zamówiłam zestaw małego chemika (dla małej lat 11) i dla młodszej córki brata (4) klasyczne drewniane klocki. ogólnie jestem przerażona zabawkami dla dzieczynek w postaci różowych wywłok i lalek typu barbie
Może we komiesie też warto kupować zabawki-nie zawsze stać kogoś na nowe zabawki
Ostatnio siostara kupiła pociąg na baterie za naprawde grosze:-)
Ja często zamawiam zabawki przez internet - są tam tańsze i jest zwykle większy wybór. Czasem lubię tez pochodzić po sklepach i pooglądać wszystko, ale przyznam że takie internetowe zakupy oszczędzają wiele czasu...
my różnie kupujemy, w supermarkecie chyba najczęściej.
w smyku są fajne ale jest spora przetka niż w jakiś normalnych sklepach czy na allegro.
Ja zazwyczaj w supermarkecie przy okazji zakupów do domu ale zdarza się także kupi coś na allegro.
nadruki na odzieży