Fetysze
- ShadowMoon
- Jestem tu nowa :)
Fetysze
Czy Wasi partnerzy mają jakieś fetysze?
Radzicie sobie z tym jakoś?
Kobiety są mądrzejsze od mężczyzn.
Gdyby było inaczej - za seks płaciłyby one.
Gdyby było inaczej - za seks płaciłyby one.
Re: Fetysze
mój facet mówi, że uwielbia moje uszy, dotykać itp. ale czy to można uznać za fetysz??
-
dzo
a czy Ty wiesz w ogóle co to fetyszyzm ??kies pisze:mój facet mówi, że uwielbia moje uszy, dotykać itp. ale czy to można uznać za fetysz??
Mój uwielbia stopy
I tu mamy zgrzyt, bo ja wolę jak ktoś na moje nie zwraca uwagi
Ale chyba faceci często mają hopla na pkt stópek... 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Mój facet uwielbia pończochy, seksi bieliznę i szpileczki. W ogóle mi to nie przeszkadza. Ja również dobrze się czuję w łóżku zakładając jego ulubione stroje. Myślę, że mam szczęście. Jego fetysz jest niegroźny.ShadowMoon pisze:Czy Wasi partnerzy mają jakieś fetysze?
http://www.goldenline.pl/michal-mokrysz/
Powiem tylko , ze fetyszyzm i jego wszystkie odmiany to nie moja bajka i nigdy nie
byl w kregu moich zainteresowan .
Ale z pewnoscia istnieje bardzo delikatna granica psychiczna, ktorej nie radze przekraczac .
byl w kregu moich zainteresowan .
Ale z pewnoscia istnieje bardzo delikatna granica psychiczna, ktorej nie radze przekraczac .
-
SexShop112_pl
Grunt aby obydwie strony odczuwały satysfakcję i podniecenie z danego fetyszu,to moim zdaniem najważniejsze i wtedy razem można się naprawdę dobrze bawić,znając swoje fetysze,fantazje:)
- paproctaniosc
- Miła Kobietka
a my lubimy czasem sie trochę poprzebierać 
Fetysze związane z ubiorem są nawet ciekawe 
Rodzinny biznes - http://www.porcelana-szklo.pl 
-
pieknavagina
Witajcie.Moim fetyszem jest damska bielizna.Szczregolnie noszone bardzo wilgotne majteczki dziewczyn.Jestem transwestyta i fetyszysta.Kocham robić z siebie kobiete nosic damska bieliznę pończochy szpilki i używać podpasek.MAM NA IMIE MALWINA.POZDRAWIAM
Mój to ma świra na punkcie stopek szpilek i rajstop nie wiem co oni widza w stopakch ale okej hahShadowMoon pisze:Czy Wasi partnerzy mają jakieś fetysze?
Moj lubi lateks i podnieca go fakt ze ja podniecam innych dlatego mam konto na portalu ADOREO i na nim gorąco pisze z mezczyznami