Facet z dzieckiem
Facet z dzieckiem
Czy mogłybyście być z facetem, który będzie miał dziecko z inną kobietą?
Re: Facet z dzieckiem
Będąc w ciąży z jednym mogłabyś być z innym facetem?
Myślę, że zbyt mało napisałaś by móc odpowiedzieć na takie pytanie. Jeżeli jest uczucie, szczere, z obu stron to jak najbardziej. Jeżeli jest trochę "ale", to raczej nie.
Myślę, że zbyt mało napisałaś by móc odpowiedzieć na takie pytanie. Jeżeli jest uczucie, szczere, z obu stron to jak najbardziej. Jeżeli jest trochę "ale", to raczej nie.
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
Chodzi mi o faceta, który rozstał się z dziewczyną a potem dowiedział się, że ona jest w ciąży. Uczucie jest silne,ale jest ale, myślę, że zawsze są jakieś wątpliwości. Oczywiście on zapewnia, że do niej nie wróci itd Czy potrafiłybyście zaakceptować ciągłe kontakty swojego faceta z byłą dziewczyną i oczywiście dziecko?
-
sylwuniasylwia
- Miła Kobietka
Hej, jeśli jest uczucie z jednej i drugiej strony to jak najbardziej zaakceptowałabym takiego faceta oczywiście z dystansem na początku. Jeśli chodzi o kontakty jego ze swoją byłą postawiłam bym pewne ultimatum ( kontakt owszem ale raz na jakiś czas ). Jeśli będzie w porządku wobec Ciebie i zależy mu na Tobie to zrozumie dlaczego stawiasz Go w takiej sytuacji. Wiem coś na ten temat gdyż sama jestem matką dwójki dzieci i związałam się z facetem, który jest po rozwodzie i ma dwójkę dzieci.
sylwuniasylwia dziękuję za odpowiedź i wsparcie
Tobie jest pewnie łatwiej, bo już jesteś matką, a we mnie się gotuje, kiedy słyszę ciągle o tej jego byłej.
Ja bym chyba nie mogła.
zobacz też kredyt hipoteczny poznań
No na pewno nie kiedy on o niej gada...
zobacz też kredyt hipoteczny poznań
No na pewno nie kiedy on o niej gada...
Ostatnio zmieniony pt mar 01, 2013 4:29 pm przez stas24, łącznie zmieniany 1 raz.
TO TYLKO NICK - NIE JESTEM FACETEM:D tamron 18-200
mogłabym, uważam, że to nic złego, jeśli spotkaliśmy swoją bratnią duszę, w jakimś momencie naszego życia to przecież ani my ani ten ktoś nie może być dyskryminowany ze względu na jakieś wcześniejsze działania, tym bardziej jeśli ten facet byłby już rozwiedziony i od jakiegoś czasu byłby sam, ważne też jaki ma stosunek z tym dzieckiem, bo to może wpływać na związek
na początku tak Ci mówił, bo był na pewno pod wypływem zauroczenia i w tak zwanej pierwszej fazie związku, nie wiem ile jesteście ze sobą, ale może warto trochę poczekać zamiast naciskać, albo robić podchody innego rodzaju, moja koleżanka ostatnio mi opowiadała jak zaciągnęła swojego chłopaka do jubilera, bo przypadkiem przechodzili i chciała zobaczyć pierścionki, to może być taki subtelny sygnał
zdecydowanie nie moglabym byc z takim facetem. Z czego nie neguje jesli jakas kobieta na taki zwiazek by sie zdecydowala.
Ja byłam w związku z rozwodnikiem z dzieckiem... nie polecam... jego była wpieprzała się ciągle, była zazdrosna, dziecko nie chciało mnie znać.... wyszłam na tym związku jak Zabłocki na mydle... ale każdy jest inny i inaczej układa sobie relacje. ja trafiłam na nieodpowiedzialnego debila i dałam sobą manipulować.
-
paralotnia
Jeśli poznałam go po jego rozstaniu z przyszłą matka jego dziecka i jeśli by mi o tym powiedział to kto wie? Pewnie tak.Ewelina09 pisze:Czy mogłybyście być z facetem, który będzie miał dziecko z inną kobietą?
Jeśli miałby mieć dziecko z inną niż ja kobietą w trakcie naszego związku to nie.
-
katimati89
- Miła Kobietka
nie wyobrażam sobie tego. Mężczyzna zawsze bedzie rozdzielony na pół. Miedzy dziecko a nowa rodzine. I zawsze bedzie konflikt. Jest dużo wolnych męzczyzn. FAntastycznych, madrych, niezajetych. WArto poszukac, albo dac sie znalezc