facet leci na panne z dzieckiem

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ktosia93
Miła Kobietka

facet leci na panne z dzieckiem

Post autor: ktosia93 »

witam.zastanawia mnie jedna rzecz..dlaczego faceci lecą na panny z dzieckiem...ja juz pisalam na temat jego i troche mnie to zastanawia dlaczego tak jest..wiem ze mozecie pomyslec o mnie ze jestem zazdrosna a to ze nie moge przecierpiec itp.chciałabym wiedziec co wy o tym sadzicie? co panny z dzieckiem maja w sobie ze leca? ja niestety mam negatywne zdanie o nich a szczegolnie ktory moj byly na nia polecial ale nie bede juz tutaj wymieniac. ja w ogole im nie zazdroszcze..mam zazdroscic głupoty? wielka mi nowosc.
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Re: facet leci na panne z dzieckiem

Post autor: myszka28 »

dlaczego głupoty?ja jestem z dzieckiem i to niepełnosprawnym to co znaczy że jestem gorsza od tych które nie maja dzieci?dlaczego?bo mi się w życiu nie ułozyło?bo źle podjęłam życiową decyzję?
ktosia93
Miła Kobietka

jesli kogos urazilam to przepraszam...zazdroscic głupoty..chodzilo mi o to ze zrobic jakiejs dziewczynie dziecko a potem szuka pocieszenia u innej..i to u panny z dzieckiem..mnie to troche drazni..wiem ze ja tu wyrzucam swoje zale ale nic na to nie poradze ze mam negatywne zdanie..rozumiem samotne matki maja dziecko i cały wolny czas i poswiecenie daja TYLKO dziecku ale to co ostatnio sie dowiedzialam to juz naprawde...co one maja w sobie takiego? jeszcze raz przepraszam
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

z tego co mówi mój obecny partner że taka matka jest stablilna,potrafi zadbac o dom i rodzine nie imprezuje.jest odpowiedzialna , przewaznie nie pije nie pali jest bardziej dojrzała od kobiet w tym samym wieku które nie mają jeszcze dzieci,oczywiscie nie chcę urazić osób które nie maja dzieci i nie planuja na razie bo chcą się wyszalec ja to rozumiem ale bynajmniej mówie co mi mój partner powiedział
ktosia93
Miła Kobietka

rozumiem cie.ja niestety mam negatywne zdanie jak wczesniej wspomnialam..dlaczego? dlatego ze on wcale jej nie kocha tylko zalezy mu na seksie i na pieniadzach..wazne zeby dziewczyna była młodsza od niego i zeby tylko ja "zużyć"..a ona jak przyjezdza ten men to zamiast zajmowac sie dzieckiem to liczy sie tylko on..jezdzi do niej na weekendy i nocuje przez weekend i wraca w niedziele nad ranem..to o czym tu myslec? ale to mniejsza o to..jak był z nia i nadal z nią jest to przyleciał do mnie..po co? a po to zeby romansu sie nabawic..może i niektorzy są tacy ze sa wierni jednej kobiecie ale ja mam inne zdanie
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

ja sie nie dziwie że masz takie zdanie bo sie naciełaś i z tąd twoje zdanie do którego oczywiście masz prawo a kobiety samotne z dziećmi są bardzo podatne na komplementy najmniejsze bo brakuje im czułości wsparcia i oparcia i często dają się wykorzystywać takiemu amantowi zreszta sama się tak dałam omotać naszczęscie w porę się obudziłam
ktosia93
Miła Kobietka

rozumiem ze samotna matka potrzebuje miłosci,czulosci..ale nie az tak ze facet jest u niej a dziecko na bok...no co to jest..jak dla mnie to ona nie ma rozsadku...raz ja widzialam jak on przywiozl ja do domu i to jego domu po miesiacu znajomosci a on zajedzie w czwartek,piatek na wieczór i wraca w niedziele nad ranem..to o czym tu myslec? tylko nA jedno..przepraszam ze ciagle nawijam o tym w kółko ale naprawde ona jest jakas niepoważna..jak dla mnie...
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Wiesz samotne matki to nie jest nic gorszącego . Maja prawo tez do ułożenia sobie zycia i do odrobiny uczuc i milosci . jest taka sama osoba jak panna . A czyz pannie tez wypada sypiac z chłopakiem ???? . To jest tak samo . majac dziecko i bedac matka niejes się tredowatym
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Elu popieram każdy ma prawo do miłości mówisz że dziewczyna na bok dziecko odstawiła możesz rozwinąć te myśl?
elzbieta45
Kobietka Expert

może myśli ,ze samotna mama powinna tylko poswiecic się dziecku i niema prawa do własnego zycia
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

ale dlaczego nie ma? a co my roboty czy co? jestesmy jak inne kobiety nie mamy żadnej skazy tylko dlatego że mamy dzieci :)
Awatar użytkownika
agape84
Miła Kobietka

Post autor: agape84 »

Jestem panna z dzieckiem, i poczulam sie urazona, mysle, ze nie tylko ja. Wiec powiem wprost, pewnie ta dziewczyna ma to czego nie masz Ty, twoja zazdrosc jest malostkowa i oceniasz ludzi powierzchownie, zreszta kto dal Ci prawo do pietnowania samotnych Matek, oceniania ich stylu zycia? Czy to , ze jestem samotna matka Oznacza, ze nie mam prawa zeby spotykac sie z facetami? Chocby dla seksu? Uwierz mi robie to Co wcale nie znaczy, ze zaniedbuje swoje dziecko. Zazdrosc Cie zrzera i niestety skierowalas zlosc w zla strone... Zamiast pytac czemu faceci leca na panny z dzieckiem, spytaj czemu nie leca na Ciebie, ja sie im nie dziwie, tez by Mnie nie ciagnelo do kobiety z twoim podejsciem do innych ludzi. :witch :woman:
Ostatnio zmieniony sob lis 09, 2013 12:45 am przez agape84, łącznie zmieniany 1 raz.
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Awatar użytkownika
agape84
Miła Kobietka

Post autor: agape84 »

Jesli Cie urazilam to bardzo jest mi to obojetne.
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
promyk82se
Miła Kobietka

Post autor: promyk82se »

ktosia93 pisze:witam.zastanawia mnie jedna rzecz..dlaczego faceci lecą na panny z dzieckiem...ja juz pisalam na temat jego i troche mnie to zastanawia dlaczego tak jest..wiem ze mozecie pomyslec o mnie ze jestem zazdrosna a to ze nie moge przecierpiec itp.chciałabym wiedziec co wy o tym sadzicie? co panny z dzieckiem maja w sobie ze leca? ja niestety mam negatywne zdanie o nich a szczegolnie ktory moj byly na nia polecial ale nie bede juz tutaj wymieniac. ja w ogole im nie zazdroszcze..mam zazdroscic głupoty? wielka mi nowosc.
O ku... po prostu się wściekłam jak to przeczytałam?głupoty?wydaje mi się że to ty taka jesteś.Tylko zostawić cię z dzieckiem na utrzymaniu.Powiem ci jedno-leci się na wartościowe osoby,atrakcyjne i madre,brak dziecka boginią nie czyni i na odwrót.Nie wiesz o czym mowa,nie wiesz jak jest ciężko być samej z dzieckiem.Większość facetów mówi ci wtedy ze masz zjebane życie a swiętobliwe mamusie wszystkich kawalerów których poznajesz najchętniej obrzuciły by cię kamieniami.Mam czuć się głupia bo ojciec mojej córki jest alkoholikiem,bawidamkiem i damskim bokserem?mam nie byc z siebie dumna że dałam radę bo ty tak twierdzisz?nie znasz zycia
Awatar użytkownika
Nerissa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Nerissa »

Panna z dzieckiem to taka sama kobieta, jak każda inna. Nie ma prawa do szczęścia? Ja uważam, że ma. Nikt nie chce iść samotnie przez życie, a założę się, że kiedy Ona spotyka się z tym chłopakiem, to dziecko ma przez ten czas zapewnioną opiekę.
Zarzucasz pannom z dzieckiem głupotę... bo dały sobie dziecko zrobić? Sorry, ale życie pisze takie scenariusze, że nie jesteś w stanie przewidzieć, co cię jeszcze spotka. Nie żyjemy w Średniowieczu, aby piętnować taką kobietę.
Twoje rozgoryczenie wynika z tego, że twój były się z nią spotyka. I nie oszukuj się, że jej nie zazdrościsz, bo ewidentnie przemawia przez ciebie zazdrość...
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

ktosia93 pisze:witam.zastanawia mnie jedna rzecz..dlaczego faceci lecą na panny z dzieckiem...ja juz pisalam na temat jego i troche mnie to zastanawia dlaczego tak jest..wiem ze mozecie pomyslec o mnie ze jestem zazdrosna a to ze nie moge przecierpiec itp.chciałabym wiedziec co wy o tym sadzicie? co panny z dzieckiem maja w sobie ze leca? ja niestety mam negatywne zdanie o nich a szczegolnie ktory moj byly na nia polecial ale nie bede juz tutaj wymieniac. ja w ogole im nie zazdroszcze..mam zazdroscic głupoty? wielka mi nowosc.

A czy pannie z dzieckiem nie należy się być szczęśliwej? i mieć normalnego faceta? Widocznie ktoś się zakocha,a jak wiadomo miłość jest ślepa, a czasami dziecko jest tak kochane, że łatwo pokochać i mamę i jej dziecko. Czemu nie?
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Moja teściowa przyszła niedoszła ja ja o niej mówie nie trawi mnie i nie ma szans na to bo jak to jej syneczek najukochańszy wzioł sobie babe z dzieckiem do tego niepelnosprawnym,kobieta po przejściach i to duzych i ona nie jest w stanie tego zaakceptować ale on żyje ze mną a nie z mamusią a ja nie czuję sie gorsza bo mam dziecko
elzbieta45
Kobietka Expert

bo te kobiety nie sa gorsze . chcą tez być szczęśliwe . sa wspaniałymi matkami mimo tych trudności które napotkały w swym zyciu zostając same z dzieckiem czy dziecmi
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

sa psychicznie silniejsze i nie jest w stanie nic ich przebic każda matka będzie jak lwica walczyła o swoje potomstwo
elzbieta45
Kobietka Expert

to jest racja
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

żeby nie koleżanka która ze mna weszła do domu to bym pewnie teraz dozywocie siedziała za zabójstwo własnego męza :( nie dam zrobic krzywdy swojemu dziecku
elzbieta45
Kobietka Expert

tez sama wychwuje dzieci i nieczuje się tredowata
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

bo nie jestesmy trendowate :)
elzbieta45