Gadżety łóżkowe, i inne takie...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Gadżety łóżkowe, i inne takie...

Post autor: Hadassa »

Z czego korzystacie do miłosnych igraszek ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Gadżety łóżkowe, i inne takie...

Post autor: Aniaaaaa »

Ja z moim miśkiem mamy kilka gadżetów w naszej sypialni z których czasem korzystamy podczas seksu :-) Kajdanki z futerkiem ,wibrujący pierścień na penisa,czekolada do malowania ciała,jadalne stringi ,oraz mały wibrator z którego czasem korzystam gdy mój misiek wyjeżdża w delegację. Nie wstydzę się tego bo to normalna sprawa że się korzysta z czegoś takiego dla lepszych doznań i zabawy . Widzę że temat jaki poddałaś raczej wstydliwy dla reszty bo reszta pań chyba nie chce się przełamać w tym temacie . :lol:
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Kayira pisze:Z czego korzystacie do miłosnych igraszek ?

Sama się też wypowiedz w tym temacie :-)
dobrarada

Post autor: dobrarada »

Ja przede wszystkim z wibratora o napędzie jądrowym (oczywiście jądra mojego MĘŻA) :polska :polska
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

dobrarada pisze:Ja przede wszystkim z wibratora o napędzie jądrowym (oczywiście jądra mojego MĘŻA) :polska :polska
Takie jądra to podstawa :-) bez tego ani rusz :D :happy :happy
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Szczerze? z żadnych. Póki co nie znudził nam się seks bez żadnych pomocy, więc jest dobrze jak jest;) planujemy kupić jakiś żel, ale zobaczymy;d
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tu nie chodzi o znudzenie się standardowym seksem ;) leczy ubarwieniem go ;)
np poprzez kajdanki, zasłonięcie oczu itp ;)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Może źle się wyraziłam :D tak czy siak miałam na myśli, że nie używamy niczego poza naszymi ciałami :d
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Ogólnie rzeczy do bdsm... maski, kajdanki, pejcz, hellsy, różne ciuszki. I ze standardowych rzeczy: żele, wibrator... Dobre są kostki lodu czasami albo truskawki, bita śmietana... prysznic.
Słyszałam, że pastylka miętowa w ustach kobiety potrafi sprawić, że męskość szaleje. 8-)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

to czuję się ubogo :D hahah.. Kajdanki podstawa... jakies sznury, gorsety itp...
do kupna wibratora się przymierzamy ;)
paula

Post autor: paula »

dość długo wystarczał nam seks bez dodatkowych pomocy. Po jakimś czasie zaczęliśmy kupować żele do masażu. Niestety uczulenie moje na składniki żelu dało się we znaki :P
aktualnie używamy wibratora, ja mam kilka ciekawych koszulek/gorsetów.

Jednak uważam że czasem wystarczy poszperać we własnej szafie by np. znaleźć jakiś cienki szal którym można przewiązać oczy partnera, coś do związania rąk, do tego ewentualnie kostki lodu którymi chłodzimy partnera. Także naprawdę jest mnóstwo różnych możliwości dzięki którym nie trzeba wydawać kasy w sex shopach - choć nie powiem, niektóre gadżety z takich sklepów są genialne :) ale niestety najczęściej drogie..
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

W sumie, to i tak podstawą jest nasza wyobraźnia ;)
paula

Kayira pisze:W sumie, to i tak podstawą jest nasza wyobraźnia ;)
dokładnie :) byle nie zawężała się ona tylko i wyłącznie do stereotypowego seksu :)

bo tak naprawdę w seksie nie chodzi o to by dla mnie samej było cudownie, chodzi przede wszystkim o to by oddać się w pełni mojemu ukochanemu który robi dokładnie to samo.
Ja chcę by jemu było dobrze, a z jego strony otrzymuję to samo - i właśnie to jest najwspanialsze :)
a te takie gadżeciki to już tylko pomagają nam w jeszcze lepszym "życiu łóżkowym" :)
Robertoo
Jestem tu nowa :)

Post autor: Robertoo »

Mam problem. Jak nakłonić moją partnerkę do wypróbowania nowej pozycji albo do używania jakiś gadżetów? Ona jest konserwatywna ale ją też nudzi to, że ciągle jest tak samo a mimo to nie chce nic zmieniać. Co ja mógłbym zrobić, żeby się zgodziła na jakąkolwiek zmianę?
I on wpadł wtedy na tedrzwi drewniane wewnętrzne i nabił sobie siniaki.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Robertoo po prostu kiedy się będziecie kochać złap ją i sam połóż w jakiejś innej pozycji, następnie dołącz do niej. Jesteś faceten, zdominuj ją;) w ten sposób możesz ją też zaskoczyć - mile;) albo po prostu porozmawiaj z nią o tym i wyjaśni Ci wszystko.
paula

Robertoo pisze:Mam problem. Jak nakłonić moją partnerkę do wypróbowania nowej pozycji albo do używania jakiś gadżetów? Ona jest konserwatywna ale ją też nudzi to, że ciągle jest tak samo a mimo to nie chce nic zmieniać. Co ja mógłbym zrobić, żeby się zgodziła na jakąkolwiek zmianę?
ja też taka jestem, hm.. a może byłam? :)
kobiety potrzebują czułości, pieszczot, itd. Jednocześnie zapewne każda (noo, prawie każda) z nas marzy o tym by jej facet ją rzucił na łóżko, rozebrał, wypieścił i kochał się z nią tak, jak tylko on sobie życzy. Po prostu każda kobitka potrzebuje dominacji - choć rzadko zdarza się by o tym swojemu partnerowi powiedziała :)
Dlatego proponuję zrobić jej taki erotyczny wieczór. I nie używaj od początku gadżetów, bo możesz ją przestraszyć. Musisz jej dawkować nowości i pokazywać że wcale nie są takie złe. W trakcie tego wieczoru możesz jej związać oczy - to nic takiego a naprawdę działa na zmysły 8-) gdy nie będzie nic widziała, możesz pobudzić ja pieszczotami a jednocześnie nie pozwalać jej ściągać chusty z oczu. No cóż, resztę już pozostawiam Tobie, jednak nie myśl że będzie to łatwe - dla mnie jakiekolwiek większe zmiany to przynajmniej miesiąc wałkowania tematu aż w końcu jakaś drobniutka zmiana się pojawia w naszym życiu seksualnym :P

I pamiętaj - czas, czas i jeszcze raz czas! Nie chciej od razu pierwszego wieczoru że ona się zgodzi na nie wiadomo jakie zmiany. Niech na początek będzie ta chustka na oczkach, to będzie duże posunięcie jeśli się zgodzi, bo będziesz mógł ją zaskakiwać każdym kolejnym Twoim pocałunkiem, dotykiem itd. I przez kolejne wieczory możesz coraz to nowsze niespodzianki dla niej szykować - aż w końcu sama Ci powie "Kochanie a co byś powiedział gdybyśmy...?" :)
Babu20

Post autor: Babu20 »

Chciałabym zrobic mojemu chłopakowi fajny prezent i chcę kupić sobie jakas fajna bielizne erotyczna ;) Wybrałam sobie dwa kostiumiki ( on lubi jak jest obcislo/czarno i seksownie ) ;) i nie wiem na który sie zdecydowac , bardziej brałabym nr 2 ;) Jak uważacie?

1.Obrazek
http://www.lovelove24.pl/product-pol-29 ... -1510.html

2.Obrazek
http://www.lovelove24.pl/product-pol-29 ... -1613.html
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Myślę że jak dla mnie to nr 1 bardziej seksowny i elegancki :-) Ale to jest tylko i wyłacznie moje zdanie . Nie wiem jaki masz gust w wyborze bielizny więc ja mówię ze siebie nr 1 jak dla mnie miazga sama sobie chętnie taki zakupie bo seksownej bielizny nigdy za wiele :-)
Sama znasz gust swojego faceta więc musisz się zdecydować kochana :-) A rozważałaś obcje
czarne stringi prześwitujące + stanik tego samego typu ?
albo czarne stringi prześwitujące + halka przeźroczysta ?
Myślę że nic tak dobrze nie działa na facetów jak seksowna bielizna :-)
Od razu penis stoi a ochota na igraszki narasta z każdą chwilą facetowi :-) :sex1
Awatar użytkownika
Comely
Miła Kobietka

Post autor: Comely »

Ja bym wybrała 1
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Zdecydowanie 1.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

mi też się pierwszy bardziej podoba ;)
zielony_guzik

Post autor: zielony_guzik »

Pierścień na penisa jest zdecydowanie naszym ulubionym gadżetem. Mieliśmy kupować kajdanki, ale mam tak pomysłowego partnera, ze bez tego potrafi mnie obezwładnić ;)
Do tej pory nikt nie wiedział jak powiększyć penisa ! - Zobacz ranking!
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Pierścień na penisa? Kiedyś zastanawialiśmy się czy warto kupić. Nie mamy jeszcze takiej zabawki i nie bardzo wiemy czy faktycznie daje fajne doznania... Znajomi nasi nie używają zabawek więc nie doradzą.
Warto? :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ja się zastanawiam nad kulkami gejszy....
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

A ja sobie zakupiłam nowy gorsecik :-) Mój misiek mówi że jest obłędnie seksowny , dodatkowo zakupiłam motylek erotyczny . Doznania z motylka naprawdę super polecam :-) Nie dość że jest tani to bardzo praktyczny :-) Miałam go założonego na sobie podczas stosunku i powiem że stymulacja mojej pochwy obłednie przyjemna :-) I bardzo szybki orgazm :-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ