Dziewczyna
-
burzec
Dziewczyna
Czesc. Na początku wakacji powiedziałem dziewczynie ze ją kocham ale ona powiedziała ze nie chce byc z nikim. w polowie wakacji znalazła chłopaka(opis gg i status na fb ) a tydzien temu podszyła sie pod tego chłopaka i pisze do mnie. Jestem pewnien na 100% ze to ona pisała i teraz moje pytanie brzmi, po co ona do mnie pisała jak myslicie czy moze przekonała sie do mnie czy co. proszę o pomoc
Re: Dziewczyna
Ciężko powiedzieć po co pisała skoro nie wiadomo co pisała.
http://www.pan-wampir.pl - wysysa wszelakie sekrety bez krwi ofiary:)
-
burzec
Ogolnie to pytała sie co o niej mysle i czy czasem zebym mu powiedzial czy go nie zdradza :0 czesto pisala tez ze 'jestem jej chłopakiem jak niewiezysz to się jej zapytaj'
Kobiety często miewają takie dziwne zagrania:) Jej pomysł zasługuje na miano " Małoletnia pannica ". Słuchaj dziwna jest to na pewno, ale pytanie moje to czy zależy Ci na niej?
Czy dobrze zrozumiałem? Powiedziałeś dziewczynie, że ją kochasz. Ona zlała temat. Teraz jest z jakimś chłopakiem, za którego się podszywa i wypytuje Cię co o niej myślisz i czy ją nie zdradzasz? Jeżeli tak, to ile ona ma lat? 12?
Poszukaj kogoś bardziej rozwiniętego emocjonalnie.
Poszukaj kogoś bardziej rozwiniętego emocjonalnie.
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
burzec pisze:Czesc. Na początku wakacji powiedziałem dziewczynie ze ją kocham ale ona powiedziała ze nie chce byc z nikim. w polowie wakacji znalazła chłopaka(opis gg i status na fb ) a tydzien temu podszyła sie pod tego chłopaka i pisze do mnie. Jestem pewnien na 100% ze to ona pisała i teraz moje pytanie brzmi, po co ona do mnie pisała jak myslicie czy moze przekonała sie do mnie czy co. proszę o pomoc
Nie rzuca się słów na wiatr i nie należy zbyt często używać słowa "kocham cię" - sam się przekonałeś jak zareagowała dziewczyna. Należy być oszczędnym w słowach,a to ważne dla każdej i każdego należy wymawiać,kiedy jest się pewnym swego uczucia i para jest ze sobą dłuższy czas.A nie wiadomo,po co ona pisała do Ciebie, bo nie wiem co Ci pisała,czekaj lepiej na dalszy rozwój wypadków i.... nie narzucaj się .Bądź bardziej cierpliwym.