ekspres do kawy
-
kika75
ekspres do kawy
jaki wy używacie ekspres do kawy i dlaczego????ja używam ekspres do kawy moccamaster oprócz tego ze robi pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi to jeszcze ma właściowości zdrowotne.
-
Awsomegirl
Re: ekspres do kawy
uważam, że najlepiej jest zainwestować w ekspres ciśnieniowy, przede wszystkim dlatego, że wychodzi z niego najlepsza kawa , jest prosty w użytkowaniu i wygodny, bo najczęściej ma wszytsko w sobie jak młynek, spieniacz mleka i robi bardzo wiele rodzai kaw uważam, że taki byłby bardzo dobry dla Ciebie ...
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Melisa
chce sobie kupić ekspres do kawy, ale nie wiem jaki. Podobno ten na kapsułki beznadziejny? Uzywa ktoś?
-
dione
No właśnie lepiej nie kupować ekspresów na kapsułki, bo po pierwsze bardzo drogo Cię one wyniosą, po drugie jeżeli wycofają kapsułki z produkcji, to cały ekspres będziesz mogła wyrzucić do kosza.
Treść moderowana
Treść moderowana
Ja sobie nie wyobrażam poranka bez kawy, bez niej mimo że wstałam, to jeszcze się nie obudziłam! A kawa z ekspresu czasem dużo smaczniejsza niż w knajpie! Przejrzyj sobie oferty sklepów internetowych - ja np. polecam magiczną planetę, przynajmniej nie przepłacisz.
-
tusia25
ja mam ekspress do kawy na kapsułki, nie będe już pisać jaki, ale zdecydowanie nie polecam, kawa wcale rewelacyjna nie jest i zawsze jest kłopot gdzie i jakie kapsułki kupić, poza tym wszystko się zmienia i pewnie za jakiś czas już nie bedzie dostępnych na rynku do niego kapsułek
-
matiasek21
- Jestem tu nowa :)
Co prawda ja nie pijam regularnie kawy, ale odnośnie ekspresów moja mama ma Indeen Welt i nie narzeka.
-
pomcia
A ile kaw dziennie pijesz? Zastanawiałam się czy też sobie nie zafundować ale jak obliczyłam, koszty energii, ilość kaw + cena to mi się nie opłacało. 
Ja polecam ekspresy firmy Saeco - naprawdę dobra jakość i super kawa!
kawa szczecin
A ja dostałam na imieniny od znajomych przelewowy ekspres do kawy i wychodzi bardzo dobra kawa, polecam
proszę nie spamować
proszę nie spamować
- malinka 61
- Kobietka Expert
Polecam ciśnieniowy ekspres do kawy Bosch ,z wbudowanym młynkiem , przetestowałam półautomaty , przelewowe zwykłe, ale ten sobie bardzo chwalę , zapach kawy mielonej na bieżąco to coś wspaniałego , sama radość picia takiej kawy ,
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

sprzęt firmy Bosch jest bardzo dobry, mam pralkę i służy mi bezawaryjnie już kilka lat, co do ekspresu to warto sobie poczytać trochę w tym temacie.
Ostatnio zmieniony pt lis 29, 2013 4:32 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam.
Powód: Spam.