Gdzie kupujecie zabawki?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kobietkaXY
Miła Kobietka

Re: Gdzie kupujecie zabawki?

Post autor: kobietkaXY »

Ja ostatnio byłam w Smyku szukać czegoś na dzień dziecka, ale w kółko widzę te same zabawki. Nie ma nic ciekawego - kilka różnych telefonów grających, laptopy dla najmłodszych (moja już ma), duże grające pieski itp.

Na pewno na sobotę nie zrobię tam zakupów i raczej wybiorę się do Maluszka - tam widziałam jakąś zjeżdżalnię z małymi zabawkami, nie pamiętam tylko co to było, czy laleczki, czy zwierzaki. Ale przynajmniej coś nowego.

W marketach można ostatnio znaleźć sporo ciekawych zabawek na działkę.
Carpe diem...
posterka
Miła Kobietka

Post autor: posterka »

Ja najczęściej zabawki dla swoich dzieci zamawiam w sklepach internetowych ;) Jestem dość zapracowaną mamą i czasami po prostu nie mam czasu na bieganie po mieście w poszukiwaniu prezentów ...
Lubie na przykład ten sklep bennetgry. Mają tam bardzo duży wybór fajnych gier i puzzli dla dzieci ;) Ceny też fajne - często można natrafić na promocje.
W tym roku zamówiłam dla swojego malucha grę: Osadnicy z Catanu. Dostanie ją jutro na dzień dziecka.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:49 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Awatar użytkownika
Barbecue
Jestem tu nowa :)

Post autor: Barbecue »

Ja kupuje mojemu chrześniakowi zabawki w smyku przeważnie. Mają dość duży wybór zabawek no ale ceny niektórych mnie skutecznie potrafią odstraszyć. Dlatego częściej dostaje słodycze od cioci niż pociągi, samochody, klocki i inne roboty
Nie inaczej, odpylacze
asiamach

Post autor: asiamach »

Smyk jest rzeczywiście dobrym wyborem. Ja często przeglądam różne portale aukcyjne. Mimo wszystko staram się jednakunikać używanych zabawek...
e-papieros - moja strona o elektronicznych papierosach
atena

Post autor: atena »

posterka pisze:Ja najczęściej zabawki dla swoich dzieci zamawiam w sklepach internetowych ;) Jestem dość zapracowaną mamą i czasami po prostu nie mam czasu na bieganie po mieście w poszukiwaniu prezentów ...
Lubie na przykład ten sklep bennetgry. Mają tam bardzo duży wybór fajnych gier i puzzli dla dzieci ;) Ceny też fajne - często można natrafić na promocje.
W tym roku zamówiłam dla swojego malucha grę: Osadnicy z Catanu. Dostanie ją jutro na dzień dziecka.
Ja też kupuję w internecie, a szczególnie lubię sklep ekajtek. Można trafić naprawdę super zabawki w dobrej cenie, a tam jest opcja sortowania wg ceny. Co prawda swoich nie mam, ale w rodzinie pojawiło się ostatnio dwoje malców i to w bardzo bliskiej więc mam szansę się wykazać :)
Co do zabawek używanych, to absolutnie po innym, obcym dziecku nie dałabym zabawki małemu, bo zawsze mam przed oczami co z tą zabawką mogło się wcześniej dziać, gdzie wylądowała itp. i jakoś tak nie jestem przekonana...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:49 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować
Miniczka

Post autor: Miniczka »

ja w sumie cale szczescie po siostrze dostalam baardzo duzo zabawek, ale jesli jestescie z wawy to moge Wam powiedziec gdzie sa naprawde fajne i dosc tanie sklepy/.
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

smyk owszem znany i fajne zabawki, ale często ceny są zbyt wysokie;/polecacie jakiś inny fajny i w miarę tani sklep?
Miniczka

allegro.pl jest chyba nawjiekszym skupiskiem sklepow:) Ja ogolnie polecam produkty BabyOno, Feretti, FischerPrice(ale te sa drozsze..) a jesli chodzi o sklep to naprawde duzy wybor ma calineczka na grochowskiej w wawie. Maja tez strone internetowa;)
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

Jeśli chodzi o mnie to nie kupuje także najtańszych zabawek, wole kupić coś porządnego,a mniej, jednak widząc te same zabawki w innych sklepach w niższych cenach idę do tańszych.Po co przepłacać.
Miniczka

musze sie zgodzic z tym ze roznorodnosci w zabawkach to nie ma, wszedzie to samo.. Może macie cos naprawde fajnego i cos rzeczywiscie nowego?
pony

Post autor: pony »

ja kupuje przez internet , najlepiej allegro, bo jest najtaniej
Zapraszam na
mojego bloga | kupony zniżkowe |
Kondorr

Post autor: Kondorr »

Staram się omijać smyki i inne drogie sklepy. Zazwyczaj internet, niekonieczne allegro. Wiele sklepów internetowych dla dzieci ma świetny asortyment. Do tego postawili koło mnie paczkomat
anulka77

Post autor: anulka77 »

Ja też głównie przez internet robię zakupy. Staram się raczej szukać okazji i nietypowych rzeczy.
Szukasz prezentu? Fotoksiążka jest zawsze na czasie :) - stwórz swój projekt i uwiecznij najpiękniejsze chwile.
bonanzaz

Post autor: bonanzaz »

internet to główne źródło zabawek, przynajmniej w moim przypadku ;)
http://www.aukcje.alphabet.pl/
magda87

Post autor: magda87 »

Głównie na allegro :)
Awatar użytkownika
Olenka14

Post autor: Olenka14 »

Ja zawsze w internecie, szukamy w jakiś smykach i innych, ale już sam zakup w internecie.
Mój blog w tematyce mama i dziecko Wokół Dziecka :)
marianna k.
Miła Kobietka

Post autor: marianna k. »

internet, lubię bardzo sklep SPAM
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 9:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

ja w sklepach bezcłowych internecie
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Zależy, czasem zabawkowy w markecie, czasem rynek :)
Czasem allegro
kossss
Miła Kobietka

Post autor: kossss »

Ja mam to szczęście, że u mnie w Luboniu mamy sklep skrzat, gdzie mogę osobiście się przejść i obczaić zabawki. W innym przypadku pewnie byłabym skazana na internet, co oczywiście też nie jest złym rozwiązaniem, tylko wtedy trzeba uważać i dokładnie sprawdzać sprzedawców.
catering dietetyczny
Awatar użytkownika
dimmy

Post autor: dimmy »

Ja od pewnego czasu nałogowo oglądam i kupuję właśnie na allegro.
lunchservice.com.pl
Asia44

Post autor: Asia44 »

To zależy od tego, który sklep oferuje najlepszą opcję ceną. Dlatego przed zakupem zawsze porównuje oferty na stronie SPAM, przez co nie przepłacam.
Ostatnio zmieniony czw gru 05, 2013 11:59 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
marudna

Post autor: marudna »

Zwykle kupuję zabawki w sklepach interenetowych, bo nie mam czasu na zkaupy. Ale dzisiaj zrobię wyjątek, zabieram dzieci do Arkad Wrocławskich. Jest tam spotkanie ze św. Mikołajem! Skorzystam też z pogotiwa prezentowego i dzięki temu dzieciom wręczy prezenty sam Mikołaj.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Ja najczęściej tam gdzie coś wpadnie mi w rękę. Czasami gdzieś przez internet.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Najczęściej przez internet , wtedy mam zaoszczędzony czas no i dużo taniej :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
ODPOWIEDZ