Dzieci z mieszanych malzenstw

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kolory Świata
Jestem tu nowa :)

Dzieci z mieszanych malzenstw

Post autor: Kolory Świata »

Witam.Mam pytanie do wszystkich mam ktore maja dzieci z mieszanych malzenstw.Ja sama jestem mulatka, wyszlam za maz za Polaka.Jestem mama trzech corek, urode odziedziczyly po mnie.To co spotyka je w przedszkolu i szkole przechodzi ludzkie pojecie. Dziewczynki z otwartych, smialych, przebojowych dziewczynek staly sie zahukanei wycofane.Czy Wasze dzieci przezywaja to samo?
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Re: Dzieci z mieszanych malzenstw

Post autor: Armigor »

Moje dzieci są tolerancyjne nie Zwracają uwagi na kolor skory czy wyznznie religijne mieszkam w Irlandii tu rasizm jest tepiony zachowanie dzieci to często kwestia wychowania przez rodziców powtarzają co słyszą w domu współczuje twoim dzieciaczką bo cierpią przez głupotę ludzką Moje dzieci mają ciemno skórych kolegów i jakoś kolor skory nie robi żadnej stronie problemów razem się bawią chodzą do siebie itp. Cieżko Ci cos doradzić bo ludzie bywają podli
tusia25

Post autor: tusia25 »

to jest tylko i wyłącznie wina rodziców i wzorców jakie przekazują swoim dzieciom od najmłodszych lat! Szkoda tylko Twoich szkrabów! chociaż uważam tez że nauczycielki jakoś powinny zareagować.
lolak1

Post autor: lolak1 »

Ja mam dzieci w Nowym Jorku i są białe i tak samo czują się w publicznej szkole więc rasiści są wszędzie. Coraz częściej ludzie o innym kolorze skóry niż biały są większymi rasistami niż my
dni płodne
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

słuchajcie przecież to nie od dziś wiadomo, ze dzieci takie rzeczy chłoną od rodziców, co tu ukrywać, jak rodzice są normalni i nie maja żadnych uprzedzeń to małe szanse żeby dzieci je miały:)
Aka

Post autor: Aka »

Czesc jestem tu nowy, jak mozna napisac do Eas na priv?
ODPOWIEDZ