Fajny fitness Targówek?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tania19
Miła Kobietka

Fajny fitness Targówek?

Post autor: Tania19 »

Hej, może znacie jakieś dobre miejsca do ćwiczeń na Targówku? Chodzi mi najlepiej o fitness i siłownie. Tylko tam gdzie są fajni trenerzy, bo potrzebuję mieć opracowany trening. Fajnie jak by była jakiś spory i nowoczesny ten klub. Jak ktoś coś zna to będę wdzięczna za pomoc:D
Awatar użytkownika
Katja13
Jestem tu nowa :)

Re: Fajny fitness Targówek?

Post autor: Katja13 »

To na Targówku siłownia i fitness jest w Saturn Fitness. Może z zewnątrz nie wygląda nowocześnie ale jest po generalnym remoncie więc w środku jest naprawdę bardzo fajnie, nowy sprzęt i co najważniejsze duża przestrzeń więc nawet jak jest sporo osób to można sobie spokojnie ćwiczyć.
My life my problem
Awatar użytkownika
Viola32

Post autor: Viola32 »

A jak z cenami? I jak z przestrzenią w szatni? Bo tam gdzie teraz chodzę to jest dramat w godzinach szczytu, nie ma się jak przebrać....
Ad aspera per astra
Sharlot

Post autor: Sharlot »

w calypso jest tanio i jest tam fitness, zumba i silownia....uwazam za jedna z lepszych silowni na Targowku.
inka25

Post autor: inka25 »

fitnesik jak najbardziej do polecenia, lubię zajęcia z Łukaszem - zumba jest cudowna i zajęcia te dają poczucie niezwykłej wolności :) poza tym przyrządy do ćwiczeń nowoczesne i jest ich dużo, chodzę od roku i na pewno będę dalej :)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Calypso :) polecam !!!
pawelkolanik

Post autor: pawelkolanik »

Dokładnie. Każda forma aktywności jest wskazana. Tylko kłopot jest z czasem bo wiadomo praca i dom pochłania wiele. Ale ja staram się jakoś gospodarować te 3 godzinki tygodniowo i dwa razy zaliczyć chociaż basen.
Kto wybiera się z Was na ratownictwo medyczne na śląsku ?
ODPOWIEDZ