ForeverSlim opinie

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: ForeverSlim opinie

Post autor: Hadassa »

już to proponowałam adminowi ;)
ale dodatkowe pw nie zaszkodzi ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Daria1980
Jestem tu nowa :)

Post autor: Daria1980 »

Pytałam dziewczynę ona ten Foreverslim je łykała trzy miesiące no ale do tego była na diecie .Mówiła że udało jej się schudnąć 11 kg.
apollo

Post autor: apollo »

Jaką dziewczynę pytałaś? ;-) Swoją? No przecież to polega na tym, że łykasz tabletki m.in. po to, aby tracić apetyt. Foreverslim nie jest nastawione na krótkie odchudzanie, tylko odchudzanie trwałe, a takie jest możliwe dopiero po trwałej zmianie przyzwyczajeń.
Daria1980

Post autor: Daria1980 »

Też zdecydowałam się na zakup Foreverslimu .To zrzucenia nie mam dużo jakieś 8 kg.Mam nadzieję że u mnie sama dieta i tabletki wystarczą i nie będę musiała się katować żadnymi ćwiczeniami
apollo

Post autor: apollo »

To dosyć mała nadwaga, więc teoretycznie trudniej będzie to zrzucić, ale jeśli tylko będziesz się stosowała do zasad kuracji to wszystko będzie w najlepszym porządku. Wprowadź sobie tabletki, ale dbaj również o to co jesz, jak najwięcej się ruszaj - w przeciwnym wypadku trudno będzie o sensowny efekt.
aneta1985

Post autor: aneta1985 »

Ostatnio dużo mówi się o jagodzie acai. Może warto sprawdzić suplementy na jej bazie?
Carmen_
Miła Kobietka

Post autor: Carmen_ »

Myśle, ze stosowanie tego suplementu diety ma sens, ale tylko pod warunkiem, że będzie on spełniać formę "wspomagacza" całej diety. Same tabletki cudów nie zdziałają. Poza tym myślę, że na rynku jest cała gama zdrowych produktów, które mają podobne działanie do tego suplementu diety. Zatem - czy warto obciążać swoją wątrobę dodatkowymi suplementami diety? Moim zdaniem znacznie korzystniejszym rozwiązaniem jest kupowanie produktów z półki zdrowej żywności. Nie wiem, czy któraś z Was słyszała o algach? One świetnie oczyszczają organizm i zmniejszają łaknienie. Ich cena nie jest wygórowana, a korzyści dla zdrowia ogromne!
Pracuję w hurtowni ze zdrową żywnością http://BioIndygo.PL :girlactive (polecam super ceny!)
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
sunshine0

Post autor: sunshine0 »

a stosowała któraś z was african mango 180? U mnie sprawdza się bardzo dobrze :) Jak na razie 4kg mniej ale powiem szczerze że liczę na więcej
88Mariolka
Fajna Kobietka

Post autor: 88Mariolka »

Oczywiscie ze tabletki cudow nie zdzialaja ale jesli stosujemy diete moga ja wspomoc i przyspieszyc spalanie tkanki tluszczowej.
sama natura :D
SuperX10

Post autor: SuperX10 »

W tej chwili na rynku jest wiele podobnych produktów, ja osobiście używam suplementów już od 3 lat. Niektórzy mi pomagają, a niektórzy nie. Nie powiem nic konkretnego na temat ForeverSlim, ale po prostu radzę przeczytać artykuł tematyczny, w którym bedą opisane dawkowanie, ceny i skuteczność tego produktu. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby mogli wyrazić swoją opinię na ten temat, możecie dodać trochę więcej z osobistych doświadczeń?
http://wtabletkach.pl/foreverslim-opini ... awkowanie/
ODPOWIEDZ