facet - dlaczego się to zmieniło?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
niekolorowa8988
Jestem tu nowa :)

facet - dlaczego się to zmieniło?

Post autor: niekolorowa8988 »

Witam, mimo że jestem tutaj nowa mam nadzieje, ze ktoś odpowie mi na moje pytanie a mianowicie: z moim facetem jesteśmy ponad pół roku, od kiedy zaczęliśmy współżyć wszystko było dobrze tzn. on długo mógł być we mnie zanim skończył przez co i ja byłam zadowolona, tzw "palcówki" owszem były ale rzadko przeważnie wtedy jak był naprawde nakrecony i wiedział że normalnie długo nie pociągnie ;p od jakiegoś miesiąca może troche dłużej tak naprawde nie wiem dokładnie od jak dawna nie kochamy sie normalnie... Najpierw on robi mi dobrze palcami a potem ja jemu zazwyczaj ustami. Problem w tym, że kiedy on wejdzie we mnie robi pare ruchów i dalej nie moze bo zaraz by doszedł...! Szczerze nie trwa to nawet minuty... Na początku kochaliśmy sie w różnych pozycjach, czasem nawet dość ostro i nie dochodził tak szybko, co sie stało? Co sie mogło zmienić? Prosze o poważne odpowiedzi
"W życiu piękne są tylko chwile..." I chyba dla nich warto żyć ;)
I_OLA_I

Re: facet - dlaczego się to zmieniło?

Post autor: I_OLA_I »

Jesli jest nakręcony na maksa to gdy dojdzie już do stosunku to dużo mu nie trzeba ;) Tak działa podniecenie
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Wygląda na to że nie powinniście mieć gry wstępnej. Ale to tak trochę nie fair wobec Ciebie bo przecież u Ciebie jest ok. Są chyba na rynku jakieś żele spowalniające doznania może warto się tym zainteresować jeśli ma szanse pomóc. Jeśli to będzie się tak ciągnąć to radzę wybrać się do seksuologa bo to może być problem i trzeba będzie to leczyć. A może po prostu taka uroda Twojego wybranka i musicie do tego przywyknąć ;)
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

No cóż.... Raz na jakiś czas szybki stosunek może być wskazany ;)
Ale to może on powinien popracować nad sobą...

mówiłaś mu o tym ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

A nie za bardzo na niego działasz? ;) Facetowi gdy jest bardzo mocny podniecony, dużo do szczęścia nie trzeba.
Zgadzam się, są żele spowalniające, podobnie jak prezerwatywy. Jeśli dzieje się to za szybko, to spróbujcie zwolnić tempo, daj mu chwilę żeby "ochłonął" i kontynuujcie dalej. Może to coś pomoże.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
niekolorowa8988

Hmm... zastanawiam się tylko czemu na początku było normalnie, nie podniecałam go wtedy tak bardzo?
Kayira --> tak, delikatnie zapytałam co sie zmieniło ale nie potrafił odpowiedzieć, uciekał wzrokiem jakby nie chciał o tym gadać, przez moment poczułam, że może go to troche zabolało że nie może długo, nie wiem... Mam ochote jeszcze raz z nim porozmawiać na ten temat ale boję sie że pomysli że tylko na seksie mi zależy eh.. :(
Awatar użytkownika
starletkagwiazdeczka

Post autor: starletkagwiazdeczka »

może się stresuje związkiem, pracą lub czymkolwiek. Może nie potrafi się odprężyć. Spróbuje najpierw domowych sposobów typu prezerwatywa znieczulająca, a jak nie to może wizyta u specjalisty pomoże.
niekolorowa8988

juz kilka razy chciałam sie kochać w prezerwatywie chociaż tego nie lubie - niby sie zgadzał ale wychodziło jak zwykle, może faktycznie to troche przez stres (ostatnio miał ciężkie dni w pracy), do specjalisty nie wyciągne go nie ma szans - myśle ze przez to tylko zamknie sie w sobie i bedzie jeszcze gorzej... A może to... znudzenie seksem ze mną? Może po prostu mu sie nie chce długo działać, woli mnie zaspokoić (chociaż i tak nigdy nie miałam orgazmu) i szybko dojść żeby było przyjemnie, zeby sie rozładować. Nie wiem już sama :|
ODPOWIEDZ