Gdzie kupujecie zabawki?
Re: Gdzie kupujecie zabawki?
Są różne fajne eko sklepy (akurat w tym wypadku to popieram), gdzie można zaopatrzyć się w fajne zabawki pobudzające zmysły i rozwijające motorykę
centrumfotelikow.pl - foteliki maxi cosi katowice
a my zabawki kupujemy przy okazji zakupów ubrankowych w 5.10.15. Ogromny wybór i niskie ceny, szczegolnie podczas promocji i wyprzedaży, które pojawiają się dość często. Ostatnio udało mi się kupić rowerek biegowy zestaw lego duplo - moi chłopcy zachwyceni 
Ja przeważnie kupuję zabawki w sklepach internetowych, jest taniej i zazwyczaj mają większy wybór. Wybierajcie zabawki edukacyjne, na przykład kolocki konstrukcyjne, one rozwijają wyobraźnię oraz kreatywność malucha, to ważna sprawa.
klocki edukacyjne
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Głównie w internecie, sa tansze co pozwala oszczedzic czas i pieniadze.
sama natura 
Ja zazwyczaj wybieram sklepy internetowe, większy wybór i niższa cena
hej naturalne piekno 
W sklepach online jest jeszcze taniej niż stacjonarnie wiec po co wychodzić z domu
. Ja obecnie przerzuciłam się na sklep mamisie.pl, gdzie poza zabawkami mogę kupić wyprawkę do szkoły, sprzęt sportowy, czy akcesoria dla niemowlaka. Mocno polecam jednak dział z zabawkami, gdzie jest ogromny wybór zabawek dla dziewczynki i chłopca, gier kreatywnych, zabawek LINK wózki dla lalek, zabawki figurki czy roboty. Prawie wszystko.
Ja kupuję w różnego rodzaju sklepach z kreatywnymi zabawkami oraz grami edukacyjnymi..
Bańki mydlane - Tuban.pl
Ja tak samo jak większość forumowiczek uderzam na zakupy przez intetnet. Jednak jest oszczędność czasu, nerwów i pieniędzy. W sklepie gdzie jest tłok, ludzie się przepychają, ekspedientki mają Cie gdzieś bo to nie jest ich zmartwienie - w pracy maja swoje problemy i inne upierdliwe panie wiec nie chca ci pomoc do tego kolejka, tachanie tych zakpów... Ja ostatnio zamówiłam taki zestaw detektywa za 19 złotych i kurde, takie pieniądz a w sklepie stacjonarnym nie dość, że czas Ci zabierze 5x więcej niż online to jeszcze drożej będzie bo marża za miejsce w sklepie.. Na tej stronce ciągle coś zamawiam i szybko dostaję paczki i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby coś przyszło nie tak
ZObaczcie sobie różnice jakie mają w cenie z marketami ...
LINK
LINK
Ostatnio zmieniony wt kwie 10, 2018 9:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
A ja kupuję i w sklepach stacjonarnych i w sieci jednak zdecydowanie częściej wybieram tą drugą opcję
Bardzo lubię sklep Gonzo Toys bo mają niepowtarzalne zabawki, np. Aqua Dragons in Space Deluxe czyli zestaw do hodowli morskich smoków
Zawiera jajeczka z zahibernowanymi stworzonkami, akwarium w kształcie asteroidy z podświetleniem led, które swoją drogą wygląda naprawdę wystrzałowo a do tego pokarm i niezbędne akcesoria. Smoki wyglądają naprawdę uroczo, dzieciaki mogą obserwować jak rosną, bawią się, rozmnażają itp. Przy okazji budzą w nich ciekawość do zgłębiania wiedzy na ich temat 
-
Adrianna_88
- Jestem tu nowa :)
Ja początkowo częściej i chętniej kupowałam przez internet, zwłaszcza dla malucha - jest tyle fajnych, małych firm, które można znaleźć w internecie, które wykonują piękne rzeczy! Wystarczy tylko poszukać!
http://movino.pl/
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Ja ostatnio wyszukałam sklep LINK i tam zamawiam rzeczy dla moich pociech. Maskotki ze sklepu są bardzo fajne, takie mięciutkie, więc śmiało można kupować, bo moje dzieciaki zachwycone.
Moja pasja moim życiem!
-
mamuniaoli
Ja wszystkie zabawki lub akcesoria dla mojego maluszka kupuje przez internet na stronie SPAM. Skład wszystkich rzeczy dostępnych na stronie jest na prawdę dobry dla naszych pociech
Dlatego polecam zajrzeć 
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 11:17 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Allegro i aliexpress.
Ja kupuję zabawki przez internet na stronce Alexandra są ciekawe propozycje zabawek i gier palnszowych. Można znaleźć sporo propozycji dla dzieci w różnym wieku. Cena nie odstrasza przede wszystkim a to jednak dla mnie kluczowy element.
Ja jestem częstą klientką sklepu Kraina Zabawy. W ofercie mają przeróżne zabawki dla dzieci w różnym wieku. Dużym atutem są konkurencyjne ceny i sprawnie realizowane zamówienia. Polecam.
Powiem tak różnie to bywa - jak wychaczę mega promocje to w smyku czy toystus ale często zdarza mi się też mega fajne zabawki wychaczyć w lumpie
Ja wyszukuję promocje, jak chcę kupić daną zabawkę,to kupuję tam, gdzie akurat jest taniej. To chyba jedyne wyjście, by nie przepłacać.
W sieci jest masa sklepów z zabawkami, znalezienie dobrej propozycji nie powinno stanowi ć problemu. Warto sprawdzić opinie o sklepach i porównać sobie ceny przed zakupem.
Kupowaliśmy dla chłopca klocki konstrukcyjne https://tupiko.pl/produkt/klocki-kl-102 ... udelku-12/. Fajny produkt, bardzo dobre wykonanie, jakość też na poziomie więc na pewno można dziecku bez obaw takie klocki dać do zabawy. Produkt, który ma certyfikaty wykonany rzeczywiście profesjonalnie z myślą o bezpieczeństwie dziecka, które będzie się nimi bawić.
Krakowski Świat Dziecka sdkrak.pl dostarczył nam sporo przeróżnych zabawek. A nasze dzieciaki je uwielbiają! Z resztą szeroki wybór robi także wrażenie - poza klasycznymi zabawkami znajdziecie tam również książeczki.
Różnie, zależy gdzie taniej
Najczęściej zdarza mi się na Allegro lub na al.to, bo mają codziennie jakieś promocje i nie tylko na zabawki
Wczoraj np. kupiłam zestaw w promocji dla synka: https://lp.al.to/bakugan-20/ uwielbia tę bajkę Bakugan i bawi się z kolegami w przedszkolu, bo też są fanami 
-
Helenka123
Moim zdaniem, prezent musi być użyteczny. Umożliwiać rozwój fizyczny z zabawą. Na przykład plac zabaw do ogrodu wypełnia te warunki.
Drabinki gimnastyczne
Przyszedl dzis do nas poczta slimak sorter FP, kula, slonik, klocki sensoryczne. W pudełku, w które zapakowane byly zabawki były tez takie papierowe tekturki z tektury falistej więc wzięłam jedną, obkleiłam taśma i rzucilam na podloge obok zabawek. Ola przychodzi do pokoju i... Bierze tekturę. Stoi i bawi się nia juz 10 minut a zabawki leżą i czekają az je zauważy 
Zastanawiam się również nad zapisaniem starszego syna na zajęcia akrobatyczne do sali Airo w Warszawie:
dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci">https://airo.fun/park-trampolin/zajecia ... dla-dzieci
Czy którejś dziecko chodziło moze do tej sali zabaw na zajęcia?
Warto? Jak są prowadzone?
Zastanawiam się również nad zapisaniem starszego syna na zajęcia akrobatyczne do sali Airo w Warszawie:
dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci">https://airo.fun/park-trampolin/zajecia ... dla-dzieci
Czy którejś dziecko chodziło moze do tej sali zabaw na zajęcia?
Warto? Jak są prowadzone?
Ja kupuję z reguły w sklepach stacjonarnych u mnie w mieście, ale teraz jak są pozamykane to wiadomo, ze nie ma takiej możliwości. Rozglądałam się wczoraj po tych internetowych i muszę powiedzieć Wam, ze niektóre mają fajne promocje
Np. sklep Habarri w ramach akcji #zostanwdomu oferuje darmową przesyłkę. Są też inne sklepy, gdzie mają fajne promocje. Moim zdaniem to dobry czas na zakup zabawek 
najczęściej na allegro lub w innych sklepach internetowych ze wzgledu na ceny