Eko podpaski?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Majka2312
Miła Kobietka

Eko podpaski?

Post autor: Majka2312 »

Kobietki, używacie eko podpasek? Po jakie produkty warto sięgnąć? Dużo dobrego słyszałam o Masmi i z tego co wiem mają najwięcej niezależnych eko certyfikatów. Do tego są w 100% z naturalnej bawełny organicznej no i cenowo wychodzą przystępnie. Co myślicie? A może polecacie coś innego?:)
Anka_1
Jestem tu nowa :)

Re: Eko podpaski?

Post autor: Anka_1 »

Podpaski masmi Najwyższej jakości produkty w całości wykonane ze 100% certyfikowanej bawełny organicznej (włącznie z wkładem pochłaniającym)
Karina_28
Miła Kobietka

Post autor: Karina_28 »

Masmi są super:) Ja używam ich juz od dłuższego czasu, dobrze chłonne, cienkie i przepuszczają powietrze. Komfortowo się noszą- nawet w upalne dni:) No i cena adekwatna do jakości:)
wiki855
Miła Kobietka

Post autor: wiki855 »

Tylko używam podpasek eko i na rynku najlepsze są masmi ponieważ są najbardziej chłonne, delikatne dla skóry , posiadają najwięcej certyfikatów, hipoalergiczne. komfortowe , dobrze trzymają sie bielizny
misia90
Jestem tu nowa :)

Post autor: misia90 »

Zerknij sobie na markę Giner Organic - oni są znani z tego że mają w swojej ofercie produkty higieniczne eko. Ich podpaski są z czystej bawełny, nie jest ona chlorowana, nie jest perfumowana. Jest dobra i dla kobiecego ciała i dla środowiska :)

Obrazek
ODPOWIEDZ