Gdzie kupujecie zabawki?
- kobietkaXY
- Miła Kobietka
Re: Gdzie kupujecie zabawki?
Ja ostatnio byłam w Smyku szukać czegoś na dzień dziecka, ale w kółko widzę te same zabawki. Nie ma nic ciekawego - kilka różnych telefonów grających, laptopy dla najmłodszych (moja już ma), duże grające pieski itp.
Na pewno na sobotę nie zrobię tam zakupów i raczej wybiorę się do Maluszka - tam widziałam jakąś zjeżdżalnię z małymi zabawkami, nie pamiętam tylko co to było, czy laleczki, czy zwierzaki. Ale przynajmniej coś nowego.
W marketach można ostatnio znaleźć sporo ciekawych zabawek na działkę.
Na pewno na sobotę nie zrobię tam zakupów i raczej wybiorę się do Maluszka - tam widziałam jakąś zjeżdżalnię z małymi zabawkami, nie pamiętam tylko co to było, czy laleczki, czy zwierzaki. Ale przynajmniej coś nowego.
W marketach można ostatnio znaleźć sporo ciekawych zabawek na działkę.
Carpe diem...
Ja najczęściej zabawki dla swoich dzieci zamawiam w sklepach internetowych
Jestem dość zapracowaną mamą i czasami po prostu nie mam czasu na bieganie po mieście w poszukiwaniu prezentów ...
Lubie na przykład ten sklep bennetgry. Mają tam bardzo duży wybór fajnych gier i puzzli dla dzieci
Ceny też fajne - często można natrafić na promocje.
W tym roku zamówiłam dla swojego malucha grę: Osadnicy z Catanu. Dostanie ją jutro na dzień dziecka.
Lubie na przykład ten sklep bennetgry. Mają tam bardzo duży wybór fajnych gier i puzzli dla dzieci
W tym roku zamówiłam dla swojego malucha grę: Osadnicy z Catanu. Dostanie ją jutro na dzień dziecka.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:49 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
Ja kupuje mojemu chrześniakowi zabawki w smyku przeważnie. Mają dość duży wybór zabawek no ale ceny niektórych mnie skutecznie potrafią odstraszyć. Dlatego częściej dostaje słodycze od cioci niż pociągi, samochody, klocki i inne roboty
Nie inaczej, odpylacze
Smyk jest rzeczywiście dobrym wyborem. Ja często przeglądam różne portale aukcyjne. Mimo wszystko staram się jednakunikać używanych zabawek...
e-papieros - moja strona o elektronicznych papierosach
-
atena
Ja też kupuję w internecie, a szczególnie lubię sklep ekajtek. Można trafić naprawdę super zabawki w dobrej cenie, a tam jest opcja sortowania wg ceny. Co prawda swoich nie mam, ale w rodzinie pojawiło się ostatnio dwoje malców i to w bardzo bliskiej więc mam szansę się wykazaćposterka pisze:Ja najczęściej zabawki dla swoich dzieci zamawiam w sklepach internetowychJestem dość zapracowaną mamą i czasami po prostu nie mam czasu na bieganie po mieście w poszukiwaniu prezentów ...
Lubie na przykład ten sklep bennetgry. Mają tam bardzo duży wybór fajnych gier i puzzli dla dzieciCeny też fajne - często można natrafić na promocje.
Co do zabawek używanych, to absolutnie po innym, obcym dziecku nie dałabym zabawki małemu, bo zawsze mam przed oczami co z tą zabawką mogło się wcześniej dziać, gdzie wylądowała itp. i jakoś tak nie jestem przekonana...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:49 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować
Powód: Proszę nie spamować
-
Miniczka
ja w sumie cale szczescie po siostrze dostalam baardzo duzo zabawek, ale jesli jestescie z wawy to moge Wam powiedziec gdzie sa naprawde fajne i dosc tanie sklepy/.
-
Kolaboracja
smyk owszem znany i fajne zabawki, ale często ceny są zbyt wysokie;/polecacie jakiś inny fajny i w miarę tani sklep?
-
Miniczka
allegro.pl jest chyba nawjiekszym skupiskiem sklepow:) Ja ogolnie polecam produkty BabyOno, Feretti, FischerPrice(ale te sa drozsze..) a jesli chodzi o sklep to naprawde duzy wybor ma calineczka na grochowskiej w wawie. Maja tez strone internetowa;)
-
Kolaboracja
Jeśli chodzi o mnie to nie kupuje także najtańszych zabawek, wole kupić coś porządnego,a mniej, jednak widząc te same zabawki w innych sklepach w niższych cenach idę do tańszych.Po co przepłacać.
-
Miniczka
musze sie zgodzic z tym ze roznorodnosci w zabawkach to nie ma, wszedzie to samo.. Może macie cos naprawde fajnego i cos rzeczywiscie nowego?
ja kupuje przez internet , najlepiej allegro, bo jest najtaniej
Zapraszam na
mojego bloga | kupony zniżkowe |
mojego bloga | kupony zniżkowe |
Staram się omijać smyki i inne drogie sklepy. Zazwyczaj internet, niekonieczne allegro. Wiele sklepów internetowych dla dzieci ma świetny asortyment. Do tego postawili koło mnie paczkomat
Ja też głównie przez internet robię zakupy. Staram się raczej szukać okazji i nietypowych rzeczy.
Szukasz prezentu? Fotoksiążka jest zawsze na czasie
- stwórz swój projekt i uwiecznij najpiękniejsze chwile.
internet to główne źródło zabawek, przynajmniej w moim przypadku 
http://www.aukcje.alphabet.pl/
Głównie na allegro 
Ja zawsze w internecie, szukamy w jakiś smykach i innych, ale już sam zakup w internecie.
-
marianna k.
- Miła Kobietka
internet, lubię bardzo sklep SPAM
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 9:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Powód: proszę nie śmiecić forum
ja w sklepach bezcłowych internecie
Zależy, czasem zabawkowy w markecie, czasem rynek
Czasem allegro
Czasem allegro
Ja mam to szczęście, że u mnie w Luboniu mamy sklep skrzat, gdzie mogę osobiście się przejść i obczaić zabawki. W innym przypadku pewnie byłabym skazana na internet, co oczywiście też nie jest złym rozwiązaniem, tylko wtedy trzeba uważać i dokładnie sprawdzać sprzedawców.
catering dietetyczny
Ja od pewnego czasu nałogowo oglądam i kupuję właśnie na allegro.
lunchservice.com.pl
-
Asia44
To zależy od tego, który sklep oferuje najlepszą opcję ceną. Dlatego przed zakupem zawsze porównuje oferty na stronie SPAM, przez co nie przepłacam.
Ostatnio zmieniony czw gru 05, 2013 11:59 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Zwykle kupuję zabawki w sklepach interenetowych, bo nie mam czasu na zkaupy. Ale dzisiaj zrobię wyjątek, zabieram dzieci do Arkad Wrocławskich. Jest tam spotkanie ze św. Mikołajem! Skorzystam też z pogotiwa prezentowego i dzięki temu dzieciom wręczy prezenty sam Mikołaj.
Ja najczęściej tam gdzie coś wpadnie mi w rękę. Czasami gdzieś przez internet.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Najczęściej przez internet , wtedy mam zaoszczędzony czas no i dużo taniej 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...