ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA
-
ABCbielizny
Re: lubicie seksowną bieliznę?
Ja także przyłączam się do tych opinii. Taka seksowna bielizna to bardzo fajne rozwiązanie,ale tylko na specjalne okazje. Mam na myśli oczywiście takie spędzane tylko we dwoje ze swoim mężczyzną
A najbardziej podobają mi się koronki,oraz czarne,zmysłowe komplety.
-
kitka_kitka
Re: ELEGANCKA, ZMYSŁOWA BIELIZNA
nikoletta, mi się bardzo podoba ten komplecik i nawet ten dół może być - zwłaszcza na jakiś romantyczny wieczór we dwoje 
-
Bielizna-Anna
Chyba właśnie szczególnie na romantyczny wieczór:) Moim zdaniem jest bardzo sexy i możesz śmiało kupować:)
-
kitka_kitka
He He no właśnie szykuje się nam wkrótce rocznica więc planujemy weekendowy wyjazd do Paryża! Już się doczekać nie mogę
) Muszę przygotować na tę okazję coś specjalnego dlatego też zaopatrzę się w szałową bieliznę. Oby tylko mojemu chłopakowi się spodobało 
-
aura
jeżeli chodzi o elegancką bieliznę, to ten komplet mi się bardzo podoba: http://www.koronka.pl/konrad-ulpu-biustonosz.html, nie jest wyzywająca, ale jednak seksowna..ogólnie bardzo lubię takie kroje, są bardzo szykowne
-
kitka_kitka
oj też podoba mi się ten komplet i widziałam w internecie dużo podobnychaura pisze:jeżeli chodzi o elegancką bieliznę, to ten komplet mi się bardzo podoba: http://www.koronka.pl/konrad-ulpu-biustonosz.html, nie jest wyzywająca, ale jednak seksowna..ogólnie bardzo lubię takie kroje, są bardzo szykowne
-
madzia89m
Ja również od dłuższego czasu poszukuję eleganckiej bielizny i muszę przyznać, że ciężko znaleźć coś naprawdę ładnego i w odpowiednim rozmiarze (w moim przypadku 80G!). Mój wybór padł na http://www.krisline.com/product,products,53.html
oczywiście wersja z gorsetem plus do tego podwiązki. Mam nadzieję że mój narzeczony oszaleje jak mnie w tym zobaczy 
-
Justyna4
Ja jestem za bielizna koronkowa
jest bardzo seksowna
ja sama kupuje biustonosze z koronka i bokserki lub stringi 
-
nikoletta
Wooooow! Jedziesz do Paryżakitka_kitka pisze:He He no właśnie szykuje się nam wkrótce rocznica więc planujemy weekendowy wyjazd do Paryża! Już się doczekać nie mogę) Muszę przygotować na tę okazję coś specjalnego dlatego też zaopatrzę się w szałową bieliznę. Oby tylko mojemu chłopakowi się spodobało
-
madzia89m
Moje Kochane, jest teraz świetna okazja do zdobycia kompletu bielizny
dostałam od koleżanki linka do konkursu, a nagroda jest przepiękna, więc pewnie wezmę udział:) a że samolubem nie jestem to dzielę się z Wami tą radosną nowiną http://www.dourody.pl/konkurs5.html 
-
cooleczka
To ja jeszcze dorzucę coś w temacie eleganckiej bielizny ale z fajnymi akcentami 

-
cooleczka
myślę, że też skorzystamaldoonaa pisze:sklepy gdzie można kupić corin w krakowie :
• BOŚ, Rynek Główny 5, Kraków
• BOŚ, ul. Krakowska 36, Kraków
• BOŚ, ul. Karmelicka 46, Kraków
• Lanoro, CH Zakopianka, ul. Zakopiańska 62, Kraków
• Lanoro, CH Plaza, al. Pokoju 44, Kraków
• Lanoro, Galeria Krakowska, ul. Pawia 5, Kraków
• Obssesion, Bonarka City Center, lok. H08, ul. Kamieńskiego 11
-
renata.w
ja lubię, zazwyczaj kupuję na allegro, bo można znaleźć naprawdę ładne koszulki, a i ceny są w miarę niskie
-
Hania26
Uwielbiam seksowną bieliznę:) Staram się jednak również nigdy nie zapomnieć o dodatkach, np. seksownych pończoszkach. Uwielbiam zmieniać wzorki i kolorki, ale moim faworytem są chyba pończochy ze szwem takie jak te: http://www.knittex.pl/produkt,2,37.html 
-
czerwonekorale
cooleczka pisze:To ja jeszcze dorzucę coś w temacie eleganckiej bielizny ale z fajnymi akcentami
wow! super ten komplecik - mimo, że na dole trochę za dużo odsłania - jak dla mnie - ale ogólnie fajny
-
cooleczka
czerwonekorale a dla mnie w sam raz - może rzeczywiście jeśli chodzi o figi - mogłyby nieco mniej odsłaniać ale jakoś bym to "przełknęła" ;P
-
kitka_kitka
A mi podoba się bardzo ten komplet
Jest prawie idealny 
-
kitka_kitka
Ja również lubię
Tylko nie tak na co dzień... I przez internet raczej bielizny nie kupuję
-
Kasia2
Bardzo ładnie wygląda kobieta w samej bieliźnie i biżuterii. Można być rozebranym a wyglądać jak w ubraniu, ostatnio kupiłam sobie właśnie czarną piękną bieliznę firmy Kinga i zamówiłam od Cleo-Art naszyjnik z pereł akoya. I wróbelek był w mojej garści 
Pewnie wiecie co mam na myśli oczywiście chodzi o mojego osobistego wróbelka
Pewnie wiecie co mam na myśli oczywiście chodzi o mojego osobistego wróbelka
-
Hania26
Przez internet kupuję jedynie rajstopy i jestem bardzo zadowolona
. Znam swoją rozmiarówkę i wiem, że będą dobrze leżeć,a co do bielizny to powoli się przekonuję. Sklepy internetowe z bielizną kuszą swoją bogatą ofertą, więc może też warto wypróbować 
-
Misia
Każda kobieta powinna czasem wrzucić coś takiego na siebie. Jeszcze dobrze jak ma dla kogo. 
-
anka12
Mój chłopak ostatni mi kupił na urodziny bielizne własnie z tej marki:)
-
Kasia2
Bielizna jest bardzo kobieca i fajnie jest dostać taką niespodziankę.
-
czerwonekorale
zgadzam sięKasia2 pisze:Bielizna jest bardzo kobieca i fajnie jest dostać taką niespodziankę.