Efektywna nauka

Dział dla uczących się dziewczyn, jakie studia wybrać? Szkolenia, warto?
ODPOWIEDZ
kamigorka12
Jestem tu nowa :)

Efektywna nauka

Post autor: kamigorka12 »

Hej! Czy ktoś z Was może polecić warsztaty efektywnej nauki od Instytutu Engram "efektywny dorosły"? Zastanawiam się nad zapisaniem na nie, bo zależy mi na poprawie swojej efektywności w pracy, a słyszałem dobre opinie. Czy ktoś może się wypowiedzieć? Może ktoś wie czy zajęcia są online czy stacjonarnie oraz czy są indywidualnie czy w grupach?
katarzyna08

Re: Efektywna nauka

Post autor: katarzyna08 »

Ja chodziłam na te warsztaty i muszę przyznać, że mega! Dużo pomagają, szczególnie jeśli chodzi o poprawę koncentracji. Zajęcia są online więc jest to mega wygodne :D
szewczuk.dariaa

Post autor: szewczuk.dariaa »

Ja uczęszczałam na antykujon i również jestem zadowolona z tych warsztatów :D ogólnie instytut bardzo fajny, nie olewają klientów, zajmują się każdą sprawą i we wszystkim pomagają :)
placeses

Post autor: placeses »

A jak wyglądają takie warsztaty? Nigdy jeszcze nie byłam dlatego zastanawiam się czy opierają się na jakiś mnemotechnikach czy czymś innym?
Śmieci i różne odpady zalegające na strychu i w piwnicy mogą stać się poważnym problemem. Nie dość, że zabierają cenne miejsce to jeszcze mogą stwarzać niebezpieczeństwo dla najmłodszych oraz wszelkiego rodzaju zwierząt domowych. https://twojagdynia.pl/20201202366692/s ... -i-odpadow
viasy12

Post autor: viasy12 »

O chyba przekonałaś mnie do tych warsztatów!
Jesteśmy sklepem papierniczym oferującym artykuły szkolne takie jak: piórniki, ołówki, kredki, przyrządy do geometrii. Sprawdź nas na https://shan.pl/pl/
Awatar użytkownika
Tamagotchi
Miła Kobietka

Post autor: Tamagotchi »

Mi w efektywnej nauce sprawdza się technika pomodoro :)
Venti

Post autor: Venti »

Aktualnie jestem w klasie maturalnej i najlepiej wychodzi mi nauka w krótkich segmentach. Szukam też ciekawostek na dany temat, które pomogą mi się bardziej zainteresować się danym wątkiem. Poprosiłam rodziców o zapisanie się na kurs maturalny w marka.edu.pl/kursy-maturalne/ i dzięki temu też dużo łatwiej jest mi ogarnąć materiał. Chyba takie dodatkowe zajęcia z dobrym prowadzącym też mają ogromne znaczenie.
Aligru

Post autor: Aligru »

Na pewno najlepiej uczy się, gdy lubisz jakiś temat. Ja np. jestem fanką lean management, więc bez problemu siadam, żeby poczytać sobie jakieś blogi na ten temat. Ostatnio natknęłam się na artykuł o raporcie 8d. :)
ODPOWIEDZ