ekspres do kawy

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
kika75

ekspres do kawy

Post autor: kika75 »

jaki wy używacie ekspres do kawy i dlaczego????ja używam ekspres do kawy moccamaster oprócz tego ze robi pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi to jeszcze ma właściowości zdrowotne.
Awsomegirl

Re: ekspres do kawy

Post autor: Awsomegirl »

uważam, że najlepiej jest zainwestować w ekspres ciśnieniowy, przede wszystkim dlatego, że wychodzi z niego najlepsza kawa , jest prosty w użytkowaniu i wygodny, bo najczęściej ma wszytsko w sobie jak młynek, spieniacz mleka i robi bardzo wiele rodzai kaw uważam, że taki byłby bardzo dobry dla Ciebie ...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Melisa

Post autor: Melisa »

chce sobie kupić ekspres do kawy, ale nie wiem jaki. Podobno ten na kapsułki beznadziejny? Uzywa ktoś?
dione

Post autor: dione »

No właśnie lepiej nie kupować ekspresów na kapsułki, bo po pierwsze bardzo drogo Cię one wyniosą, po drugie jeżeli wycofają kapsułki z produkcji, to cały ekspres będziesz mogła wyrzucić do kosza.

Treść moderowana
Yagoda

Post autor: Yagoda »

Kika a na czym polegaja zdrowotnewlasciwisci tego ekspresu?!?!?
Bulma
Jestem tu nowa :)

Post autor: Bulma »

Ja sobie nie wyobrażam poranka bez kawy, bez niej mimo że wstałam, to jeszcze się nie obudziłam! A kawa z ekspresu czasem dużo smaczniejsza niż w knajpie! Przejrzyj sobie oferty sklepów internetowych - ja np. polecam magiczną planetę, przynajmniej nie przepłacisz.
tusia25

Post autor: tusia25 »

ja mam ekspress do kawy na kapsułki, nie będe już pisać jaki, ale zdecydowanie nie polecam, kawa wcale rewelacyjna nie jest i zawsze jest kłopot gdzie i jakie kapsułki kupić, poza tym wszystko się zmienia i pewnie za jakiś czas już nie bedzie dostępnych na rynku do niego kapsułek
matiasek21

Post autor: matiasek21 »

Co prawda ja nie pijam regularnie kawy, ale odnośnie ekspresów moja mama ma Indeen Welt i nie narzeka.
pomcia

Post autor: pomcia »

A ile kaw dziennie pijesz? Zastanawiałam się czy też sobie nie zafundować ale jak obliczyłam, koszty energii, ilość kaw + cena to mi się nie opłacało. :)
olciak87

Post autor: olciak87 »

Ja polecam ekspresy firmy Saeco - naprawdę dobra jakość i super kawa!
kawa szczecin
lola4

Post autor: lola4 »

A ja dostałam na imieniny od znajomych przelewowy ekspres do kawy i wychodzi bardzo dobra kawa, polecam

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Polecam ciśnieniowy ekspres do kawy Bosch ,z wbudowanym młynkiem , przetestowałam półautomaty , przelewowe zwykłe, ale ten sobie bardzo chwalę , zapach kawy mielonej na bieżąco to coś wspaniałego , sama radość picia takiej kawy ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
marqiza

Post autor: marqiza »

sprzęt firmy Bosch jest bardzo dobry, mam pralkę i służy mi bezawaryjnie już kilka lat, co do ekspresu to warto sobie poczytać trochę w tym temacie.
Ostatnio zmieniony pt lis 29, 2013 4:32 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam.
ODPOWIEDZ