Fajny fitness Targówek?
Fajny fitness Targówek?
Hej, może znacie jakieś dobre miejsca do ćwiczeń na Targówku? Chodzi mi najlepiej o fitness i siłownie. Tylko tam gdzie są fajni trenerzy, bo potrzebuję mieć opracowany trening. Fajnie jak by była jakiś spory i nowoczesny ten klub. Jak ktoś coś zna to będę wdzięczna za pomoc:D
Re: Fajny fitness Targówek?
To na Targówku siłownia i fitness jest w Saturn Fitness. Może z zewnątrz nie wygląda nowocześnie ale jest po generalnym remoncie więc w środku jest naprawdę bardzo fajnie, nowy sprzęt i co najważniejsze duża przestrzeń więc nawet jak jest sporo osób to można sobie spokojnie ćwiczyć.
My life my problem
A jak z cenami? I jak z przestrzenią w szatni? Bo tam gdzie teraz chodzę to jest dramat w godzinach szczytu, nie ma się jak przebrać....
Ad aspera per astra
-
Sharlot
w calypso jest tanio i jest tam fitness, zumba i silownia....uwazam za jedna z lepszych silowni na Targowku.
fitnesik jak najbardziej do polecenia, lubię zajęcia z Łukaszem - zumba jest cudowna i zajęcia te dają poczucie niezwykłej wolności
poza tym przyrządy do ćwiczeń nowoczesne i jest ich dużo, chodzę od roku i na pewno będę dalej 
Calypso
polecam !!!
-
pawelkolanik
- Jestem tu nowa :)
Dokładnie. Każda forma aktywności jest wskazana. Tylko kłopot jest z czasem bo wiadomo praca i dom pochłania wiele. Ale ja staram się jakoś gospodarować te 3 godzinki tygodniowo i dwa razy zaliczyć chociaż basen.
Kto wybiera się z Was na ratownictwo medyczne na śląsku ?