Edukacja seksualna dziecka
-
weroniq24
Edukacja seksualna dziecka
Witam! Jestem studentką V roku, obecnie prowadzę badania do swojej pracy magisterskiej i pilnie potrzebuję RODZICÓW chętnych do wypełnienia krótkiej, anonimowej ankiety na temat edukacji seksualnej dzieci zamieszczonej na stronie: http://moje-ankiety.pl/respond-11516.html Bardzo proszę o pomoc, obiecuję, że ankiety będą użyte wyłącznie w celach naukowych! W razie czego służę radą i pomocą w pytaniach dotyczących kwestii seksualności dzieci i jeszcze raz bardzo bardzo proszę o pomoc, ponieważ wielu rodziców jest zamkniętych na tą problemtykę i odmawia mi wypełnienia ankiety...
-
pstro
Re: Edukacja seksualna dziecka
hm... miałam nadzieję, że dowiem się czegoś o Waszych doświadczeniach w tej materii, a tu zonk- ankieta. Wiec może warto pod nią jednak popisać? Mam fajną książkę Anny Janko, Maciupek i Maleńtas. Niezwykłe przygody w Brzuchu Mamy. Bohaterami jest para bliźniąt w okresie przed swoim urodzeniem. Podpierając się tą lekturą można całkiem sprawnie odpowiadać na "trudne i podstępne" pytania naszych maluszków.
-
ireth
Tytuł zapowiada ciekawą historię. Czy są jakieś ilustracje w tej książce?
-
pstro
Są bardzo ładne ilustracje Artura Gulewicza, takie śmieszne i subtelne zarazem.
Wypelnilam,mam nadzieje,ze sie przyda. 

-
babsko
Popieram postulat o popisaniu
. Seksualność dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci- temat trudny. Trudny także w rozmowach rodzic- dziecko.