Dziwna sprawa..

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
pannapatrycja
Jestem tu nowa :)

Dziwna sprawa..

Post autor: pannapatrycja »

Czesc dziewczyny, być może taki wątek sie już pojawił, ale chcialabym przedstawic Wam moj problem i poprosic o poradę. Wiec jestem z moim facetem juz ponad 3 lata i dzis z jego skrzynki meilowej dowiedziałam sie ze loguje sie na stronach erotycznych gdzie sa kamerki itd. Zastanawiam sie dlaczego, skoro nasze zycie erotyczne jest bardzo udane, a on nigdy nie mowi ze jest za malo seksu lub ze mu sie nie podoba. Moze ktoras z Was miała podobny problem? Prosze o rady. :cry:
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Dziwna sprawa..

Post autor: Masjaa »

Kochana kolejne potwierdzenie reguły! Każdemu facetowi głupoty w głowie, wydaje mi się że będąc w związku przychodzi taki moment, że facet głupieje... (nie mówię że kobieta nie) a może robił to wcześniej tylko nie wiedziałaś? to na pewno fatalne uczucie takie coś zobaczyć... powiedz mu o tym, ja bym nie udawała że nie wiem.... i nie szukaj win w sobie ! pamiętaj... zapytaj o co chodzi, czego tam szuka.... spokojnie :)
Awatar użytkownika
brzoskwinia4

Post autor: brzoskwinia4 »

Porozmawiaj z nim szczerze o co mu chodzi, z czym ma problem. Postaw go jednak w sytuacji, z której to on musi się wytłumaczyć, a nie w której to Ty powinnaś mieć wyrzuty sumienia. Dobrą rozmową na pewno nie zepsujesz niczego w związku, a to jest podstawa żeby wiedzieć więcej. Napisz jeszcze jak po rozmowie.
Słodkie rzeczy! - Sama słodycz :)
pannapatrycja

Post autor: pannapatrycja »

Rozmawiałam z nim i uznał ze zrobil to z ciekawosci i ze oskarzam go o zbyt wiele. W efekcie co mi się nie spodobało miał pretensje, że zepsułam miła atmosfere. W kazdym badz razie teraz juz jest ok, ale mam zamiar po prostu powiedziec mu wprost ze nie mam nic przeciwko filmom erotyczynym itd ale portali z kamerami online juz nie toleruje. Mam nadzieje, ze dostosuje sie do tego o co poprosze. Dziękuje za porady.
ODPOWIEDZ